- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.521
antre halısı korıdor kucuk oda buyuk oda halısını 350 tl ye aldım dilek halıdan salon halısını daha önce almıstım mutfaktada normal halı kullanmıcam hasır gibi bişiy aldım ooda 10 lıraydı
valla ya bu ne hersey para para para napolyon bosuna dememıs anacımotur sen düşün şimdi sen daha yeni paşlıyosun
evet ya hiçbir şeyin fiyatı hakkında bilgi sahibi değilim çok para lazım çooook :44:
neyse artık uygun şeyleri söyleriz sana nerde ne var :d
Merhabalar bende haziran geliniyim...
26.06.2011 16:30'da nikahımız var...
Dün günümüzü aldık çok şükür, izinle alanlar haftasonu yapacaklarsa acele etsinler, boş yer kalmıyor...
bende daha gn almadım düğünümzn yerimz tutldu ama nikah için almadım aradığımda haziran dfteri hnz açılmadı martta arayın dediler
biz hala gün almadık 19 hazirana düşünüyoruz ama salonda olacak nikahımız bi boşluk bulamaz mıyız?
bn bgn tekrar bi ariiim o zamn :S ee hazırlıklar nası gdio kızlarrr
biz hala gün almadık 19 hazirana düşünüyoruz ama salonda olacak nikahımız bi boşluk bulamaz mıyız?
ewt cnm ist.dayım sen nerdesn? bnm şuan hiç bişeyim yok desem yalan olmaz valla:S evimizi tutmadan eşya alamıorz boyutlarını bilmediğimz için o yzden sadece ufak tefek şyler alabilioruz sizin eviniz eşyalarınız falan hazırmı?
merhaba herkeze
Muhtemelen bulursunuz canım.
Zaten 19 ve 26 haziran en yoğun olan günler, çünkü okul tatili ve ramazan arasındaki tarihler.
Biz İzmir Bornova nikah salonuna başvurduk, çok yoğundu şimdiden gün kalmadı dediler...
hoş geldın speddy duyduguma göre takvım yapmak ıstermışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?