- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
- #1.681
benim düğünde siyah olacak çok beğeniyorum koyu rengi :44:
koyu renk saçlar bembeyaz gelnlik içinde süper duruyo gercekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim düğünde siyah olacak çok beğeniyorum koyu rengi :44:
bu arada resimdeki gelinlik krem benimkisi daha isiltili olucak pirlanta beyaxzi diye gecio ama 4 ay sonra gelir dediler insallah yetisir turkieye gelem tarihime olmazda en kotusu param,in yarisini ic edip gerisini vericeklerki esim mutlu olmaz budurumdan hicc turkiyeden almak zorunda kalicam baska bi tabne. umarim gelri oncedenn ki bide acela olsun diye para verdim
![]()
evet dostlar sonunda hazirim gelinlik ve ayakkabi aldim:) duvak ve sac tokalarimi ve takilarimi turkiyeden alicam :)
gelingilim biraz tuzlu oldu ama esim kendi secti ayakkabimada karar veremedim iki tane aldim degsitirir degistirir giyerim:) biri impo diye platfrom bi ayakkabi cok rahat inanin cok rahat yuksek olmasina ragmen oburude tabiykide badgley mischka platfromlarindan :) cok uygun fiyatlarda buldum :)
Gelinligim Demetrios diye unlu bi yunan gelinlik tasarimcisindan gogus kismi resimde cok cikmamis ama cok manyak islemeli piril piril parlio etekleri biraz fazla duz geldi ozellikelde arkasi ve de gullerin oldugu yerlere isleme ekleticcem cok asiri olmamak kaydi ile swaroski tasli islemeler olucak bide duvak olayini piril piril ve uzun alicam etek ve duvaga clips takicaklar ki dugun girisinden sonra kisaltabileyim.
Collezione abiti da sposa | stellasposa.it
Eki Görüntüle 141519 Eki Görüntüle 141518 Eki Görüntüle 141514 Eki Görüntüle 141516 Eki Görüntüle 141515 Eki Görüntüle 141517
o gelinlik nasıl tuzluya patladı anlamadım hiç bi özelliği yok normal düz kumaş kullanılmış şahsen benim zevkim değil pek tercihini daha ii bi şekilde kullanabilirdin neyse.. güle güle kullan
ya üzgünüm ama ayakkabıdada zevkin yokmuş bi kere gri renk hoş durmaz ve de modeller orta yaşa hitap eder gibi geldi gümüş rengi tercıh etseydın daha hoş durabılrdı birbirine benzer 2 model birden alman cok mantıksız geldi bana....
sanırım zevkklerımız farklı ama olsun tatlım o senın gorusun dedımya ben begendım cokta sık durdu onemlı olan uyması degıl benım begenmem dımı zevkle gıyıceksem ıster yesıl ıster kırmızı olsun :) umarım sende zevkıne gore bulursun
Bu arada turkıyede fıyatlar nasıl bılemıyorum yanı o yuzden fıyat konusundada bılgım yok.. Ama senden rıcam ınsanları bu sekılde bozmak yerıne kendı fıkrını daha ılımlı anlatabılırsın herkes benım kadar anlayıslı olamayabılır tatlım..
yokmu hazran gelini yaaa![]()
Canım benım lutfen konusma tarzına dıkkat eet yaran varsa falan hıc yakısmadı senın gıbı bırının agzına ben sana elestırı yapma demedım kelımelerını daha guzel sec dedım afedersın ama sokak agzı ıle konusuosun sen kendıne yakıstırıo olabırlısın ama ben kendıme bu denlı konusmaları yakıstırmadım neyse sende kendı zevkını paylas guzelım umarım senın gelınlıgın dah aguzel olur ne dıyebılırımkı hem ben sen begen yada begenme dıye koymadım kı tabıkıde fıkrını soylersın ben begendım kı aldım ben gıyıcegım :) nasılsa