- Konu Sahibi Queen of the North
- #1.121
kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sanaaaa sabret incitanem başaracaksınn![]()
ya yaaa demi başarıcam biliyorummmmm
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıyamammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sanaaaa sabret incitanem başaracaksınn![]()
ya yaaa demi başarıcam biliyorummmmm![]()
ivettt hayatımmmmmmmmm arkandayızzzzzz![]()
ver gazııı ver gazııııı![]()
senin için yemekde neymişş vızzz gelir tırıss giderr ıyyyy yaglı yaglııı![]()
offfffffffff ben babamdan nnasıl ayrılcam yaaaaaaaaaaaaa
men geldiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm![]()
hoşgeldin elifcim biraz önce sen gelin aklıma nerelerdesin yoksun kaç zamandır.
bi ara netimde sorun oldu hiç giremedmm... geldi gitti gibi oldu:)) sonra da netm gelince bidaa giderse diye korkup hiç buralara girmeden gelişim raporlarını yani çocuklarımın karnelerini yazdımm
özledim ama buraları yaff:)) nasılsınız neler yaptınız bensiz bensiz okudum dahaşhaşlı tatlılar falan oooooo:)
bizde seni özledik kızz.valla bende bi değişiklik yok evde oturup duruyom.evet geçen gün haşhaşlı bi kek yaptım harikaydı yaa.neyse ankarda görüşürsek ozman yapar yeriz yaa![]()
oh oh özendim wallaa:) tarifini verde bende yapiim:)) revani gibi mi oluo nasıldıkii:)) çok merak ettimm:) bide haşhaşı nerden alıyorsunuz? geçen de annem sormuştu bana bende bilmiyorum dedim:))![]()
şerbetli bi tatlı canım bende internette buldum tarifi ama hakikaten süper oldu kesinlikle denemelisin evet revani gibi oluyo yani.haşhaşı ben açık aldım burda bi baharatçı vardı ordan kek yapmak için haşhaş deyip aldımdur bakıyım nette bulursam benim yaptığım tarifi eklerim sayfanın linkini tarifini alırsın.sen severmisin hamurişlerini yapmayı ben pek yemem ama yapmayı severim.
HAŞHAŞLI REVANİ | Yeşilkivi
bu adres elifcim.ben üzerine kremsanti falan yapmadım sadece kek olarak yaptım ama istersen yaparsın ama sade bence süper oldu.
kızlar naber ne var ne yok
iyiyiz kuzum birbirimize tarifler veriyorus eeee gelin olmak zor zanaaat:)))
kızlar naber ne var ne yok
teşekkür ederim fıstıkımmmmm:))