- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.861
valla bende maltepe de bi yerle anlaştım yakın bi tanıdık sayesinde pazarlıkla falan 500 oldu foto cekmeyı akıl edemedım ama bu hafta cekecem koyarım burda paylaştıklarımdan cok farklı pelinin tavsiyelerini dinledim iikide dinlemısım dıyorum cok sade degıl aşırı abartıda degıl pzt yada crş gtcem bidaha o zaman resım ceker koyarım bu arada kadıköyde cok cok pahalıya bulursun anadolu yakasındaysan pendik kartal maltepe tavsiye ederim kartaldada bi model begenmıstım ama en cok dun giydiğimi beğendim
500 mü!!!!!!!!!!! walla ben şişli de oturuyorum ama bu kadar uygun ve güzelse gelip maltepeden de alırım gelinliği, ne kadar uyguna halletmişsin. çok sevindim senin için güle güle giy.
bende inşallah biran önce hallederim gelinliğimi.
fotoyu bekliyorum
merhaba kızlar!
radyologcum acıbademdeki bütün kuaförlerle konuşmayı düşünüorum bi an önce fiyatları fln öğrenip anlaşayım ki o iş aradan çıksın istiorum açıkçası..vardiyalı çalışıorum ben ve pek vaktim olmuo böle ayrıntılara :) bi de senelerdir askeriyeye gittim kuaföre arada bir de havaalanındakini kullanıorum o yüzden etrafımdaki kuaförler nasıldır bilemiorum :)
pelincim bizim nikah kadıköy evlendirmede ama düğün taaa sarıyerdeki kalender orduevinde :) düğün günümde istanbulu baştan başa gezcem! :)
kızlar ben gelinliğimi kadıköy henna gelinlikten aldım..tarlatan ve duvak dahil 1800..çok güzel modeller vardı ve ayrıca ilgi süper :) bi bakın isterseniz..
ayrıca annelere pek takılmayın hele ki ilk mürüvvetseniz onun da sizin kadar telaş yapması normal :) bizimki aylardır beni "misafir kızım benim" die sevio :)
valla bende maltepe de bi yerle anlaştım yakın bi tanıdık sayesinde pazarlıkla falan 500 oldu foto cekmeyı akıl edemedım ama bu hafta cekecem koyarım burda paylaştıklarımdan cok farklı pelinin tavsiyelerini dinledim iikide dinlemısım dıyorum cok sade degıl aşırı abartıda degıl pzt yada crş gtcem bidaha o zaman resım ceker koyarım bu arada kadıköyde cok cok pahalıya bulursun anadolu yakasındaysan pendik kartal maltepe tavsiye ederim kartaldada bi model begenmıstım ama en cok dun giydiğimi beğendim
merhaba kızlar!
radyologcum acıbademdeki bütün kuaförlerle konuşmayı düşünüorum bi an önce fiyatları fln öğrenip anlaşayım ki o iş aradan çıksın istiorum açıkçası..vardiyalı çalışıorum ben ve pek vaktim olmuo böle ayrıntılara :) bi de senelerdir askeriyeye gittim kuaföre arada bir de havaalanındakini kullanıorum o yüzden etrafımdaki kuaförler nasıldır bilemiorum :)
pelincim bizim nikah kadıköy evlendirmede ama düğün taaa sarıyerdeki kalender orduevinde :) düğün günümde istanbulu baştan başa gezcem! :)
kızlar ben gelinliğimi kadıköy henna gelinlikten aldım..tarlatan ve duvak dahil 1800..çok güzel modeller vardı ve ayrıca ilgi süper :) bi bakın isterseniz..
ayrıca annelere pek takılmayın hele ki ilk mürüvvetseniz onun da sizin kadar telaş yapması normal :) bizimki aylardır beni "misafir kızım benim" die sevio :)
benim beğendiğim tip modellere hiç bakmıyodu hanfendi ama şimdi benim tarzım bişi aldı en iyisini yaptı ben eminim süper bi gelin olcam şekerim
radyologg ben bu hafta yakın çevremdeki yerleri gezeyim istediğim gibi bulamazsam o zaman alırım adersi. annemle ve nişanlımla konuştuk onlarda yakın yerlerden bak provaların olacak birde sen öyle hemen beğenmezsin git gel zamanın olmaz diyorlar.
valla bende provaya bile ihtiyaç olmadı zaten üstüme göre dikilmiş ama mayıs ortası bi gidip ekstra bişiy istersem o yapılcak birde kilo alıp verırsem ona göre duzeltmeler olacak başka bi işim yok zaten ortalama bütün modaevleri 3 kez cagırıyor provaya
seninki tam ballı olmuş. inşallah bana da öyle bir gelinlik denk gelir...
tşk ederim canım 40 beden olduguma sevindim ilk defaamin inş sanada bi bal düşer böyle hemde ilk dikilmiş olmasıda avantajım oldu gercı ılk olmasaaydı bile aynından diktirip ilk ben giycektım bel o zmanda 800-1000 falan öderdim
inşallah şansın hep gelinlikteki gibi açık olur
amin cnm sağol ayy 1 haftan kalmıs nişana
efet yaa öldüm bittim eridim gün sayarken
1 hafta gecsın sonra düğün için şafak sayacaz yavrum daha bitmiyo sonra yenı topıcler acacaz 2011 hazıranda evlenen gelınler
sonra da 2011 haziranda evlenip doğuranlar topiği açarsın kızzz
slm kızlar.
radyologg bende 40 bedenim:) gelinlikçilerde hazır modeller 38-40 oluyormuş hep. kkda bir konuda okumuştum. yani benimde hazır gelinlik bulma şansım yüksek:)))
pelin senin 1 hafta sonra nişanın haziranda da düğünün mü olacak!!!
23 ocakta nişanlandık ve hem nişan hem düğün hazırlığına aynı anda başlamak durumunda kalmıştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?