- Konu Sahibi Queen of the North
kalkın kıııııı gelin oluoz az kaldı uyumayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende 2011 haziran gelini olcam kısmetse...dün gelinliğimi aldım
mobilyaları henüz almadık
haydi hayırlısı gelin kızımız ama gelinlik için erken değilmi şeker önce mobilya alsaydınz ayrıca önce gününüzü alsaydınz valla ben istediğim gün ve saate bulamadım cok üzgünüm ya cok yogunluk var agustos ramazan olunca tabi
tarih konmadı mı canım sizin?
bizim burada cok erken tutuluyor salonlar hele bu sene ramazan öne geleceği için temmuzda baktığımız halde cok az bos yer vardı haftasonuna...
hayırlısı olsun canım...bizim kına ve düğün şeklinde olcak 2 ayrı gece yani...gelinliğim henüz elimde değil birkaç değişiklik yaptırıcam haftaya alıcaz kısmetse...siz mobilya aldınız mı?
nasıl yaptırdınız mobilyaları özel tasarım mı?eger öyleyse ben özel tasarım düşünmedim mağazaları bir dolascaz netten fikir edindim ama henüz net bişi yok
istedğimz renk ve tipte olsun dedik tv ünitesini ben çizdim portmantoyu yatak odasını birde kiler dolabını kayınpeder çizdi ona göre yaptırdık bakalım hnüz bende görmedim daha önumuzdeki hafta gelcek ınsallah ev kendı evınse siperiş yaptır biz y.odası ünite portmanto kiler dolabı banyo dolabı yemek masası sandalye hepsi 5500 tuttu iyi değilmi
istedğimz renk ve tipte olsun dedik tv ünitesini ben çizdim portmantoyu yatak odasını birde kiler dolabını kayınpeder çizdi ona göre yaptırdık bakalım hnüz bende görmedim daha önumuzdeki hafta gelcek ınsallah ev kendı evınse siperiş yaptır biz y.odası ünite portmanto kiler dolabı banyo dolabı yemek masası sandalye hepsi 5500 tuttu iyi değilmi
radyolog bugün nişan elbisemi ayırttırdık hafta sonuna alıcaz.giydim varya sabah beri nişanlığım çok güsel diye söylüyorum sözlüme,o da tamam anladım çok güzel ama söyleyip durma diyo
ayy canım hayırlı olsun allah utandırmasın hadi bakalım fotolarını paylaşırsın dimi kendı kendınıze nazar etceksınz ya
valla gayet iiymiş biz hiç o sekilde düşünmedik gerçi düşünsekte bizim buralarda yok öyle yapan yerler..mutfağı yaptırcaz bir tek öyle...
anladıım...özel yapım olunca aslında daha cok dolap olur daha kullanıslı aslında arastırıım bunu ben
bencede araştır bizde rastgele bi marangozla anlaştık yaptırdık istediğin gibi böldürüyosun hatta inamıcaksın ama biz koltuklarıda yaptırıyoruz cok ucuzcuyuz ya