2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
hakkaten inanmıyorum:) koltukları nasıl yaptırıyosunuz ya? onlar nasıl ve kac paraya cıkıo?

doğtaşta bir takım görmüştüm onu biraz değiştirerek yaptırmayı düşünüyoruz berjerleride yuvarlak düşünüyoruz valla herşeyi döşemeciden iskeleti falan yataklı olcak yataklı halıyle 2300 ama koltuk ölcüleri bile istediğimz ölcüde büyük yada küçük neyse işte

yok daha gelinlik almadık çıtçıt düşünüyorum bakalım uzun saçlarım ama sen aldınmı gelinlik bide haziranın kaçında düğün

sorma canım ben dünden beri nasıl heyecanlıyım anlatamam:) straplez istiyodum zaten öle oldu önü m gelio ama göğüs dekoltesi istemiorum...bütün gelinlikler büyük bana o yüzden benimkininde daraltılması lazım ama düğüne 15/20 gün kala daraltılacak:)tek parca ve üst taraf sırf taş işlemeli ayrıca krem rengi

canım ya benim evim henüz tutulmadı nişanlım şimdi bi arkadaşıyla kalıyo mart gibi ev tutulacak ama pek buyuk olmaz sanırım bende sürgülü istiyodum ama bi arkadaşım taşınırken çok sıkıntı olduğunu ve montesinin zor olduğunu söyledi diye birden soğudum sürgülülerden.:26: neyse inşallah herkes gönlüne göre döşer evini.

bide burdan fikir alışverşinde bulunsak kızlar mesela alığımız eşyalarmızı veya almayı düşündüklerimizi paylaşsak nasıl olur.şahsen benim kzı kardeşim falan olmadığı için herşeye annemle ben karar vermek durumunda kalıyorum ama başka bi fikir bveren olursa hiçde fena olmaz.

henüz elimde değil ama kuyruğuna taşlar ekletiyorum ve birkac yerde değişiklik yapıyorum önümüzdeki hafta alcaz o zaman her gün giyerim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…