- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.521
günaydın bayanlar iyi sabahlar yoğunluyktan buraya gelemiyorum :)) bi ara geçmişi okyup gelicem :))))
pelin epey zor bi düğü atlatmışşsın neyseki geçti. bebek bekleyen şuanda yok varsa da artık temmuz sonunda belli olur
evet herşeyde bi aksilik oldu ama evlendik sonundaeşinizde bi değişiklik oldu mu peki mesela biz nişanlıyken çok kavga ederdik hiçte romantik değildi ama evlendiğimizden beri gayet anlayışlı romantik bi adam oldu ee tabii benim gibi kızı buldu tek sorunumuz benim giyim tarzım yaşadığımız yerde herkez tarafından tanıdıkları için millet biraz garip bakıyor eşimin ailesi de eşim de giyim tarzımdan hoşlanmıyorlar kolu olan bi tişört falan giy diyolar devamlı benimkiler de hep kolsuz dekolte.bundan sonra kısa kollu badiler falan alıcam cins cins bakıyolar kendim de rahatsız oluyorum
yok yaw bizimki aynen devam ediyor ama fazlasıyla romantik ve yardım ediyor önceden hiç yapmazdı çünkü
ii işte ne güzel inşallah hep öyle gider.ilk geceniz nasıl geçti
amin canım inşallah güzeldi problemsiz oldu çok şükür
bizimde güzeldi yüz görümlüğü istedim son parasını verdi bana bende hemen gelinlikten içeri attımsonra saçımdaki tokaları falan çıkardık sonrası malum gelinliğim de kiralıktı balayına gitmeden önce gittik gelinliği verdik.
bizim gelinliği kayınvalidemler verdi. biz hemen balayına uçtuk
biz hemen uçamadık pazar günü evlendik çarşamba günü çıktık
hımmm kalmışşsınız bizde ertesi günü gittik işte gece evdeydik
bi bakıma iyi oldu eşimin giysilerini yerleştirdim falan evde işlerimiz vardı onları yaptı eşim sonra çıktık.evlendikten 2 gün sonra kayınvalidemlerin iş yerine gittik sonra eşim beni orda bıraktı iş yerine gitti eve döneyim dedim kayınvalidem de peşime takıldı 2 günlük gelinin evine gitti.akşam kocası gelip alana kadar oturdu uyuz oldum bende
oturmaya gelmiş aman geçti gitti işte önümüzebakalım artık
o zaman sinir olmuştum ama Allahtan geçti.sadece yazarken hatırlıyorum bi daha uyuz oluyorum o kadarşuanda bebek derdine düştüm ben gerisini s.... ettim
kimsecikler kalmamış yine buralarda
istiyor musunuz canımistiyorsanız eğer olur merak etme
pelin7 bebek için erken değil mi??? biraz evlilik hayatına alışıp ondan sonra düşünsen daha iyi olmaz mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?