2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ay dimii ilk benim kısmetse...

evettttt ilk yolcumuz sensin sonra benle şeyma aynı gün sonra elif valla çok heycanlı.

dün yeni evli bi arkdaşımla konuştum bana dediki düğünde her saniyenin tadını çıkar hayatında gördüğün en kısa dğün senin düğünün olacak.hiç bir şey anlamıyosun zamanın nasıl geçtiğini falan hiç anlamadan dğün bitiyor.

haziranın güzel gelinleri ben çıkıyorum yarın biraz işlerim var uyusam iyi olacak ikinizide öpüyorum hayırlı geceler.yarın görüşmek üzere inşallah.Allaha emanet olun..

evettttt ilk yolcumuz sensin sonra benle şeyma aynı gün sonra elif valla çok heycanlı.

dün yeni evli bi arkdaşımla konuştum bana dediki düğünde her saniyenin tadını çıkar hayatında gördüğün en kısa dğün senin düğünün olacak.hiç bir şey anlamıyosun zamanın nasıl geçtiğini falan hiç anlamadan dğün bitiyor.

:)eneeeem ben tayfayı tek tek gönderip de gidiyorum:) e anca:52:

osmancık düştü denizeee

ayy yavrum yaaa nası gitti öööle... içim acıdı inan ki yaaa... zaten benim sınıftaki çocuklarım izlemiş bana anlatıyorlardı. öööööööretmeniiiiiim osman var ya hani şu küçük çocuk ayağı ipe takıldı denize düştü çok üzüldüm ağladım ben:) diye anlatıyorlardı:)) gerçekten de çok üzücüydü ama ya ben berrine takıldım var ya ne rahatlık o öööle:))

ayy yavrum yaaa nası gitti öööle... içim acıdı inan ki yaaa... zaten benim sınıftaki çocuklarım izlemiş bana anlatıyorlardı. öööööööretmeniiiiiim osman var ya hani şu küçük çocuk ayağı ipe takıldı denize düştü çok üzüldüm ağladım ben:) diye anlatıyorlardı:)) gerçekten de çok üzücüydü ama ya ben berrine takıldım var ya ne rahatlık o öööle:))

valla hee bende ona sasırdım cokkk anneside yakaladı ama maşallah gayet rahatt

valla hee bende ona sasırdım cokkk anneside yakaladı ama maşallah gayet rahatt

hadi naptıysan yaptın bizene de kapı çalıo ahmetin annesinin evindeler bide ahmet fırlıyo bizimki öööle yatıyo bi kalk giyin gelen ahmetin annesi diye düşünür de giyinir bi insan kılı kıpırdamadı resmen annesinin sesini duyana kadar:) ahmet daha çok panik oldu..:52:

Back