- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.501
yok benim içn değil öylesine sordum eşya önceden hazır bulunur gelinliği atar bavulu alır kaçarsın
elifcim ben çıkıyorum yarın bir sürü işim var erken kalkmam lazım.özelden 10 dk bir mesaj atıldığı için burda yazdımgörüşürüz canım benim kendine iyi bak öptümm:79::79:
Günaydın kızlarrr ,dün deri çamaşırlık sabunluk falan aldım,koyu kahverengi aldım ,banyoya koyunca rengi çok koyu geldi,o kadarda zor taşımıştımki şimdi değiştirmeliyim,iki tanede banyo halısı aldım.
Eki Görüntüle 135983
canım güzel ama biraz koyu banyon ne renk bılmıyorum ama krem ya da beyaz alsan güzel durur bence benım de banyom da krem kahve ama kahve çogunlukta bende krem altım banyo aksesuarlarını ama çamaşırlık hnüz almadım bakıyorum daha D: güle güle kullan
evet evet değiştirdim kremini alacaktım ellerinde yokmuş yarın gelecekmiş,sağolsun nişanlımla gittik geldik,bide avizeciye gittik,çok zor karar vermek ve çok pahalı biz 1000 lira ayırmıştık ama imkansız,sadece salon 1 100
evet evet değiştirdim kremini alacaktım ellerinde yokmuş yarın gelecekmiş,sağolsun nişanlımla gittik geldik,bide avizeciye gittik,çok zor karar vermek ve çok pahalı biz 1000 lira ayırmıştık ama imkansız,sadece salon 1 100
gercekten pahalıya almıssın bizim 780 tl tuttu tüm ev ve de ampullerı istanbul koctastan aldım topıcte konus acmıstım istersen bi bak almadıysan fikrin olur
en iyisi mum ışığında oturmak hem romantik hem karlı
çok pahalı gerçekten daha almadık ama,yanıdığımız var yarı fiyatına alacak bu fiyatlardan,ledli falan çopk güzel kumandalı:) o değilde bizim kapıdan girince antre bir oda büyüklüğünde ne yapacağımı bilemedim oraya birşey almaya kalksam ne olabilirki çokpahalı herşey
casaluce diye bi yer var bizde ordan baktık tanıdıkta orda işte,bakalım pahalıya denk gelirse başka yerlerden bakacağız,daha halılar var kaça aldın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?