2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
güzel cnm güle güle kullan.ya şu işe bak kız avizesini almış ben hala nişan için gün sayıyorum :68: bu arada nişanıma son 10 gün :1:

tşk ederim 3-4 ay önce almıstım aslında iikide almısım aynı ürünlere acayip zam gelmiş sende nişan sonrası yogun tempoya gireceksın sen en iisi şimdiden girişimde bulun :d

tşk ederim 3-4 ay önce almıstım aslında iikide almısım aynı ürünlere acayip zam gelmiş sende nişan sonrası yogun tempoya gireceksın sen en iisi şimdiden girişimde bulun :d

şu nişanı halledelim ilk sırada nikah başvurusu,gelinlik,sonra ev tutma ve eşyaları alma.bu sıralamayla gidicez.senin ev olduğu için erkenden alabiliyosun benim ev yok ortada alsam nereye koycam.koyacak yer bulsam eşyama uyacak mı uymaz.zamlı mamlı alcaz artık :26:

çenen dursun diye baktım kızz :1: herşeyin çok güzel güle güle kullanırsın inşallah.hemen bebek düşünüyo musunuz şekerim?

kızım o kadar uğraştım yükledim,kimsenin görmediği saate denk geldi :9: teşekkrü ederim,
yok benimki askere gidecek aralıkta kısa dönem ,o gelince olur
:49:

sen şimdi haziranda evlencen,aralıkta eşin askere gidecek... anaaa ayrı kalcaksınız :86:

hayatım onu beklemekle geçicek:)neyse gelince ikinci balayını yaparız sonrada bebişşşşş:78: onu özlemekte güxzel Allah başımdan eksik etmesin,çok seviyorum onuuuu:77:
allah herkesi mutlu etsin amin:)

hayatım onu beklemekle geçicek:)neyse gelince ikinci balayını yaparız sonrada bebişşşşş:78: onu özlemekte güxzel Allah başımdan eksik etmesin,çok seviyorum onuuuu:77:
allah herkesi mutlu etsin amin:)

aminnnnnn inşallahhhh.Allah verirse biz evlenir evlenmez istiyoruz.çatır çatır doğurcam seda sayanın dediği gibi doğurun anamm :49: :1:

Krem olan mutfak beyaz olan,salon yatak odası dolap içi örtülerim:)

Eklentiler

• $DSCN0370.JPG
    $DSCN0370.JPG
    107,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $121910135106.jpg
    $121910135106.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 24
pelin ve radyolog çok teşekkür ederim cevaplarınız için :) sen de mi 19u pelin çok şaşırdım gerçekten pazar günü pek tercih edilmez die düşünüodum ama ramazanın yazın ortasına denk gelmesi fln artık her günü değerli yaptı bu yaz :)

radyolog tavsiyelerin için çok sağol ikisine de bakcam bi :) bu arada oldukça yakın oturuomuşuz bizim 3-4 sokak altımız hasanpaşa :) bi de sen bilirsin acıbademde mustafa semih die bi kuaför var dörtyolda evimize çok yakın die oraya sormak istiorum senin bi bilgin var mı orası hakkında? benim nikahım 13.45de kıyılacak o yüzden evin etrafından fazla uzaklaşmak istemiorum :) akşama düğün var epey dayanıklı olmalı saç ve makyajım....

pelin ve radyolog çok teşekkür ederim cevaplarınız için :) sen de mi 19u pelin çok şaşırdım gerçekten pazar günü pek tercih edilmez die düşünüodum ama ramazanın yazın ortasına denk gelmesi fln artık her günü değerli yaptı bu yaz :)

radyolog tavsiyelerin için çok sağol ikisine de bakcam bi :) bu arada oldukça yakın oturuomuşuz bizim 3-4 sokak altımız hasanpaşa :) bi de sen bilirsin acıbademde mustafa semih die bi kuaför var dörtyolda evimize çok yakın die oraya sormak istiorum senin bi bilgin var mı orası hakkında? benim nikahım 13.45de kıyılacak o yüzden evin etrafından fazla uzaklaşmak istemiorum :) akşama düğün var epey dayanıklı olmalı saç ve makyajım....

bişi diil şekerim nolcak.aslında en çok tercih edilen gün pazar değil mi? evet benimde 19u.bikaç gün içinde kapora vericek enişten :1: ablamlar evleneceği zaman biz düğün salonu falan bakarken hep pazarlar doluydu.organizasyon firmaları sadece masa sandalye giydirmek için ne kadar alıyor fikri olan var mı?

pelincim bizim düğün orduevinde olacak o yüzden onların yönlendirdiği organizasyon şirketiyle çalışıoruz ama bildiğim kadarıyla normal sandalye giydir 2.5 tl faln bi de tiffany dedikleri tahta sandalyeler var onlar tanesi 4-4.5 tl ye kiralanıo şirket tarafından süslemesiyle 5.5 tl falan oluo..ama çok şık görünüolar açık hava düğünlerinde yalnız şöle sölim bizim süsleme paketinden tiffany sandalyeleri çıkarırsak 1.100 tl kar edioruz öle de pahalıya gelio... :44:

Back