2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
sağol canım,birde balayına hazırlık brezilya fönü yaptırıcam ama kuaförü aradım havuza girersem bpozuluomuş,ee ne anladım balayında kullanamadıktan sonra,ama olsun yaptırcam yinede:)

balayına düğünden ne kadar sonra gitceksiniz?

ceylinn aldıklarını güle güle kullan. ya mobilyası bitse perdesi var onu hallediyorsun avize çok fazla detay ve para harcanacak şey var...

tamam ii otelde buluşuruz bende gelcektim unutmadın inşallah bizim balayı belli değil daha.bi de bi soru.ilk geceyi evde mi geçirmek doğru oluyo yoksa otelde mi?
biz balayına ertesi gün sabah gideceğiz.
eğer balayına gitmeseydim belki ilk geceyi otelde geçirmeyi düşünürdüm bilimyorum ama
ilk gece özel ve onun için evde geçirmek daha güzel olabilir.

biz balayına ertesi gün sabah gideceğiz.
eğer balayına gitmeseydim belki ilk geceyi otelde geçirmeyi düşünürdüm bilimyorum ama
ilk gece özel ve onun için evde geçirmek daha güzel olabilir.

bizde gidersek ertesi gün gidicez.düğünden çıkıp gitmek zor olur gelinliklerle

gerçekten büyük rakamlar harıyoruz ve görünenler bir yere ıvır zıvır detaylar herşey para herşey...

erkek tarafı büyük şeyler aldığı için daha çok masraf yapmış gibi görünüyo ama kız tarafının aldığı şeyler erkek tarafının aldıklarını gekiyor nerdeyse.Allah yardım etsin herkeze en çokta fakire yardım etsin

bizde gidersek ertesi gün gidicez.düğünden çıkıp gitmek zor olur gelinliklerle

düğün günü gitmeyi bende doğru bulmuyorum o yorgunlukla birde yolculuk çekilmez.
arıca sadece uyumaya yetişeceğim ama otele bir günlük para ödeyeceğim omun yerine 1 gün fazla kalırım. ayy çok cimri gördüm kendimi:)

cimrilik değilki doğrusu bu zaten.sen balayına nereye gidiyodun hangi il ve otel?

kız çeyizi nankör derdi babaennem. öyle walla. biz en ince detayına kadar herşeyi alıyoruz tabağından tut çatalına havlusuna kovasına mandalına kadar:) bir evde olması gereken herşey kızın çeyizinde yapılıyor. walla oturup biri hesap yapsa eminim en kötü ihtimalle aynı paralar harcanmış olur.
gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun.

aminn canım.bu arada nişanımıza 5 gün kaldı.6 mart günü nete anca gece gelebilirim

aminn canım.bu arada nişanımıza 5 gün kaldı.6 mart günü nete anca gece gelebilirim

6 mart gece fotolarınla birlikte gelirsin artık:) ya da o gecedinlen sonraki günü bekleriz:)
canım hayırlısıyla istediğin gibi atlatırsın inşallah.
nişanı atlatınca daha rahat olacaksın. en azından ben öyle oldum. hem düğün hem nişana aynı anda hazırlık yapıymaya çalışıyorduk gerçekten zor oluyordu. daha ortada nişan elbisem yoktu ama ben beyaz eşya almaya gidiyorum:) şimdi komik gelen ama yaşarken trajikomik olan çok maceramız olmuştu:)

benim anneannemde kızlara eksik etek der eksiğimiz hiç bitmiyo maşallah

barut hameraya rezervasyonumuzu yaptırdık ama ilerleyen günlerde fikir değişikliği olabilir. nişanlım hala alternatif oteller bakıyor

hayırlı olsun içine sindiyse degıstırme derim ben

ay kendi nişanım geldı aklıma ayaklarım yere basmıyodu havada ucuyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…