- 27 Aralık 2009
- 5.743
- 7.502
- 398
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.261
ben daha seçemedim bileee... hatta seçmeyi bırak bi gelinlikçi kapısında içeri adım bile atamadımne zamana düğünün inşallah???
ii geceler kızlar ben geldim
hoşgeldinn.. sefalar getirdin topicimize:))) nasılsınn gizli bir takipcin olarak soruyorum senin hazırlıklar bitti mi?? baya bitirmiş olmalısınn:))
benim model ve kumaş ekimden bu yana hazır
düğün 25 haziranda:87:
gizli kalma yaaa
evet canım hemen hemen herşeyim bitti tabi bana göre
ufak tefek eksiklier kaldı işesenin nasıl gidiyr
işte gün bugündürrr... kendimi açığa çıkarıyorummm
yok yok bence bitti senin hazırlıklar maşallah yaaa.. okadar istikrarla yaptın ki herşeyi ben senden sonra ay ben niye hiç bişi yapmıyorum diye bi silkinip kendime geldim:)) gerçi gene de naptın diye sorsan tek tük şeyler:)
hoşgeldin canımm nasılsınn????
dur sana bi vuruyum da kendine gel
aslında inan kısa sürede de biter ama şuanda kafam rahat buda bana yetiyor.
çok şeyim hazır mesela bende hiç gelinliğe bakmadım umursamıyorum da fazla
bakıcaz artık yumurta dayandığında giderim artık
o kadar gelinlik modeli paylaş paylaş ama gelinliğe bakmagerçi benim dehuyumdur son dkcılığa bırakmak amaaa ben bu sefer son dk kısmını gelinlik için deil eşyalar için uygulucammm
ayy daha hiç bişiye bakmadım beğenesim de gelmio bişiler...
gelinliğe merak saldım önce o olsun bitsin de gerisi kısmet
speedy herşeyi hallettin cidden ha.neyse biz de hallettik sayılır.mobilya,beyaz eşya,altınlar tmm.balayı da salı günü okeylenecek.ondan sonra bi süre durgun geçer
kızlar nikahı düğünde mi yapacaksınız daha önceden mi?ben bu konuda çok kararsızım
benim salonda olacak inşallah en güzeli onun içinde yok izin al sonra git kuafre falan gereksiz geliyor bana :85:
benimki de salonda olucak önce imzayı atıcam sonra bayılcam sonrada göbek atıcam
vallahi dün düğüne gittik fena heycanlandım evlenmem lazım artık
valla gittiğim her düğüne kendimi dşüüyorum bende.düşünmekte çıldırabilirim düğüne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?