2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

aynen tatlım benim nişanlımda öyle cok sükür.annesi de hiç karısmaz bana ben ne istiyosam öyle olur.bide nişanlımın kız kardesi yok o yüzden kıza cok meraklılar...

ben hep derim bu gelin kaynana muhabbetlerinde tek suclu erkektir.annesiyle eşinin yerini ayırt edebiliyosa problem yok ama hep annem bilir diyosa o zaman işte sorun başlar

ayy yok yaaa benim nişanlım da öledir aslında yani ortada bir problem falan da yok şükür ben sadece biraz tedirginliğimi atamadım o kadar yoksa saolsun canımın içi annesine laf söyletmez ama benim söylediklerime de değer verir kıymet gösterir yaa:)) birde 4 yıllık bir beraberliğimiz var hiç beni bu tür konnularda mağdur bırakmadı bırakmaz da ama sadece ben tedirginim hala k.valide yanında o kadar:))

Allah bozmasın canım.simdiden tedirgin olma önyargılı olursan bir süre sonra her söylediği yaptığı hareket batar duruma gelirsin.sen akışına bırak

Allah bozmasın canım.simdiden tedirgin olma önyargılı olursan bir süre sonra her söylediği yaptığı hareket batar duruma gelirsin.sen akışına bırak

doğru söyüyorsun yaaa:)) bende dert arıyorum kendime sanki:)) aslında ben bu tür konularda son derece rahat bir insanımdır ama konu kendin olunca farklı oluo sanki amanınnn neyseee:))) bişi soracağım çeyizlerine başladın mı kuzuum????

benim herseyim hazır canım yaa.bi yatak örtüm yok o da mobilya ve perdeme göre alcam die almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…