2011 Haziran-yaz Gelinleri Buyrun

speedeyyyyycim bu gelinlik sezonda 3.600 tl ben 1.200 aldım ...tam hayallerimde ki gibi ... Şubat 2011 den sorna fiyatlar artmaya başlıyor Nisan - Mayısta tavan yapıyor, bu yıl düğün mevsimi kısa mayıs-haziran- temmuz ...

evet canım haklısın.
gelinlik alacak kızlar mayısı falan beklemeyin söyleyim.. 2 katı fiyata alırsınız :87:

haziran gelinleri hepiniz için hayırlı olsun ben ekim 2010 geliniyim sizlere mutluluklar diliyorum bir slm verim dedimmm

:92: gün belli olmuş hazırlıklar ne alemde

ufak tefek şeyler kaldı mobilyalar hazırda bekliyor evi tutunca şekline görede koltuk takımı alıcas 2 yıldır nişanlı olduğum içn çeyzi tamamlamak için bol bol vaktim vardı şimdi sadece detaylar kaldı ama canımda çıktı yani ne zormuş evlenmek cepte para tutamıyors heryerden para gidio nikah işlemleri içinde pzt günü 400 tl gidicek :):) sorma valla bi evlensekte şu kargasa bitse artık
senin nasıl gidiyor hazır mısın:)

aynen canım Allah yardım ediyor derlerdi gerçekten ediyor.
bizimde mobilyalar+salon tamam+balayıda haftasonu kısmetse. nikah işlemlerine başlamadık.
düğün salonunda olacak kısmetse bende 4 haziran 2010da nişanlandım hemen hemen 1,5 yıldır da çeyz yapıyorum çeyizlerim tamam bitti. çok şükür

oh iyi sende hafifletmişsin baya bende 4 temmmuz 2009da nişanlanmıştım baya bi yükümüz kalktı ama insan yinede diken üztünde acaba bişi eksikmi yada şunuda alayım fazladan dursun :) stres basıor habire

oh iyi sende hafifletmişsin baya bende 4 temmmuz 2009da nişanlanmıştım baya bi yükümüz kalktı ama insan yinede diken üztünde acaba bişi eksikmi yada şunuda alayım fazladan dursun :) stres basıor habire

o çok kötü işte devamlı eksiklerimi düşünüyorum falan çokta evi doldurmak istemiyorum
şimdi 6 haziran 2011 için uçak bakıyrum uyguna :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…