- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.541
senin düğünün oldukça hareketli geçmişneyse kazasız falan atlatmışsınız.evlilik nasıl alıştın mı evd eki işleri yapamya yemek falan neler yapıyosun.bugun ne yaptın yemek
bu arada inşallah en kısa sürede bebek sahibi olursunuz.biz henüz düşünmüyoruz..
saol cnm teşekkür ederim.bugün yemek yapmadım eşimin ailesinin restaurantı olduğu için orda yiyoruz bedava yemek15 günde bir eşimin yanına gidicem diyosun bu ne kadar sürecek çok zor olsa gerek senin için yeni evlisiniz sonuçta özlersin
hım yemek yapmıyosun demekki.ama ben yemek yapmayı çok seviyorum kendim yapmayı tercih ederdim heralde.canım bakalım 1 yıldan önce tayin hakkım yok 1 yıl böyle idare edicez.özlerim tabi ama yapılacak bişey yok.biz alışmışız uzaklığa tanıştığımızdan beri hep uzkataydık zaten.şimdi 15 günde bi gidip gelicem.
kızlar size bişi sorucam hepiniz doğru olanı söyler misiniz bana. bizim takılarımız kuyumcunun kasasında duruyor bizim adımıza.kayınvalidem bana sormadan kasadan almış birinin düğününde takmam için.bize ait olan bişiyi alıp getirmesi hala da şuanda kendi evinde bulundurması normal mı sizce? eşime söylüyorum kötü bi niyeti yok sende herşeye bozuluyosun diyo sizce gerçekten saçma bi nedenden mi bozuluyorum yoksa haklı mıyım?
elbette kötü niyeti yoktur ama insan rahatsız olur herhalde bilmiyorum ama kendi annnem bile yapsa kızarım.
bence siz bankaya falan yatırınen mantıklısı biz balayına giderken iki tarafta istemedi sorumluluk alamam diye
yani haklıyım oh beyani yolda düşürse evde çaldırsa nolcak.kuyumcu tanıdık ama isterse söylesin kasaya verdiklerimizi ben ve eşimden başka almak isteyeen olursa vermeyin dicem o anlar neyi kasteddiğimi.bu arada radyologla hala denk gelemedim
bence hata zatenn kuyumcu da diyecek ki bana onlar teslim etti veremem şimdi bişey olsa onlara tek kayınvaliden değil suçlu
kuyumcu kayınvalidemin yakını olduğu için verdi ya doğru diyosun onda da hata var
günaydın kızlar.
gecikmeliyim önce tebrik ederim hayırlı olsun yeni kariyerin.
İnşallah 1 yıl su gibi geçerde hemen eşine kavuşursun canım.
pelin7 kaynananın içinde art niyet yoktur her şeye bozulma bence.
ama bu durumda en büyük suçun sende olduğunu düşünüyorum ben. bankadan kasa kiralamak varken neden kuyumcunun kasasına koydun sonuçta Allah korusun kuyumcuda bir durum olsa nasıl kanıtlayacaksın orada neyin olduğunu. Hatırladığım kadarıyla evdesin birgün birkaç saatini ayırıp banka kasası kiralarsan hem böyle olaylarla moralini bozmazsın hemde altınlarını daha güvenli bir yerde saklarsın.
radyologg bugün nöbette. sabah msnden gördüm. onun da evde pc/net biri yok.
teşekkür ederim canım.inşallah dediğin gibi çabucak geçer bu 1 yıl. biraz zor olur ama ne yapalım emeksiz yemek yokhem kendi memleketime gidiyo olmam çok buyuk avantaj bizim için masrafsız olarak yaşarım annemlerin kayınvalimdemlerin yanında aldığım maaaşda bana kalır ama eşimi çok özlerim tabi şimdi işten 2 saat geç gelse özlüyorum ama neyapalım dayanıcaz artık.
günaydın kızlarrrr:) mutluluğumuzun perçinleneceği, sevinçlerimizin kat kat kat artacağı süper, enerjik, güzel haber alacağımız harika bir gün olsun inşallah. bugün güzel geçsin ve çabucak bitsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?