- Konu Sahibi Queen of the North
yok yok bizim 2011 gelinleri uyuyo yaa ya hazırlıklar başladı yada bitti demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yok bizim 2011 gelinleri uyuyo yaa ya hazırlıklar başladı yada bitti demekki
nişanlıyım canım nasipse 18-19 haziranda evleniyorum senn
ben daha sözlüyüm nişan mart gibi olacak sanırım düğünde haziran gibi.yarın nişan elbisesi bakmaya gidicez daha doğrusu bir elbise onu bir deniycem beğenirsem ayırttırıcam sözlüm gelince de alıcaz hazırlıkların başladı mı neler yaptın?
evet yavaş yavaş başladık bakalım bi taraftan çeyiz bi taraftan saç kuaför araştırıyorum şu aralar
iyi geceler kızlar bende haziran 2011 geliniyim inşalah.ben nerdeyse bitiridim gibi çeyizi falan sadece yatak odam kaldı yatak odası halılarımı perdemi beyaz eşyalarımı falan hep aldım çok şükür ama karar veremedim hala yatak odamı sürgülü mü alsam kapaklı mı ?sizin fikriniz nedir kızlar ya da alan oldu mu aranıza yatak odasını.
ben daha sözlüyüm nişan mart gibi olacak sanırım düğünde haziran gibi.yarın nişan elbisesi bakmaya gidicez daha doğrusu bir elbise onu bir deniycem beğenirsem ayırttırıcam sözlüm gelince de alıcaz hazırlıkların başladı mı neler yaptın?
nasıl bişi düşünüyosun canım ne renk
iyi geceler kızlar bende haziran 2011 geliniyim inşalah.ben nerdeyse bitiridim gibi çeyizi falan sadece yatak odam kaldı yatak odası halılarımı perdemi beyaz eşyalarımı falan hep aldım çok şükür ama karar veremedim hala yatak odamı sürgülü mü alsam kapaklı mı ?sizin fikriniz nedir kızlar ya da alan oldu mu aranıza yatak odasını.
evde yapıcaksan fazla abartı bişiy alma bende normal bi elbise aldım diğer türlü alınca bir daha da giyemiyorsun şöyle şık klasik ama her özel günde giyebilecegın bişiy olsun
sade ve şık bir elbise bakalım satılmadıysa.tam hayallerimdeki nişanlık alırsam fotoyu atarım size
tamam bekliyoruz bende kırmızı bi elbise almıştım ki kırmızıyı hiç sevmem ama uğur getirir dediler üzerinde mutlaka bir kırmzızı olsun bende elbiseyi aldım ee haliyle iç çamaşırlarıda kırmızı kırmızıyı hiç sevmem derken kıpkırmısı olmusum haberım yok :d
ne yani nişanda kırmızı giyersen uğur mu getirirmiş kırmızı benim bildiğim uğur değil nazarı çeker derler ama öyle diyosan bende bi kırmızı ayar yapayım
valla bana öyle dediler bende yaptım ama iç çamaşırına bi nazar boncuugu takmayı unutma ya zaten siyah alsan yasta gibi beyaz alsan zaten gelinlik giyceksin kırmızı mor mavi güzel bence
ben senin yazdıklarını takip ediyorum.zevklerimiz benzer.elbisem kremrengi ama görsen kesinlikle en çok sen beğeneceksin.nazar boncuğunu takarım bi tarafıma batmaz inşallah
eee kızlar ilk önce hangi gelinimz evleniyo tarihler belliyse paylaşalım bu arada haziranda nikah yapacak çiftler ocak ayı boyunca gün almaya başlayabilirler duyduk duymadık demeyinnnn: