- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi Queen of the North
- #1.901
hazirana kaldıo 3 ay ![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim inşallah yaadediğin gibi böyle düşünmemek lazım bi şeyi 40 kere söylersen olurmuş ya bu gidişle yağıcağı yoksa bile ben yağdırcam
![]()
o tencere dibi yalan kızlar :)) benim kadar tencere dibi yiyen yoktur herhalde bayılırım amaa 1 ağustosta nişanımız oldu ve nası bi sıcak vardı anlatamam millet öldü sıcaktan hatta herkes hiç mi tencere dibinden yemediniz demişti![]()
radyologg ben nişanımda önü açık platform topuk giymiştim inanılmaz rahattı. benim ayaklarımda taraklı ve öyle fantezi modeller abiyeyle uygun ayakkabılarım hep sorun olmuştu ama nişan ayakkabılarım inanılmaz rahattı hatta sol teki biraz byük bile oldu ayakakbıcı yarım numara küçültsün diye pet vermişti. şiddetle tavsiye ediyorum.
haziranda yağmur yapmasın artık ya( ama 19 haziran gelinleri temkinli olmanızda fayda var, çünkü benimle aynı gün evleneceksiniz:)
bizim evlilik konumuz gündeme geldi aileler tanışacağı gün yağmur yağdı, sözümüzün olduğu gün yağmur yağdı, bohçam geldiği gün yağmur yağdı, nişan günü yağmur yağdı, nikah işlemleri için gittiğimiz gün yağmur yağdı:)))
ben kınamı açık bir yerde yapmak istiyorum çok şirin güzel bir mekan var ama bütün çevrem sağolsun siz pek kısmetlisiniz kesin yağmur yağar sakın açık mekan olmasın diye baskı yapıyorlar
gerçi şöyle bir durumda var geçen yıl 4 temmuzda kuzenimin düğünü vardı, 3 temmuz kınası. kına günü deli gibi yağmur yağdı mecburen tuttuğu yerde yapamadı evde oldu düğün de açık mekanda düşünülmüştü ama yerin hem açık hem kapalı kısmı vardı. akşama kadar hep panikteydi yağmur yağdımı yağacakmı derken inanılmaz güzel bir hava vardı ve herşey çok güzeldi.
özetle olumlu düşünelim olumlu olsun:)
slm kızlar ben geldim.. sssccc sağol kuzum (link için ) .haziran geliniyim 17 si kısmetse.hafta sonuna yer bulamadığımız için okulların kapandığı güne denk geliyo .salon ayarlandı nikah günü ve sati alındı ..kayınvalidem bizim belirlediğimiz muhitte ev bakıyo bize kolaylık olsun diye (kararı biz vericeğiz ) tabi .gelinliğe hiç bakmadım dahamobilyalara netten bakıyoruz bi iki alternatifim var şimdilik tabi fikrim değişmezse..bugüne kadar herşeye anında karar verebilen ben nişan alışverişimizde de bu geleneği bozmadım taki takı alışverişine kadar ..o gün bugündür hiç bir şeye karar veremez oldum .balayı için seçtiğimiz otelde dahil .neyse fazla uzattım artık buralıyım :) takipçisiyim ,takipçinizim :)
ay süper bu hafta cıkıp bakacaz bi bakalım inş bulurum
aramıza hoşgeldın allah kolaylık versın bende cok sıkıntı cektım ama atlattım şükür o hazırlık aşamalarını yeni topic daha actım 2011 gelin adaylar kına hazırlıgı orayada beklerım henüz ugrayan yorum yazan yok ama olsun biz hep düğüne gelinliğe odaklandık bunun kınasıda var![]()
Alıntı esradmrts kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
slm kızlar ben geldim.. sssccc sağol kuzum (link için ) .haziran geliniyim 17 si kısmetse.hafta sonuna yer bulamadığımız için okulların kapandığı güne denk geliyo .salon ayarlandı nikah günü ve sati alındı ..kayınvalidem bizim belirlediğimiz muhitte ev bakıyo bize kolaylık olsun diye (kararı biz vericeğiz ) tabi .gelinliğe hiç bakmadım dahamobilyalara netten bakıyoruz bi iki alternatifim var şimdilik tabi fikrim değişmezse..bugüne kadar herşeye anında karar verebilen ben nişan alışverişimizde de bu geleneği bozmadım taki takı alışverişine kadar ..o gün bugündür hiç bir şeye karar veremez oldum .balayı için seçtiğimiz otelde dahil .neyse fazla uzattım artık buralıyım :) takipçisiyim ,takipçinizim :)
hoşgeldin esracığım burası çok renkli ve yoğun hazırlıkların olduğu bir topic çok faydalı olacak bize diye düşünüyorum.
radyologg sen iyice kolayladın işlerini biz daha gelinliğe karar veremedikki kınayı düşünelim
ama haklısın kına da önemli onda da bir sürü detay olacak...
toppic aactım bacım gelıp baksana ya kımse ugramamıs zaten kendı yapacaklarımı anlattım![]()
yazıyorum bişeyler ama kimse cevap vermiyor anlamadım bu işi![]()
ya baktım ama bulamadım ben topiği nerede linkini at hemen bakıyorum ve yazıyorum:)
selam kızlar hafta sonu halılarımızı aldık merinostan 1100 tuttu baya indirim yaptırdık,eve geldiğinde fotoları koyarım birde avizeleri aldık ,sadece salon 1.200neyseki yarı fiyatına alıcaz hepsi 2.200 falan tuttmuştu,yarısı olunca 1.100 lira oluyor,perdelerde 2.000 lira,birde yemek masasının arkasına duvar kağıdı 200 de o tutuyor