2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
foto cekmeye izin vermediler ama katalogtan bakıp diktiricem geneldede benzer modeller denedim üstümde güzel durdu yani ben beğedim :D:D bu modelde biraz değişiklik yapıcam ama yani genel olarak bu model Ambrosia - by Maggie Sottero

umarım hayallerindeki gibi olur,benimde straplez acaba diyorum omuzlardan sarkan boncuk taktırsammı ,karar veremiyorum

benimde öyle bi düşüncem var ama göğüs kısmı taşlı olacagı için göz yorar diye düşündüm ama hoş duruyo senin modelin fotosu var mı

önceki sayfalarda koymuştum ama yine koyayaım,pek belli değil ama,baya pulları var üstünde eteklerindede var,duvağı uzun olacak $AYSIRA-GELINLIK__30005806_1.jpg $AYSIRA-GELINLIK__30005806_1.jpg

güle güle kullan buna benzer aysirada bugun denedım bende bu tipleri hiç begenmezdım ama çok şık duruyomus güle güle giy ya ne kadara maloldu sana aysiradan aldın sanırım

evet aysiradan aldım iki kat duvağıyla birlikte 1550 ye geldi,ama şimdi omuz kısmına boncuk yaptırsammı yaptırmasammı ona takıldım

uygun olduğu için sordum zaten

canım duygularını hissedemiyorum burdan en azından cümle içinde kelimelerinle, yada iconlarla belli edersen hangi anlamda sorduğunu daha iyi anlarım
örnek şimdi ben bu cümleyi böyle bıraksam sana sert yazdığımı düşünürsün

canım duygularını hissedemiyorum burdan en azından cümle içinde yada iconlarla belli edersen hangi anlamda sorduğunu daha iyi anlarım:38:
ya da bu şekilde yazarsam iyi niyetli olduğumu anlarsın:97:

Back