- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.561
sabahtan beri uğrayan olmamış topikimize
dün akşam 10 gibi memleketten dönen görümcem eşi ve 2 çocuğunu gece misafir ettim evime yatıya gelen ilk misafirimdi çok şükür çok güzel bi gece oldu düğün kına videolar sohbet derken biz sabahı bulmuşuz.biraz uyuduk 9 gibi uyanıp kahvalatı falan derken onlar hazırlanıp yola devam ettiler. arkamı bi döndüm evin altı üstü karışmış sabahtan beri evi temzilemekle uğraştım çok şükür bitti.allahtan dün yemekleri fazla yapmışımda da yemek yapmıycam bugun.
siz neler yaptınız bugun.??
yeni gelincikler napıyosunuz? eşim işlerinin yoğunluğundan dolayı bi süre eve bi gün gelecek bi gün gelmeyecek gelmediği günlerde kayınvalidem bende kalacakmış oufff hiç hoşuma gitmiyor zaten bütün gün görüyorum bide akşamları da birlikte olucaz sabah birlikte kahvaltı yapıcaz ne sinir bozucu.yeni evliyim ama hiç yeni evli gibi değilim
kızlarrrr nerelerdesinizz
kızlar 2011 haziran 24-25 gelınlerı ılk bebegımız gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyy
yaseminn inanamıyorum:) ben pelin7den bu haberi beklerken sen süpriz yaptın. Sağlıkla büyütün inşallah...
kızlar 2011 haziran 24-25 gelınlerı ılk bebegımız gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?