- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.841
kızlar annenizle aranız nasıl,biz bu aralar çok tartışıyoruz,ben diyorum sabret gidicem 3 ay sonra,
siz ne durumdasınız,hazırlıkların anneyle olan kısmı nasıl gidiyor
aynen hatta annemle konusmuyorz gerekmedikçe bende acaba bi benmiyim sorun yasayan dıyodum degılmısım babamla oldugumuzdan daha iiyz canım o benim yaaa oda olmasa napardım
bu arada benim annemle olan ilişkim hiç değişmedi zaten benim annem hayatta ki en buyk yardımcımdır sağolsun bu süreçtede hiç üzmedi beni.sadece hüzünlenip ağladığı zamnalar ben çok üzülüyorum onun dışında çk şükür hiç bir sorunumuz yok inşallah düğüne kadar böyle devam eder.
kızlar bugun düğünde gelinlikle takmak için bi inci kolye aldım ben çok beğendim ama sizin fikrinizide almak isterim.Eki Görüntüle 147245
demetrios gelinliktende model beğendim ben, zaten baktığım yer yerden bir model beğenip karışık olan aklımı daha da bulandıtıyorum!!!!!
beğendiğine sevindim cnım bende yrın kesinleştircem inş:.d
gecikmeliyim inci kolyen çok şık beğendim, üpelerini de al bence.
anneler çok detaycı olduğu için böyle dönemlerde ilişkiler ondan geriliyor sanırım. kızlar birlikte aynı evin içinde sayılı günlerimiz kaldı onların yeri bambaşka biraz huylarına gidin.
ben mümkün olduğunca polemiğe girmeden huyuna giderek hallediyorum sorunlarımızı. sağolsun annemde pek anlayışlı ve en büyük yardımcım.
benim annemin nişan telaşından değil ama her zamanki hali her zaman gergin sinirli ve kırıcı
benimki en son baktı olmıcak bugun konusmaya basladı bende uzatmıyorum faha fazla ya pelincik sıkıldın biliyorum da üstüme göre özel dikimmi hazır mı hangisi dersın ve nedenını olumlu olumsuz yanlarınıda söylersen sevindirik olacak ben haala sonuclandıramadım ben deli olacam deli
2yi beğendim ben. gelinliğin ne oldu karar verebildin mi???
ben pazartesi izinliyim bütün gün gelinlikçileri gezip deneyeceğim, pelinin dediği mantıklı netten bakıp model beğenmekle olmuyor şöyle canlı canlı üstümde görüp daha net fikir sahibi olmak istiyorum.
ben burda yırtınıyorum netten bakmayın diye ama dinleyen yok
bende uzun zaman nette kendimi yorduktan sonra bugün net kararımı verdim. evime yakın gelinlikçide çok beğendiğim bir gelinlik vardı vitrinde görüyordum hep.
bugün denemek için gittik annemle. amannnnnnnnnnnn ben şoklardayım tabi.
gelinlik mankende her yerden iğnelenmiş çok hoş bir görüntü ama işlemeler taşlar kumaş o kadar kötüki denemekten bile vazgeçtim.
ki düşündüm vitrinden gördüğüm model bile böyleyse nettekilerden ne anlayabilirim.
yani atrık gerçekten bir model bulana kadar netten bakmamayı düşünüyorum...
2yi beğendim ben. gelinliğin ne oldu karar verebildin mi???
ben pazartesi izinliyim bütün gün gelinlikçileri gezip deneyeceğim, pelinin dediği mantıklı netten bakıp model beğenmekle olmuyor şöyle canlı canlı üstümde görüp daha net fikir sahibi olmak istiyorum.
hallettım canım sağol farklı bişiy begendım hazır ama yenı model ılk ben gıycem ustume gore dıkılmış sankı allaha şukur hallettım tavsıyem buyuk semtten bakıp kazık yeme gıttıgım yer kırsal degıl ama asırıda luks degıl dikiş ve işçilik guzel darısı sana
gözün aydın:)))) ne kadara aldın acaba
modeli nasıl merak ettim yani foto varsa???
kesinlikle haklısın canım bende gelinliğe büyük paralar vermek istemiyorum
pazartesi evimin yakın çevresini gezeceğim
sonra eminönüne de gitmek istiyorum
nişanlığımı alırken çok güzel modeller görmüştüm hem de uygun
ben fatih bakırköy ve kadıköyü en sona bırakıyorum gezipte bulamazsam öyle
çünkü gerçekten fiyatları uçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?