- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.541
Merhabalar herkese...
benim de 10 gün sonra nişanım var. tam kesin olmamakla beraber 25 haziranda da düğün. Daha nişan hazırlıklarını tam yapmadım. bir sürü eksiğim var derken bu başlığı görünce sevindim. artık ben de hazırlıklarımı yazarım. sizinkileri okurken fikir alırım.
ama açıkçası eski sayfaları okurken iyice gerildim. ev eşyalarının fiyatları beni bitirdi... Para ne kadar önemli şimdi. Ah Ahhhhh!!!! Valla piyango bileti falan alayım bari ben. sayısal falan oynayım yani
yok yine olmadı yapamıyorum ben
Merhabalar herkese...
benim de 10 gün sonra nişanım var. tam kesin olmamakla beraber 25 haziranda da düğün. Daha nişan hazırlıklarını tam yapmadım. bir sürü eksiğim var derken bu başlığı görünce sevindim. artık ben de hazırlıklarımı yazarım. sizinkileri okurken fikir alırım.
ama açıkçası eski sayfaları okurken iyice gerildim. ev eşyalarının fiyatları beni bitirdi... Para ne kadar önemli şimdi. Ah Ahhhhh!!!! Valla piyango bileti falan alayım bari ben. sayısal falan oynayım yani
paranın su gibi gitmesinin ne demek olduğunu bu evlilik işinde anladım,30 bin lira kredi çektik nişanlımla,düğün yapmıyoruz.şu ana kadar
mobilyalar oturma odası ve yatak odası dahil 9.000
gelinlik erken aldığım için 1.450
kuaför erken rez.saç makyaj 250 tabi bunun daha yanında arkadaşları akrabaları var
perdeler ve bir duvara kağıt kaplama 3000
ıvır zıvır banyao takımları banyo halıları ,bardak çanak:1500
banyo dolabı 299
badana 1000
avize 1500(tanıdıkla aldık yoksa 2500 tutacaktı)
nişan parası 1000
nişanda takılan set yüzükler 3000
Nikah parası:400
duşakabin 150
kombi 1500
nişanlık 250
balayı 2500
dolap içlerine örtü 300
halı almadık henüz
sebzelik alıcam 150 lira
Daha bir sürü şey var,(elektrik,su ,doğalgaz açtırma bile 1000 lira,,,,davetiye ,şeker...)
çok zor çokkkkk:2:
canım şöyle ,,,,bizde aileler hiç destek olamadığı için,herşeyi biz kendimiz aldık,yüzüklerimiz bziimde 1000 lira tuttu diğeride nişanda takılan setide biz aldık,evimiz küçük olduğundan ve düğün yapamayacağımız için 60 kişilk bir organizasyonla nişanımızı dışarıda yaptık.balayı 2500 derken alışveriş yol parası alınacak valizler bile içinde,bizim hesap biraz detaylı olduğu için sana abartı gelmiş olabilir.Ama zor yani
bu arada aboneliğe ne kadar verdiniz
ay benim de düğünüm 26 haziranda
25 ve sonrasında evlenenler biz balayından dönmüş olacağız siz evleneceksiniz ,yazabilirsem her detayı yazarım size ,ayyy ben şöyle yapıyırum ,şubat ayını içinde olduğumuz için mayısıda hazırlıklar yoğunlaşacağı için saymıyorum,geriye kalıyor 2 ay :)
son ana bırakma mayıs basında bitirmeye calıs zaten yogun bi dönem olcak azcık dınlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?