2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
antre halısı korıdor kucuk oda buyuk oda halısını 350 tl ye aldım dilek halıdan salon halısını daha önce almıstım mutfaktada normal halı kullanmıcam hasır gibi bişiy aldım ooda 10 lıraydı

benim nişanlımda çok seçici bende öyleyim,karar veremiyoruz verdğimizdede bir bakıyoruz fiyatlar tavan yapmış,bakalım halılarıda daha çıkıp bakmadık,royal halıda bi kaç model beğendik,
nikah haziranda ya,şubat la mayısı saymıyorum 2 ay kalıyor geriye çok hoşuma gidiyor,hemen gelecekmiş gibi oluyor:)

Merhabalar bende haziran geliniyim...
26.06.2011 16:30'da nikahımız var...
Dün günümüzü aldık çok şükür, izinle alanlar haftasonu yapacaklarsa acele etsinler, boş yer kalmıyor...

Merhabalar bende haziran geliniyim...
26.06.2011 16:30'da nikahımız var...
Dün günümüzü aldık çok şükür, izinle alanlar haftasonu yapacaklarsa acele etsinler, boş yer kalmıyor...

biz hala gün almadık 19 hazirana düşünüyoruz ama salonda olacak nikahımız bi boşluk bulamaz mıyız?

ewt cnm ist.dayım sen nerdesn? bnm şuan hiç bişeyim yok desem yalan olmaz valla:S evimizi tutmadan eşya alamıorz boyutlarını bilmediğimz için o yzden sadece ufak tefek şyler alabilioruz sizin eviniz eşyalarınız falan hazırmı?

biz hala gün almadık 19 hazirana düşünüyoruz ama salonda olacak nikahımız bi boşluk bulamaz mıyız?

Muhtemelen bulursunuz canım.
Zaten 19 ve 26 haziran en yoğun olan günler, çünkü okul tatili ve ramazan arasındaki tarihler.
Biz İzmir Bornova nikah salonuna başvurduk, çok yoğundu şimdiden gün kalmadı dediler...

ev alınmadan önce almıstık beyaz esyaalrı mağaza bıraktım degıstırmek sartıyla bazayıda öyle yaptım ev olunca eve göre degıstırdım mobılyaları hazır almadık yaptırdık koltukları dahi yaptırdık hem daha uyguna gelıyo öyle olunca ve ıstedıgın gıbı oluyo bence beyaz esyalarını sende öyle yapabılrsın

allahtan bulmusun yer bizde zor bulduk ocak ayının ılk haftası basvuru yapmıs olmamıza rağmen aksam 17:30 a zor bulduk ya erken saatler ya cok gec saatler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…