2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
kızlar aynen ben de gelinlikçide 38 bedeni giydim tam oldu üstüme..hatta oradaki başka kadınlar üstüne özel mi diktiniz fln dedi boy bile tam oldu :) sadece yakası düz straplezdi modelin ben kalp yaka yaptırıorum bi o yapıldığında gitcem bi de şayet mucize olur da biras kilo verirsem tekrar gidip üstüme göre ayarlıcaz onun dışında o kalıbın aynısını dikecekler :)

aynen bnde sadece dugune yakın gidicem o gunku kıloya göre ayarlanck iç çamasırı istedımı snden?bnden istemedı ama alıcm ben yıne azcık daha dolgun dursunlar:D

yaa bana da iç çamaşırı için bişi demedi ama benim göğüslerim çok küçük o yüzden kesin giyicem bişiler :) bi tek giyeceğin ayakkabıyı bi getir boyuna tekrar bakalım dedi ben gelinliği denediğimde ayağımda yağmur botları vardı da :) açıkçası babet giymek istiorum ama herkes az da olsa topuk olsun dio kararsızım..boyum 1.75 zaten kazulet gibi durmaktan korkuorum çünkü annem babam kardeşim ve nişanlımla denemeye gittim ben ve hepsi gelinlik seni daha da uzun gösterdi dedi.....

yaa bana da iç çamaşırı için bişi demedi ama benim göğüslerim çok küçük o yüzden kesin giyicem bişiler :) bi tek giyeceğin ayakkabıyı bi getir boyuna tekrar bakalım dedi ben gelinliği denediğimde ayağımda yağmur botları vardı da :) açıkçası babet giymek istiorum ama herkes az da olsa topuk olsun dio kararsızım..boyum 1.75 zaten kazulet gibi durmaktan korkuorum çünkü annem babam kardeşim ve nişanlımla denemeye gittim ben ve hepsi gelinlik seni daha da uzun gösterdi dedi.....

benımde kucuk boyuma gore artık glob denen seyler varya sutyene gerek olmuyo ama bi ugradıgımda söylıcem dolgun dolgun dursun :D ya sen yine ii ben converse giymek istiyorum yarım bilek olanlardan altta kım görcek benımde boyum uzun hiç topukluda giymedım kı ben hayatım dışarda convers babet iş yerınde sabo terlıkle gectı :D ayakkabı modeli belirledınmı

balerin ayakkabısı çok istiorum hani kurdeleleri bacaklara dolananlardan.... :) pembe converse benim de aklımda..aslında ben topuklu çok giyerim normalde ama kazulet gibi görünürüm die taktım ya bi kere şimdi döndür beni döndürebilirsen o fikirden..belki nikahta giyerim sadece topuklu zaten nişan ayakkabılarım da kemik rengiydi ve çok rahattı onları giyerim belki nikahta :)

slm kızlar.
radyologg bende 40 bedenim:) gelinlikçilerde hazır modeller 38-40 oluyormuş hep. kkda bir konuda okumuştum. yani benimde hazır gelinlik bulma şansım yüksek:)))

pelin senin 1 hafta sonra nişanın haziranda da düğünün mü olacak!!!
23 ocakta nişanlandık ve hem nişan hem düğün hazırlığına aynı anda başlamak durumunda kalmıştık.

23 aralıkta söz yaptık.6 martta nişan.19 haziranda da düğün olcak canım Allahın izniyle.düğünle ilgili hiçbir hazırlığım yok ben evde olduğum için kolay her gün gider çarşılarda zil zil gezeriz :1:

pelinns;radyologg boyunuz ne kadar uzun olursa olsun topuklu hava gelinliğe ayrı bir hava katıyor bence ve gelinliği kaldırırken eteği toplarken falan ayakkabı belli oluyor.
ben nişanımda ayakkabı bakarken ayakkabıcı platform topuk önerdi ama ben zaten boyum 1.73 çok uzun olurum diye istemedim. tabi sonra ayak 40 numara olunca rahat ayakkabı bulamadım ve dönüp o platform topukları aldım.bütün gün inanılmaz rahattım ayağımda varmı yokmu hiç farketmedim.
gelinlik için yine platform topuk alacağım. ve benimde hayalim beyaz ipli mor converse. düğünün bir anında mutlaka giyeceğim:))))

23 aralıkta söz yaptık.6 martta nişan.19 haziranda da düğün olcak canım Allahın izniyle.düğünle ilgili hiçbir hazırlığım yok ben evde olduğum için kolay her gün gider çarşılarda zil zil gezeriz :1:
sen şanslısın herşeyini istediğin gibi gezip görüp rahat rahat halledebilirsin.
düğün hazırlığı yaparken keşke bende evde olsaydım ya inanılmaz rahat ederdim.
sadece haftasonları hiçbirşeyi halletmeye yetmiyor gerçekten.

sssccc benim ayaklarım da 40 numara! :) ben nişan ayakkabımı derimoddan almıştım öle çok yüksek bi topuğu da yok kemik rengi çok rahat gerçekten onları giyebilirim düğünde de..zaten bi daha pek giymeyeceğim bi ayakkabıya çok da para vermek istemiorum açıkçası..

sizin yine haftasonları var yaa..ben vardiyalı çalışıorum sevgilim de normal çalışıo..ve benim ancak 5 haftada bir h.sonu iznim oluo..nişanlım çoğu şeye benimle birlikte koşturabilmek için gerçekten inanılmaz fedekarlık yapıo işinden..mesela ben bgn ve yrn izinliyim o ise çalışıo ve sadece ben bi türlü masa sandalye rengine süslemesine karar veremedim die yrn tekrar organizasyon şirketine gitmemiz gerekio canım benim yine yarım gün izin almak zorunda işinden..... :)

pelinns rahat ediyorsan tabiki o ayakkabını giy. ben şahsen ayakkabı almaktan nefret ettiğim için nişan ayakkabım açık renk olsa hiç düşünmez gelinlikle de giyerim.
gelin ayakkabımıda nişan ayakkabımı aldığım yerden alacağım hem 40 numara aramakla zaman kaybetmek sitemiyorum hem de rahat olsun:)
sen ne iş yapıyordun ki vardiyalısın
canım düğün hazırlığı yaparken zaman yetmiyor zaten haftaiçi hafta sonu farketmiyor
biz bugün nikah işlemleri için koşuşturduk hemen akşam oldu çalışırken bu kadar çabuk zaman geçmez:(
biz kızların kararsızlıkları nişanlılarımızı fedakar yapıyor :)

canım ben havaalanında çalışıorum yolcu hizmetlerinde :) yaa aslında ben pek kararsız diilimdir bu olsun derim keserim hemen hele ki düğün hazırlıkları bana o kadar sıkıcı gelio ki hiiç uzatmıorum o yüzden..ama bu süsleme işi dert oldu başıma resmen..yine sıkıldım bembeyaz olsun en iyisi dedim yok dedi nişanlım sen renk seversin renk seçelim dedi...ilk görüşmede siyah beyaza karar vermiştik şimdi nolcak bilmem yaa..bitse de kurtulsam valla 20 haziran sabahını iple çekiorum resmen :)) ohh düğün bitmiş telaş yok balayına gidioz daha ne olsun :D

hımm anladım pelinciğim.
ben bu evlilik aşamasında çok kararsız oldum. her gördüğümü beğenen ayran gönüllü bir tip oldum resmen. normalde herşeye hemen karar veren ben kendimi tanıyamıyorum:)
ben masa süslemesinde beyaz ve gümüş rengi bir de moru çok beğeniyorum. belki fikir olur:)

sağol canım mor gündemimizde zaten :) aslında ben de beyaz ve gümüşe bayılıorum ama nişanlım fena detaycı bi adam..led ışıklar sarı olacak yaa o yüzden yakışmaz dio! düşündüğü ayrıntıya bakar mısın?! :)

yaa bi de bişiyi merak ediorum ben de hiiç evlilik heyecanı yok..nişanda da böle olmuştu sıfır heyecanlıydım :) normal mi acaba? görsen sanki her yıl evleniorum :)) nişanlım da öle sakin benim gibi..hala flört dönemindeki gibi yaşamımız..sadece arada ev alışverişi yapıoz o kadar :)

walla hep derlerki bu kadınları anlamak zor evlilik sürecinde ben de bunu erkekler için düşünmeye başladım. olur olmaz detaylara takılmalar, gereksiz kaprisler bizde de var:)
bizde de hiç heyecan yok şimdilik.nişanda da öyleydik. nişan gününe kadar ikimizde gayet sakindik. ama nişan günü sevgilim çok heyecanlı ve gergindi. ben zaten yapı gereği sakinim onun stresli haliyle bile dalga geçmiştim o kadar yani:))
evli arkadaşlarımda heyecanın son zamanlarda olacağını söylüyor bana. şimdi hazırlıklar koşuşturmaca derken zaman bir şekilde geçiyormuş ama son hafta yapacak birşey ve eksik kalmayıp gün sayınca heyecan doruğa çıkıyormuş.

görcez bakalım nişanda da aynı şeyi sölemişlerdi aslında :D daha dün komşumuz pelin az kaldı düğüne dedi ben de yok yaa daha 5 ay var die cevapladım..sonra annem söledi 3.5 ay fln kalmış meğerse :) bakalım o gün nası olcaz canım....

sen şanslısın herşeyini istediğin gibi gezip görüp rahat rahat halledebilirsin.
düğün hazırlığı yaparken keşke bende evde olsaydım ya inanılmaz rahat ederdim.
sadece haftasonları hiçbirşeyi halletmeye yetmiyor gerçekten.[/QUOTE]

evet şanslıyım ama ben sizler gibi gidip nişanlımla alışveriş yapamıycam.mobilya almaya düğün salonuyla konuşmaya davetiye siparişi vermeye aklınıza her gelen yere annem yanımızda olacak.rahat yok sinir oluyorum :19:

benımde ayaklar 40 numra buda yetmezmıs gıbı taraklı birde:D platrorm rahatmı dıyosunz bende onu acık bişiy bakarım dıyodum bu arada herseyımz bellı davetıye için erkenmı sızce sız naptınz

kızlar ya benm düğünüm 25 haziranda havuz başında olcak ama yağmur yağcak diye çok korkuyorumm..haziranda açık havada düğün yapçak olan arkadaşlar var mı?birbirimize moral verelim ya lütfen acayip takmış durumdayım:1:

kızlar ya benm düğünüm 25 haziranda havuz başında olcak ama yağmur yağcak diye çok korkuyorumm..haziranda açık havada düğün yapçak olan arkadaşlar var mı?birbirimize moral verelim ya lütfen acayip takmış durumdayım:1:

bende açık hava istiyodum ama sırf korkuma kapalı alan tercıh ettım ama yarı acık ister içeri ister dışarı sizde öyle bi alternatif yokmu ben baştan konuşmustum yagmur yagdıgında ne çözüm üreteceksınz dıye oda terası önerdi balkona kurulcak hersey ama hava sartlarına göre içeride hazır durumda olcak seninde öyle bi imkanın olabilir bir sor istersen

bende açık hava istiyodum ama sırf korkuma kapalı alan tercıh ettım ama yarı acık ister içeri ister dışarı sizde öyle bi alternatif yokmu ben baştan konuşmustum yagmur yagdıgında ne çözüm üreteceksınz dıye oda terası önerdi balkona kurulcak hersey ama hava sartlarına göre içeride hazır durumda olcak seninde öyle bi imkanın olabilir bir sor istersen

havuzun yanında restorant yapılıyo canım sahibi aynı kişi şuan içi yapılıyomuş hazirana kadar yetişirmiş yağmur yağarsa oraya alırız demiş ama pek büyük bi yer değil..of bilmiyorum ya inşallah bi sorun çıkmadan hallederiz..

havuzun yanında restorant yapılıyo canım sahibi aynı kişi şuan içi yapılıyomuş hazirana kadar yetişirmiş yağmur yağarsa oraya alırız demiş ama pek büyük bi yer değil..of bilmiyorum ya inşallah bi sorun çıkmadan hallederiz..

bence bunları düşünmemiz hiç doğru bişiy değil ya hava güzel olcak güsel mis gibi pırıl pırıl bi haziran akşamı :D

Back