- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #1.161
aramızda bi sıkıntı yok.arada sürtüşmeler olurdu ama 2/3 senedir hiç sorun yoktu.sizinde basınızı ağrıttım yaaa kusura bakmayın
canım benim yaa ne kusuru inan hepimizin evinde yaşanan şeyler bunlar... insan anlatarak rahatlıyor ancak... sen anlattın biz de elimizden geldiğince dinlemeye çalıştık o kadar...
aramızda bi sıkıntı yok.arada sürtüşmeler olurdu ama 2/3 senedir hiç sorun yoktu.sizinde basınızı ağrıttım yaaa kusura bakmayın
canım zaten istanbula gittim geldim falan pek evde duramadım bu hafta evde olduğumda da odamdaydım zaten.ben 20/25 km uzaga gidicem yakınım yani...anlamıcaz zaman nasıl gececek ama hakkaten nasıl gececek?o günden sonra ben sadece bu aksam cevap verdim...ablam bi gitsin ondan sonra düzelebilir ama daha kötüye gitmesinden korkuyorum.ablam bir an önce yap düğünü diyo anneme ben bir an önce isteseydim zaten hazirana koymazdık yada beklemezdim hiç...yaa canım sende kusura bakma seninde basını agrıttım
amaaaan boşveeer canımm... ablan ne karışıyormuş düğün tarihine... d.tarihi çiftlerin uygun olduğu zamanda yapılır hem düğün erkek tarafının işi biraz da onların da en uygun zamanı bulmak gerek ablanınki de laf... öyle derlerse ben istediimden falan deme direk nişanlım için en uygun zaman hazirana denk gelio de geç gitsin... böle şeylerde nişanlına at biraz:) bişi diyemez ablan falan da çünkü kz tarafına bak ne meraklılarmış kızlarını vermeye dicekler falan der erkek tarafı diye ses çıkaramazlar...
ablan daha ne kadar kalacak belli mi?ne diye karışıyo ki o senin düğününe.hem tarihi değişelim demekle olur mu öyle herşey ayarlanmıştır ona göre sıkma canını tarihte falanda bi değişiklik olmaz inşallah.
canım benim düğün salonum daha 2010 temmuzda tutuldu.simdi bir an önce gideyim diye diyo öyle ablam
aman he de geç biraz sen ablana evet abla öyle de olabilirsi ama olmadı doğru söylüyosun evet de geç bildiğini yap gene amannnn:) sanırım ablan istio ki her şeyin merkezinde oliim:) bişi sorcam mobilya bakmaya gittiinizde ablan da gelmiş miydi?
böyle yapınca en yakınları insanda ablasına karşı bile bir soğukluk oluyo yani.gidice düzelirsiniz inşallah ne olur üzme kendini nişanlınla aran bozuk olmasın gerisi düzelir.
evet aynen öyle oluyo canım...cok sükür onunla aram ii o da sasırdı her an destek hep yanımda...
şu an sırf bana gıcıklık olsun diye kayınvalidemi aratıp annemle konusturabilir tarih değişsin diye.hayır begenirken yoktu.sadece almaya gittiğimzde geldi gördü o da mobilyaları
maşallahgerisini boşver o yanındaysa.
bak yaaa... bence sen öncesinden nişanlınla konuş ama olayları falan anlatmadan öncesinde onu bi bilgilendir ki noluyoruz demesin duyunca o da ailesine böle bi talepte bulunursa kabul etmeyin der ailene de da böyle bişi olamayacağını düğün için o tarihin tutulduğunu salonla konuşulduğunu falan sölesinler hatta şu bahaneyi de kullanabilirler ki bu bir bahane değil gerçek:) ramazan dolayısıyla ağustosa kadar salonda yerler dolu herkes önceden tarihini aldı desinler onlar da böylece senin de istediin olur:)
acaba ablan mobilyaları falan beraber seçmediniz diye mi bu kadar abarttı işi diye düşündüm inan bi an ben.. bize normal bi iş gibi gelse de bazı insanlar için çok mühim bi iş bu varya öle ki ailecek toplanıp gidiyorlar 5-6 kişi...
yok be canım zaten gelemz aynı sehirde değiliz hemde onun bebeği var.sonucta gösterdim ben ona.zaten salonun tutulduğunu hersei bilio o subat martta olsun ddi bu aksam.nişanlım kayınvalidem kayınpederim ben herkes o tarihe kadar hazır olcaz diye ayarladık kendimzi.evimizde kiracı var tadilat olck zaten tarih değişmesinn imkanı yok.
amaaan umursama dinle geç o zaman:)) nişanlınla şu güzel aylarının keyfini çıkar gez dolaş:))
evet yaa en güzel zamanlarımız ben neler yaşıyorum....7 ay olcak nişanlanalı nasıl gecti hiç anlamadık inşallah bu son 4 ayıda anlamayız
evet yaa en güzel zamanlarımız ben neler yaşıyorum....7 ay olcak nişanlanalı nasıl gecti hiç anlamadık inşallah bu son 4 ayıda anlamayız
:)) anla kız anla niye annamıonn:) ayy insan sevince hiç bişi anlamıyor gerçi:90: ben 4 senenin nasıl geçtiğini anlamadım ki:))) bi de bakmışın bi gün anlamadan pamuk nine-dedelere dönmüşüz etrafımızda çoluk çocuk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?