2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
maşallah sizin herşey hazır da düğün haziranda değil mi fotoğrafçı aramak için çok erken naptınız yaw

o zaman o kadar teferruata gerek yok demekki.sen konuşulanlara bakma çoğunun beş kuruş parası yok şunu bunu yapıcam diyip atıp tutuyolar.kimse üzerine alınıp cevap vermesin beni mi kastediyosun diye.

kesinlikle haklısın canım foruma başta yazdıklarını unutuyolar sonradn bzı şeyler değişiyo hayır insana böyle bişiy neden yapar anlamam bende sıkı takıpcıyım ve şahit oldugum hatırladıgım cok sey var

Günaydın bugün sabah sabah moralim bozuldu nişamlım gelmez gelmez bu sabah iş yerime geleceği tuttu,ve kocaman hediye paketini görmüş ,yani sevgililer günü sürprizim güme gitti ,napsam ki ya,iade etmeyi düşünüyorum ama almazlarki tüh ya,mahvoldu herşey

aman canım napalım kısmet değilmiş bi kere gördü artık ver gitsin
ne almıştın da canım

aman canım napalım kısmet değilmiş bi kere gördü artık ver gitsin
ne almıştın da canım
pahalıda bişey içok fonksiyonlu koltuğa konulan masaj minderi boyunuda ovalıyor ,titreşimlide değil direkt ovmalı,almadan kız beni oturttu yarım saat açtı,mest oldum resmen süper bir hediye,ama bütün planlarım yok oldu,:84:
sen ne aldın biz bu arada yeni evimizde kutlıcaz sevgililer gününü gizlice:78:

wooowwww çok romantikk :26:
ben daha bişey almadım desem yeridir sürekli birileri hasta ama ayakkabı almayı düşünüyorum.
ikimizin ortak aynı model ayakkabısı vardı eşortmanla takım bu kaybetti.
onu alıyım diyorum

hııı olabilir,ben çok seviyorum unisex giyinmeyi bu arada sen kına yapacakmısın,salon tuttum deme balyılırım,yada tanıdık bindallı satıor falanda deme ben dün akşamdan beri kına yapmak istediğime karar verdim,ama anneminde benimde hiçbir fikrimiz yok,evde yapacağız ama evde küçük nasıl olcakki

ben tuttum yeri canım bizim burada eve yakın lokalde olacak 300 TL
bindallımda hazır arkadaşımın içinde bişey alıcam elbise yada şalvar gibi bakıcam artık
ev küçük ise ufak çaplı bi yer tut derim canım kalabalık iseniz

maşallah senin herşey yolunda,tabi aile desteği var senin ,aşlenin desteği çok önemli,tek başına yapınca çok zorlanıyorsun haliyle

maşallah senin herşey yolunda,tabi aile desteği var senin ,aşlenin desteği çok önemli,tek başına yapınca çok zorlanıyorsun haliyle

yoo canım ben herşeyimi bu zamana kadar kendim yaptım. maddi açıdan da manevi açıdan da
bi tek yatak odamı ailem aldı şuanda. kına yerine ödeme yapmadım.
herşeyimi nişanda da kendim hallettim beğenme olarakta para olarakta ben fazla organize çalışıyorum.. herşeyime liste yaparım eksiklerimi unutmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…