• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
sabahtan beri uğrayan olmamış topikimize :1::1:

dün akşam 10 gibi memleketten dönen görümcem eşi ve 2 çocuğunu gece misafir ettim evime yatıya gelen ilk misafirimdi çok şükür çok güzel bi gece oldu düğün kına videolar sohbet derken biz sabahı bulmuşuz.biraz uyuduk 9 gibi uyanıp kahvalatı falan derken onlar hazırlanıp yola devam ettiler. arkamı bi döndüm evin altı üstü karışmış sabahtan beri evi temzilemekle uğraştım çok şükür bitti.allahtan dün yemekleri fazla yapmışımda da yemek yapmıycam bugun.

siz neler yaptınız bugun.??

ben bugün alışverişe gittim sıcaktan piştim o kadar sıcakki çantamın izi koluma çıkmış amele yanığı gibi olmuş :1:

yeni gelincikler napıyosunuz? eşim işlerinin yoğunluğundan dolayı bi süre eve bi gün gelecek bi gün gelmeyecek gelmediği günlerde kayınvalidem bende kalacakmış oufff hiç hoşuma gitmiyor zaten bütün gün görüyorum bide akşamları da birlikte olucaz sabah birlikte kahvaltı yapıcaz ne sinir bozucu.yeni evliyim ama hiç yeni evli gibi değilim

yeni gelincikler napıyosunuz? eşim işlerinin yoğunluğundan dolayı bi süre eve bi gün gelecek bi gün gelmeyecek gelmediği günlerde kayınvalidem bende kalacakmış oufff hiç hoşuma gitmiyor zaten bütün gün görüyorum bide akşamları da birlikte olucaz sabah birlikte kahvaltı yapıcaz ne sinir bozucu.yeni evliyim ama hiç yeni evli gibi değilim

canım sıkma canını sen demişsinya bir süre böyle olacakmış idare edersin sende.neden yeni evli gibi olmayasın ya sen kendin böyle görüyosun bence.hergün kayınvalideni görüyo olman seni çok rahatsız ediyosa bu kadar sık görüşmeyin sizde.birlikte oturmadığınıza göre neden hergün berabersiniz ki.

kızlar hepze slm nasılsınız bakalım syn. hazıran gelınlerı ben cok ıyıyım kocişle bugun kadıkoyde kumpir ve sınema partısı yapıcaz pazar gunu sabah bır arkadasına gıdıp kahvaltı yapıp aksamda baska bır arkadasının dugunune katılıcaz çok mutluyum şuan Allah devamını getırır inşallah hepiniz öpüldünüz

selam gelincikler...bugun nasılsınız ben işe başlamdan evde geçirdiğim son günlerimin keyfini çıkarıyorum tv pc çay kahve derken oturuyorum tek başıma.yanımda konuşacağım bi arkadaşım olsaydı daha iydi ama sağlık olsun kendi evimdeyim rahatım huzurluyum çok şükür.

selam kızlar güzel bir cuma günümde nöbette öldü ama olsun huzurum yerınde pazar gunu annemlerı yemege davet ettım bugunde evı tamızlerım pzt arkadaslar kahvaltıya gelecek bu hafta böyle gececek kaldı 3 nbt sonra huzur sizler napıyosunz bakım coktandır bakamıyodum

Günaydın taze gelinlerrr:71:
çayımı aldım geldim nete. :68:
Haziran 24 geliniyim bende. Evimin işi bitmiyor yetiştiremiyorum yaa. Sabahtan akşama kadar hiç oturmuyorummm:36:

kızlar 2011 haziran 24-25 gelınlerı ılk bebegımız gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oleyyyyy :nazar::nazar::nazar::nazar:

Vaaayyyy beeeeeee:nazar:
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin arkadaşım tebrik ederim:65::65:
BEnde istiyorum da eşim memuriyetimi bekliyor. Çıksın ilk iş bebiş yapmak olcak.( 24-25-26 haziran geliniyim bendeeeee:52:)

Back