2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
metresini 0,75 kuruşa dikiyorlar,mutfağa yaptırmıyormusun

kapitone cok güzel tercih bende onlardan yaptıryorum eğer daha diktirmediysen bi önerim var kendımınkıne de öyle yaptırcam çok güzel duruyo 2.ve 3. raflara sereceğin örtülerin sarkacak kısımlarına dikiş attırırsan kalıp gibi duruyor fazla kayma derdide olmuyo daha dogrusu kapak gibi oluyo umarım anlatabılmısımdır

hım fiyatta anlaşayım düğüne 1 hafta kala giderim üstüme göre yaparlar peki özel dikimmi hazır modelmi iidr

hazır modelin senin üzerine dikilmesi.netten bulduğun ya da onların tarif ettikleri şekilde olan şeyleri kabul etme.ben bunu istiyorum de modeli üzerinde dene.

Canım biyemi demek istiyorsun? ben kenarlara gümüş rengi biye yaptırdım ,yatak odasındakileride kirlenmesin diye kapaklıi yani çamaşırların üstünüde örtecek şekilde

gelinlik alan bi kişi var sanırım dikime başlayabilirsin ama teslim alma sakın

o 1 kişi benim:)benim aldığım ay aralıktı,ucuzken aldım çift katlı duvakla birlikte 1550 tek duvak 1450 ydi yüzümü örtemek için istedim hemde uzun olsun biraz diye
şu anda gelinlikçide duuro mayısın son hafyası alıcam,aslında tutmuyorlar ben yalvarınca sağolsunlar kabuş ettiler:78:

ya evimin birazının fotolarını koyacaktım çok büyük diyor,küçültmeyede üşeniyorum neyse birdaha deneyeyim,herşey kk için

Kızlar tabi halılar ,perdeler ve bir düzen yok,ben sadece elimde olanları gösterdim,banyo halısı günlük kullanacağım halı,misafirler için derili aldım,onlarıda sonra çekerim,teyzeciğim sağolsun size göstermem için ufak bir servis sunumu hazırladı, o olmasa napardım ben

canım maşallah çok güzel herşeyin senin düğünün ne zman evini sarmışsınız biraz erken değil mi eşyları yerleştirmek için.biz evi daha yeni tuttukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…