- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.941
side oleander otel
ben barut hamerayı beğendim ama sevgili nişanlıma balayı için otel bakarken önce voyage sorgunu göstermiştim ondan sonra gördüğü her otelde hep eksik birşeyler buluyor. bende voyage o kadar para vermeyi gereksiz buldum ve ona en yakın kalitedeki uygun otel barut. neredeyse üçte bir fiyatına yaptık rezervasyon.
6 mart gece fotolarınla birlikte gelirsin artık:) ya da o gecedinlen sonraki günü bekleriz:)
canım hayırlısıyla istediğin gibi atlatırsın inşallah.
nişanı atlatınca daha rahat olacaksın. en azından ben öyle oldum. hem düğün hem nişana aynı anda hazırlık yapıymaya çalışıyorduk gerçekten zor oluyordu. daha ortada nişan elbisem yoktu ama ben beyaz eşya almaya gidiyorum:) şimdi komik gelen ama yaşarken trajikomik olan çok maceramız olmuştu:)
amin inşallah ama alyanslarımızı bi türlü alamadık.geçen hafta salı günü sipariş verdik.geçen gün gelmiş yanlış yüzük yollamışlar.geri gitti ayın 3.ünde gelcekmiş bizim yüzükler inşallah bu sefer doğru olanı gelir.yine yanlış gelirse zaten araya hafta sonu giriyo değiştiremeyiz.nişanda onu takar sonra değiştiririz yapcak bişi yok.radyologcum balayına gelince millette para akıyo tabii giderler.yalnız bu kadar paraları varda neden balayına Türkiyede kalıyolar? ben olsam Miami falan açılırım
dimi orasıda var neden türkiye neden voyagesen dediğim yere bakmışmıydın pelincik az kaldı kız nişana senden cok ben nie heyecan yaptıysam anlamaıdm ama
yok bakmadım kağıda yazdım yarın bakıcam
mutlaka bak ama ihmal etme getirtme beni taaaa oralara
gel kız ne güsel işte.neyse seneye gelirsiniz belki antalyaya beklerim artık
balayına gelcez ama senın o haftan yogun olacak canım hahahahah inşallah seneye paramız pulumuz olursa geliriz tabiii
bu sene zor olur saten gelecek yaza olabilir.belkim Allah verirse o zamana ben hamile olurum.
ooo hemen bebek dusunuyosun he hamıle kalırsan gelmemsoru neyin sorarsın hazır bulmusken
selam haziran gelincikleri ne yapıyosunuz.pelin canım senin nişansan iyice az kladı bitmiştir heralde butun hazırlıklar.inşallah çok güzel bi nişan olur.
selam haziran gelincikleri ne yapıyosunuz.pelin canım senin nişansan iyice az kladı bitmiştir heralde butun hazırlıklar.inşallah çok güzel bi nişan olur.
gecikmeliyim yine gec gelmıs topıclere nerdesın sen ya iice boşladınz hee bi ben bi pelin birde yeni arkadaslar ssscc birde bi pelin daha sen nerdesin
bende geldimmmmmmmmm
hoş geldin şeymacım.
neler yapıyosun şeker yogunlaşmaya başladı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?