2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

şimdi duygularımı açıklıycam sana.evettt seni seviyorum ya cnm aysira için uygun buldum çok işim vardı o sırada kısaca yazıp çıkmışım.art niyet yok.o marka için uygun bi fiyat yani dedim.resim koymuş muydun?

kızlarrrrr benim nişanıma da 12 gün kaldı bugün hem alyans siparişi verdik hemde düğün salonunu tuttuk aşkitom yarın salon için kapora götürcek.yarın kaporayı verdikten sonra düğün tarihimizin Allahın izniyle 19 haziran olduğu kesinleşmiş olcak bide size bişi danışıcam şimdi biz alyansı sarı aldık.benim tek taşım da beyaz.ikisini aynı anda kullanınca kötü olur mu yoksa beyaz tektaşı da sarıya mı çevirsek? bi fikir verin bana :44:

benim yüzüğümü biliyosun zaten tek taşım beyaz gayette güzel duruyo alyansın sarı ise tek taşın beyaz olması güzel olur kanımca

nasılsın canım hazırlıklar nasıl gidiyo eşyları falan hallettiniz mi siz?yoksa sadece oturup hiç bişey yapmayan bi ben miyim?

günaydın diyim bu kez :81:
iyiyim diyelim ii olsun canım grip dışında herşey güzel çok şükür.
1 aydır bişey yapmıyorum ama . mobilyalar falan tamam ocak ayında hallettik.
yılbaşında fiyat artmadan :81: gelinlik işimiz kaldı bi tek işte şuanda önemli olarak
onun içinde mart başı gibi diyoruz

Tamam hallaettik ozaman meseleyi resim iki sayfa öncesinde var evet
bu arada hayırlı olsun,benim tek taşım da beyaz alyansım sarı ama bir tarafı tam tur beyaz taşlı dönüyor oda onu kombine ediyor,ama senin tek sarıysa yinede kötü durmaz bence

bende dün kına malzemelerinin fiyatını aldım kiralama 60,nikah kesesi dağıtılacak olan 100 tanesi 90 l,tepsi 20 dağıtılacak sepette 20,birde kuruyemiş koymak için kese alıcam onu sordum ama unuttum fiyatını
nikah şkerlerinle davetiyeye baktım ikisi davetiyeler 350 tutyor nikah şekeri değişiyor

benimkide sarı alyans beyaz taş tam tur.o zaman değiştirmiyim öyle mi kalsın diyosun yani

hayırlı olsun nikah kesesi dediğin kına koyacagın kese dimi?ben şöyle bişiy yapacam sanada fikir olur kına için küçük keselerden aldım kuruyemiş içinde kilitli poşetlerden aldım bunların 2 sini koyacagım ayrıyetten süslü püslü kese aldım o şekil dagıtılacak diye planladık birde memleketten işlemeli keseler almıştık (gecen yaz kayınvalıdemlerı bizim memlekete götürmüştük) benim nikah olcak aksamada yemek olcak o işlemeli keselerede o günün hatırası olarak lavanta koyup her aileden 1 kişiye verecez değişik olsun dedim biraz nikah şekerimizide kendimiz hazırlıcaz değişik bişiy yapalım diyoruz şimdilik düşüncemiz bu tabi bellide olmaz hazırda alabiliriz birde ceylin hiç gördünmü bilmiyorum kına yakıldıgında etrafa bulasmasın diye arkasında bant gibi bişiy olan avuc içine gelen kısmı gül motifinde toka gibi lastği olan bişiy aldımen azından kınalı elini rahat kullanabilirsin

kızlar merhaba..benim düğünüm 19 haziranda..gelinliğimin siparişini verdik..parıltılı bi kumaştan kalp yakalı oldukça sade bi model ama kumaş parıl parıl disko topu gibi :) diğer ıvır zıvırlar hazır gibi bi ütü ve elektrik süpürgesi kaldı sanırım..eşyaları fln ev tutunca mayıs gibi alcaz ve hemen yerleştirecez..biz nişanlımla hazırlık işlerini biras ağırdan alıyoruz yoksa çok bunaltıcı oluo zaten öle çok da heyecanlı tipler diiliz şimdilik ikimiz de sakiniz :) bi de balayı biletler vs ok yurtdışı turları başlangıç tarihleri beniz izne uymayınca antalya sideye gitmeye karar verdik..yatacaz 1 hafta! :)

benim sorunum şu an için saç ve makyaj hatta özellikle makyaj..çünkü tenim makyaj tutmaz benim krem allık sürerim mesela yarım saat sonra peçete sür renk bile gelmez o derece tutmaz tenim makyaj..kadıköy yakasında özellikle acıbadem taraflarında iyi bi kuaför bilio musunuz saç ve makyaj için?

herkese kolay gelsin!

Son düzenleme:

hayırlı olsun en güselini yapıyosun yavas yavas bende öyle gittim hep pişman değilim kafam rahat :)hasanpaşada oturuyorum bende acıbademde bilmemde göztepe minibüs yolu üstünde uğurkan var unisex birde caddede mos çok çok pahalı olmasına ragmen işlerini ii yapıyolar ama 2 defa uğurkan 1 kerede mos a gitmiştim

anam bi pelin daha geldi.hayırlısı olsun.sende pelin bende pelin.sende 19 haziran bende 19 haziran

canım sanada hayırlı olsun,nikah kesesi aslında nikah şekeri yerine kına koyacaklar,ayrıcada kuruyemiş için kese alıcaz,birde o gül olayını dmeet akalından dolayı biliyorum oda onu kullanmıştı ama göremedim sanki orda bir sorucam

kayınvalidem almış kına takımını banasa sürpriz yapmış cok hoşuma gitti cok ilginç bişiy ve gercekten elıını rahat kullanabılıyosun daha önce kımsed görmedım ama özel bi adı varmı bilmiyorum tarif etmeye calıstım sana bence milletin eline ayrı ayrı vececegınıze hepsini bi kesede toplayın derım hem dagıtması kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…