2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
işte benim gelinliğime en yakın gelinlikk

Eklentiler

• $39565_1526433155694_1080623263_1443219_5729896_n.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 16
gizli kalma yaaa
evet canım hemen hemen herşeyim bitti tabi bana göre
ufak tefek eksiklier kaldı işe senin nasıl gidiyr

işte gün bugündürrr... kendimi açığa çıkarıyorummm
yok yok bence bitti senin hazırlıklar maşallah yaaa.. okadar istikrarla yaptın ki herşeyi ben senden sonra ay ben niye hiç bişi yapmıyorum diye bi silkinip kendime geldim:)) gerçi gene de naptın diye sorsan tek tük şeyler:)

dur sana bi vuruyum da kendine gel
aslında inan kısa sürede de biter ama şuanda kafam rahat buda bana yetiyor.
çok şeyim hazır mesela bende hiç gelinliğe bakmadım umursamıyorum da fazla
bakıcaz artık yumurta dayandığında giderim artık

o kadar gelinlik modeli paylaş paylaş ama gelinliğe bakma gerçi benim dehuyumdur son dkcılığa bırakmak amaaa ben bu sefer son dk kısmını gelinlik için deil eşyalar için uygulucammm
ayy daha hiç bişiye bakmadım beğenesim de gelmio bişiler...
gelinliğe merak saldım önce o olsun bitsin de gerisi kısmet

vallahi canım paylaşıyorum herkezlere gelinlik buldum ama kendime net bişey bulamadım
işte bi tek beyaz olduğu kesin
bakalım bizi neler bekliyor ben hallettik eşyalarımın hepsini
ocak ayı da bitti bakalım yandıkkkk

speedy herşeyi hallettin cidden ha.neyse biz de hallettik sayılır.mobilya,beyaz eşya,altınlar tmm.balayı da salı günü okeylenecek.ondan sonra bi süre durgun geçer

kızlaaarrr biz aldık ya mobilyaları.1/5 subat arası mobilyacılar fuarı olcakmıs ondan sonra zam gelcekmiş cok.mobilyacıların hepsi bizden almasanız bile mutlaka bu ay alın dediler.bilginize....:))

speedy herşeyi hallettin cidden ha.neyse biz de hallettik sayılır.mobilya,beyaz eşya,altınlar tmm.balayı da salı günü okeylenecek.ondan sonra bi süre durgun geçer

evet canım bizim takılarda duruyor bak onlara da bakmadık.
benlik tüm işler bitti diğer işler erkek tarafına isterse son 10 günde bile alabiirz
benim modelim bellidir çünkü gideriz alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…