• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
radyologg bacım sen çok hızlı düşünüyorsun ben evlenince bi kaç sene çocuk istemem herhalde beyimle hayatımızı yaşayalım biraz:))))
bu arada balayı için voyage otellerini seçmek gerçekten çok lüks. en azından biz evlilik hazırlıkları içinde herşeyin hesabını uygununu araştırırken gidemem ben:(

katılıyorum canım
voyagelerden de sıkayetler gelmıyor degıl arastırınca

ben de haziran geliniyim. Allah izin verirse 25 haziranda Antalyada evleneceğim. Ankarada oturuyorum. gelinliğimi aldım. balayını ayarladım. mobilyalar tamam. mutfak malzemesi tamam :66: biran önce evlenesim var ne meraklıymışım evlenmeye :)))

buarada 200. mesajı ben atayım kızlar.. hoşgeldimm. Allah hepinize her şeyden önce sağlık ve huzur versin. hazırlıklar bir şekilde bitiyor. önemli olan huzuru kaybetmemek:21:

Haayyy Allah iyiliğimi versin o mesaj sayısı değilmiş. sayfaymış :)))

Son düzenleme:
elffinnn gelinliğini çok beğendim canım hayırlı olsun şimdiden bende tül ve dantel istiyorum .zarif , şık ve alımlı olsun istiyorum ..cumartesi gelinlik bakmaya çıkıcaz sevgilimle hazır olmayacağı kanaatindeyim modellere bakmak fikir edinmek için gezicem .bu arada ev bulmuşlar bi kaç tane gidip bakmam lazım daha.. offff çok işimiz var çok :66:

ben de haziran geliniyim. Allah izin verirse 25 haziranda Antalyada evleneceğim. Ankarada oturuyorum. gelinliğimi aldım. balayını ayarladım. mobilyalar tamam. mutfak malzemesi tamam :66: biran önce evlenesim var ne meraklıymışım evlenmeye :)))

e o zaman bize de maşallah demek kalıyoo ..ne güzel herbişeyiniz tamam .. laf aramızda benimde evlenesim var :17:

radyologg bacım sen çok hızlı düşünüyorsun ben evlenince bi kaç sene çocuk istemem herhalde beyimle hayatımızı yaşayalım biraz:))))
bu arada balayı için voyage otellerini seçmek gerçekten çok lüks. en azından biz evlilik hazırlıkları içinde herşeyin hesabını uygununu araştırırken gidemem ben:(

bende çocuklara bayılıyorum .. e yaşımda geçmeden anne olmak bu duyguyu tatmak istiyorum .nişanlımla konuştuk 6 ay korunup sonrasında ya allah diyip başlıcaz çalışmalara :66: :49: tabi takdir allahın . bi yandanda evliliğimizin tadını çıkaralım diyoruz hayırlısı artık .

e o zaman bize de maşallah demek kalıyoo ..ne güzel herbişeyiniz tamam .. laf aramızda benimde evlenesim var :17:

gittim hayatımda giydiğim ilk gelinliği aldım. gelinlik almam 1 saat sürmedi :) sanırım benimle alakalı bu her şey bitsin hazır olsun huyum. kızlar bu arada bende deneyimlerimi paylaşayım gelinlik konusunda karumun karşısında la bianca'dan aldım. 2010 aralıkta aldım dolayısıyla 2010 modeli olduğundan daha uygun fiyatlıydı. araba mı bu ha 2011 ha 2010 ne farkeder dedim aldım gitti :)) içindeki benim. nişanlım fıtı fıtı foto çekti :) sizinle paylaşayımEki Görüntüle 149565

zaman geçtikçe topiğimiz hareketlenmeye başladı hepimizde bir telaş bir hazırlık.
inşallah bende giydiğim ilk gelinliği çok beğenir ve hemen alırım:)

elffinnn gelinliğini çok beğendim canım hayırlı olsun şimdiden bende tül ve dantel istiyorum .zarif , şık ve alımlı olsun istiyorum ..cumartesi gelinlik bakmaya çıkıcaz sevgilimle hazır olmayacağı kanaatindeyim modellere bakmak fikir edinmek için gezicem .bu arada ev bulmuşlar bi kaç tane gidip bakmam lazım daha.. offff çok işimiz var çok :66:

aynen bende öle olsun istiyorum... inşallah tam istediğim gibi dikerler... 9 nisanda bi daha provam var:)) bakalım görcez nassı olmuş... birde rengi krem rengi olacak bakalım nasıl bişi çıkck... düğüne de az kaldı sanki yaa...:27:

sen daha öncesin yani benden hayırlı uğurlu etsin rabbm... neler yaptnz? hazırlıklar nasıl gidiyor...:34:

amin çok tşk ederim canım..gelinliğim alındı işte ev ve mobilyalar fln bakılıyor telaş içindeyiz..sen neler yapıyorsun

bu modeli beğendim benn... inşallah istediğim gibi dikilir....

Eki Görüntüle 149370
Eki Görüntüle 149369

Elffinn gelinlik çok güzel :) eteği upuuzun o daha güzel. ee ne demişler "kuyruksuz gelinlik olmaz" ben dedim. buna bir de upuzun bir duvak taaa yerlere kadar süper ötesi olur :) oynarken biraz sorun olabilir ama artık ucuna bir halka yapıyorlar, gelinin parmağına tutuşturuyorlar. gelin rahat rahat oynayabiliyor:) İnşallah gelinlik tam istediğin gibi olur

Back