- Konu Sahibi Queen of the North
-
kesinkile katılıyorum başrol erkekte olmalı yoksa sıkıntı oluyo işte.iki tarafıda dengelemek zorunda.yoksa tamiri mümkün olmayan sonuçlar oluyo.ne annesini ne eşini ezdirmemeli.beim nişanlım öyleir sağolsun ne bana bişey söyletir nede onlara.
ben ben bennnnnnnnnnnnnnnn geldimmm
ben hep derim bu gelin kaynana muhabbetlerinde tek suclu erkektir.annesiyle eşinin yerini ayırt edebiliyosa problem yok ama hep annem bilir diyosa o zaman işte sorun başlar
ben ben bennnnnnnnnnnnnnnn geldimmm
gündüzleri giriyorum hepte bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum saatleri tutturamıyorum birtürlü
gündüzleri giriyorum hepte bakıyorum kimse olmayınca çıkıyorum saatleri tutturamıyorum birtürlü
ayy yok yaaa benim nişanlım da öledir aslında yani ortada bir problem falan da yok şükür ben sadece biraz tedirginliğimi atamadım o kadar yoksa saolsun canımın içi annesine laf söyletmez ama benim söylediklerime de değer verir kıymet gösterir yaa:)) birde 4 yıllık bir beraberliğimiz var hiç beni bu tür konnularda mağdur bırakmadı bırakmaz da ama sadece ben tedirginim hala k.valide yanında o kadar:))
benim haziran 24 kına, haziran 25nikah, haziran 26 düğün inşallah:))
ne kaynatıyonuzz kıı
nasılsın canım ?neler yapıyosun.
hoşgeldinn:)) bende bu akşam geldim hemen aranıza katıldımmarkadaşlar saolsunnnn
Allah bozmasın canım.simdiden tedirgin olma önyargılı olursan bir süre sonra her söylediği yaptığı hareket batar duruma gelirsin.sen akışına bırak
hoşgeldinn:)) bende bu akşam geldim hemen aranıza katıldımmarkadaşlar saolsunnnn
kayınvalidelerimizden bahsediyoruz tatlım
hoşgeldin aramıza tatlımmmm
hoşbulduk tatlımm:)) haziran olduğunu belirledik hemen geldim aranıza koşa koşa
doğru söyüyorsun yaaa:)) bende dert arıyorum kendime sanki:)) aslında ben bu tür konularda son derece rahat bir insanımdır ama konu kendin olunca farklı oluo sanki amanınnn neyseee:))) bişi soracağım çeyizlerine başladın mı kuzuum????
sende benden sonra gelin olucann demekkkk sana neler anlatcam bakkk gözdede kübrayla bize anlatcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?