- Konu Sahibi Queen of the North
- #1.181
merak etme canım alamzsın bi bakarsın kına günü gelmiş çatmış sen ağlıyosun kına yanarken.bunların hepside unutulmuş olur.
inşallah kübracım inşallah öyle olurr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak etme canım alamzsın bi bakarsın kına günü gelmiş çatmış sen ağlıyosun kına yanarken.bunların hepside unutulmuş olur.
en önce sen dünya evine giricen kız aman heycanlandım birden yaaaa![]()
ay dimii ilk benim kısmetse...
ay dimii ilk benim kısmetse...
anlatırsın artık bize:) tabi görürse bizi kocişinden sonra gözün![]()
evettttt ilk yolcumuz sensin sonra benle şeyma aynı gün sonra elif valla çok heycanlı.
dün yeni evli bi arkdaşımla konuştum bana dediki düğünde her saniyenin tadını çıkar hayatında gördüğün en kısa dğün senin düğünün olacak.hiç bir şey anlamıyosun zamanın nasıl geçtiğini falan hiç anlamadan dğün bitiyor.
haziranın güzel gelinleri ben çıkıyorum yarın biraz işlerim var uyusam iyi olacak ikinizide öpüyorum hayırlı geceler.yarın görüşmek üzere inşallah.Allaha emanet olun..
:)eneeeem ben tayfayı tek tek gönderip de gidiyorum:) e anca![]()
kübracım dinlediğin ve yorumların için teşekkürler.hayırlı geceler sanada Allaha emanet ol sende...öpüyorum seni
sen daha bilgili olcan tatlım fena mı
rica eerim canım...
elif senin düğünden sonra herkes burda olur toplanırız yine inşllah
yaa saati 3 etmişiz:) anlamadım nası geçti bi yandan da öyle bir geçer zamanki seyrettiimden olabilir tabi![]()
aa tekrarı mı var?okan yok mu?
netten izledim kuzum yaa bu hafta izleyememiştim benn ne çok şey kaçırmışım meğeeeer![]()
osmancık düştü denizeee
ayy yavrum yaaa nası gitti öööle... içim acıdı inan ki yaaa... zaten benim sınıftaki çocuklarım izlemiş bana anlatıyorlardı. öööööööretmeniiiiiim osman var ya hani şu küçük çocuk ayağı ipe takıldı denize düştü çok üzüldüm ağladım ben:) diye anlatıyorlardı:)) gerçekten de çok üzücüydü ama ya ben berrine takıldım var ya ne rahatlık o öööle:))
valla hee bende ona sasırdım cokkk anneside yakaladı ama maşallah gayet rahatt