- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.781
ben varımmm,aklıma takıldıda anne kınada oynarmı:26:
canım duygularını hissedemiyorum burdan en azından cümle içinde kelimelerinle, yada iconlarla belli edersen hangi anlamda sorduğunu daha iyi anlarım
örnek şimdi ben bu cümleyi böyle bıraksam sana sert yazdığımı düşünürsün
canım duygularını hissedemiyorum burdan en azından cümle içinde yada iconlarla belli edersen hangi anlamda sorduğunu daha iyi anlarım
ya da bu şekilde yazarsam iyi niyetli olduğumu anlarsın:97:
hu huuuuuuuuu nerelerdesiniz yawwwwwww
buradayım şafak 101 kısmetse. :82:
kızlarrrrr benim nişanıma da 12 gün kaldıbugün hem alyans siparişi verdik hemde düğün salonunu tuttuk aşkitom yarın salon için kapora götürcek.yarın kaporayı verdikten sonra düğün tarihimizin Allahın izniyle 19 haziran olduğu kesinleşmiş olcak bide size bişi danışıcam şimdi biz alyansı sarı aldık.benim tek taşım da beyaz.ikisini aynı anda kullanınca kötü olur mu yoksa beyaz tektaşı da sarıya mı çevirsek? bi fikir verin bana :44:
nasılsın canım hazırlıklar nasıl gidiyo eşyları falan hallettiniz mi siz?yoksa sadece oturup hiç bişey yapmayan bi ben miyim?
kızlarrrrr benim nişanıma da 12 gün kaldıbugün hem alyans siparişi verdik hemde düğün salonunu tuttuk aşkitom yarın salon için kapora götürcek.yarın kaporayı verdikten sonra düğün tarihimizin Allahın izniyle 19 haziran olduğu kesinleşmiş olcak bide size bişi danışıcam şimdi biz alyansı sarı aldık.benim tek taşım da beyaz.ikisini aynı anda kullanınca kötü olur mu yoksa beyaz tektaşı da sarıya mı çevirsek? bi fikir verin bana :44:
Tamam hallaettik ozaman meseleyiresim iki sayfa öncesinde var evet
bu arada hayırlı olsun,benim tek taşım da beyaz alyansım sarı ama bir tarafı tam tur beyaz taşlı dönüyor oda onu kombine ediyor,ama senin tek sarıysa yinede kötü durmaz bence
bende dün kına malzemelerinin fiyatını aldım kiralama 60,nikah kesesi dağıtılacak olan 100 tanesi 90 l,tepsi 20 dağıtılacak sepette 20,birde kuruyemiş koymak için kese alıcam onu sordum ama unuttum fiyatını
nikah şkerlerinle davetiyeye baktım ikisi davetiyeler 350 tutyor nikah şekeri değişiyor
kızlar merhaba..benim düğünüm 19 haziranda..gelinliğimin siparişini verdik..parıltılı bi kumaştan kalp yakalı oldukça sade bi model ama kumaş parıl parıl disko topu gibi :) diğer ıvır zıvırlar hazır gibi bi ütü ve elektrik süpürgesi kaldı sanırım..eşyaları fln ev tutunca mayıs gibi alcaz ve hemen yerleştirecez..biz nişanlımla hazırlık işlerini biras ağırdan alıyoruz yoksa çok bunaltıcı oluo zaten öle çok da heyecanlı tipler diiliz şimdilik ikimiz de sakiniz :) bi de balayı biletler vs ok yurtdışı turları başlangıç tarihleri beniz izne uymayınca antalya sideye gitmeye karar verdik..yatacaz 1 hafta! :)
benim sorunum şu an için saç ve makyaj hatta özellikle makyaj..çünkü tenim makyaj tutmaz benim krem allık sürerim mesela yarım saat sonra peçete sür renk bile gelmez o derece tutmaz tenim makyaj..kadıköy yakasında özellikle acıbadem taraflarında iyi bi kuaför bilio musunuz saç ve makyaj için?
herkese kolay gelsin!
kızlar merhaba..benim düğünüm 19 haziranda..gelinliğimin siparişini verdik..parıltılı bi kumaştan kalp yakalı oldukça sade bi model ama kumaş parıl parıl disko topu gibi :) diğer ıvır zıvırlar hazır gibi bi ütü ve elektrik süpürgesi kaldı sanırım..eşyaları fln ev tutunca mayıs gibi alcaz ve hemen yerleştirecez..biz nişanlımla hazırlık işlerini biras ağırdan alıyoruz yoksa çok bunaltıcı oluo zaten öle çok da heyecanlı tipler diiliz şimdilik ikimiz de sakiniz :) bi de balayı biletler vs ok yurtdışı turları başlangıç tarihleri beniz izne uymayınca antalya sideye gitmeye karar verdik..yatacaz 1 hafta! :)
benim sorunum şu an için saç ve makyaj hatta özellikle makyaj..çünkü tenim makyaj tutmaz benim krem allık sürerim mesela yarım saat sonra peçete sür renk bile gelmez o derece tutmaz tenim makyaj..kadıköy yakasında özellikle acıbadem taraflarında iyi bi kuaför bilio musunuz saç ve makyaj için?
herkese kolay gelsin!
Şafak mafak hikaye 26 HAzirana yaklaşamadık bir türlüü(
Zaman geçmek bilmiyor sanki
hayırlı olsun nikah kesesi dediğin kına koyacagın kese dimi?ben şöyle bişiy yapacam sanada fikir olur kına için küçük keselerden aldım kuruyemiş içinde kilitli poşetlerden aldım bunların 2 sini koyacagım ayrıyetten süslü püslü kese aldım o şekil dagıtılacak diye planladık birde memleketten işlemeli keseler almıştık (gecen yaz kayınvalıdemlerı bizim memlekete götürmüştük) benim nikah olcak aksamada yemek olcak o işlemeli keselerede o günün hatırası olarak lavanta koyup her aileden 1 kişiye verecez değişik olsun dedim biraz nikah şekerimizide kendimiz hazırlıcaz değişik bişiy yapalım diyoruz şimdilik düşüncemiz bu tabi bellide olmaz hazırda alabiliriz birde ceylin hiç gördünmü bilmiyorum kına yakıldıgında etrafa bulasmasın diye arkasında bant gibi bişiy olan avuc içine gelen kısmı gül motifinde toka gibi lastği olan bişiy aldımen azından kınalı elini rahat kullanabilirsin
canım sanada hayırlı olsun,nikah kesesi aslında nikah şekeri yerine kına koyacaklar,ayrıcada kuruyemiş için kese alıcaz,birde o gül olayını dmeet akalından dolayı biliyorum oda onu kullanmıştı ama göremedim sanki orda bir sorucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?