- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.761
aaa hadş gözün aydın canım,foto yokmu peki
foto cekmeye izin vermediler ama katalogtan bakıp diktiricem geneldede benzer modeller denedim üstümde güzel durdu yani ben beğedimbu modelde biraz değişiklik yapıcam ama yani genel olarak bu model Ambrosia - by Maggie Sottero
umarım hayallerindeki gibi olur,benimde straplez acaba diyorum omuzlardan sarkan boncuk taktırsammı ,karar veremiyorum
önceki sayfalarda koymuştum ama yine koyayaım,pek belli değil ama,baya pulları var üstünde eteklerindede var,duvağı uzun olacak Eki Görüntüle 144637 Eki Görüntüle 144637
güle güle kullan buna benzer aysirada bugun denedım bende bu tipleri hiç begenmezdım ama çok şık duruyomus güle güle giy ya ne kadara maloldu sana aysiradan aldın sanırım
evet aysiradan aldım iki kat duvağıyla birlikte 1550 ye geldi,ama şimdi omuz kısmına boncuk yaptırsammı yaptırmasammı ona takıldım
evet aysiradan aldım iki kat duvağıyla birlikte 1550 ye geldi,ama şimdi omuz kısmına boncuk yaptırsammı yaptırmasammı ona takıldım
güle güle kullan buna benzer aysirada bugun denedım bende bu tipleri hiç begenmezdım ama çok şık duruyomus güle güle giy ya ne kadara maloldu sana aysiradan aldın sanırım
vay bebişim sen buralara takılır mıydın?
yasağım bittidöndüm alemlere
akıyorum gecelere kopuyorum diyosun yani
yok kıs 18 inde bitti de fazla giremedım esyalarım falanda geldı nbt 2 tane tuttum derkn yogundum anca fırsat buldum geldım
güle güle giy canım gelinliğini ama 1550 aysiranın kiralık gelinliği mi yoksa satın mı?
topic sahibi sensin.aramızda görmek istiyoruz seni:82:
döndüm yavrum merak etme bundan sonra gereksiz kişi ve konularla uğraşmamaya karar verdimzaten işim gücüm yoğun
kira değil canım satın aldım,uygun değil mi,birde 3 sayfa öncesinde çeyiz resimlerim var yorum yapın kızlar
uygun olduğu için sordum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?