2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
merhaba kılzra o kadar mutluyum ki anlatamam erzurum sgk ya atandım dün.eşimden biraz ayrı kalıcam ama olsun bu 1 yılı atlattık mı herşey çok daha güzel olacak.şükürler olsun rabbim..

merhaba kılzra o kadar mutluyum ki anlatamam erzurum sgk ya atandım dün.eşimden biraz ayrı kalıcam ama olsun bu 1 yılı atlattık mı herşey çok daha güzel olacak.şükürler olsun rabbim..

aaa çok sevindim sizin adınıza tebrik ederimm inş.herşey istediğiniz gibi olur

allahtan ölücü yaptım bi püre arttı onuda bitirdik cok sevıyoruz 2. posta misafrlerimde ayın 18 inde gelecek kahvaltıya iş arkadaslarım malum nbt usulu olunca önceden ayarlamak gerekıo :

slm kızlar 3 hafta sonra yeniden aranızdayım.başıma gelenleri size anlatmak için çatladım resmen evet başlıyorum.düğün günü kuaföre yarım saat gecikmeli gideceğimi bildirmek için aradım sonra çıktık evden yarım saat değil 10 dk sonra orda olacağımı söyledim sonra kuaför evi aramış ben dükkanı kapattım gidiyorum gelmesinler demiş evde de eniştem var beni aradı kuaför kapattı dedi bizim elimizde gelinlik şok olduk gittim cidden kapamış aradım msj bıraktı ablam çok saydırdı beddualara vardırdı sonracıma nişanda gittiğim kuaföre gittim kapalı kadının evine gittim bizim sitede oturuyor o da elemanım yok yetiştiremem dedi koşa koşa başka kuaföre gittik o da evde yokmuş aradım cebinden 1 saat sonra geldi biz kapıda bekliyorduk gelinlikle başladı saçımızı başımızı yapmaya saat 6da Antalyadan çıkmamız gerek ama saat 6.30 oldu biz kuafördeyiz ardından ordan çıktık fotoğrafçıya gittik adam sanırım 1 saatte çekti oldu mu saat 7.30 eve geldik kurdelemi bağladılar falan derken saat 8 oldu biz Antalyadan çıkıcaz kaynanam tutundu gelin arabasına o ve kocası bincekmiş bende bizden de biri bincek dedim izin vermediler orda atıştık ses çıkarmadım çünkü bütün herkez balkonlarda hadi ok dedim bindik arabaya ben sabah kahvaltısıyla duruyorum artı strese girdim sen midem tut konvoyu durdurduk ilaç istedik ilaç içtim dayanamadım en son kusmaya başla salona yakın yere kadar kustum saçımın ön kısmı bozuldu gelinlik sıkıyo nefes alamıyorum.gelin arabasıyla salona girmeden hastaneye gittik.arabadan indim hemşireler ışıkları kapatın gelin geldi diye dalga geçiyolar bende bi yandan bari duvağımı kapasayım diyorum doktor baktı iğne yapacaklardı yasak olduğu için yapamadılar ilaç verdi kayınpederim alayım dedi eczanede ilaç yokmuş bende dedim ne ilacı o doktor sakinleştirici vermiş halbuki ben açım yol da 2 saat sürdü bide çok sağ sol yaptık yanlışlıkla başka yola girdik 15 dk da o oyaladı.Salona geldiğimizde saat 9.30du yani 1.5 saat geç geldik Allahım nikah kıyılıyo kusucam dans ediyoruz kusacam eşim pastayı bir yudum verdi videoda da çıkmış hatta öğğ diye geri atmışım kendimi yani kızlar inanmazsınız ama yaşadıklarım korkunçtu daha detaylara girsem neler var Allahtan çok şükür ki 3 haftalık evliyiz bugün de regl oldum hamileyimdir diye umuyoduk tutmadı bi sonraki aya artıkın

ben daha bugün yeni geldim anlatacak o kadar çok şeyim varki eşimin iş arkadaşı bizi kıskanıp düğün tarihini alınca eşim eve gelemedi çarşamba günü de ben kayınvalidemde kaldım o gün çok güzeldi ertesi gün görümceme bilgisayarla ilgili internet al falan dedim sonra dedi alcan mı sen bilgisayarı dedi bana aslında pc eşimin ama ben dedim babam aldı bu bilgisayarı parasını o verdi buranın o pc dedim sen kullan benim pc ile işim olmuyo dedim o gün bişi olmadı ertesi gün sen bana surat yap neymiş efendim alınmış ne varsa alıncak iki gndür konuşmuyorum dün düğüne gittik eşimin arkadaşının olanları anlattım o da bana kızdı tam yerinde söyledin şurda biraz eğlenseydik falan dedi.çok sevdiğim görümcem hain çıktı.benim onla artık işim bitmiştir kendi inat ama ben ondan da inadım sinirimden ağladım kayınvalidem geldi sarıldı haklısın biliyorum dedi kayınpederim de beni haklı buldu ama zamanında böle bi tartışmışlar görümcem de zehir içerim evden kaçarım diyince korkuyolar bişi diyemiyolar zaten bişi demeyin hiçbişi olmamış gibi davranın ama bilin ki beni çok kırdı eşimle de tartışmama sebep oldu dedim.deli mi ne ya evlilik stresine girdi evlenemedi ya ondan yapıyo çokta umrumda sadece annemler geldiğinde belli etmesin yeter

ay yani pelin senin de herşeyin olay be adaşım :) neyse mutlu huzurlu olun da gerisi fasa fiso :)

yasemincim aynen ben de hiiç ağlamadım güle oynaya gittim resmen :)))

ay yani pelin senin de herşeyin olay be adaşım :) neyse mutlu huzurlu olun da gerisi fasa fiso :)

yasemincim aynen ben de hiiç ağlamadım güle oynaya gittim resmen :)))

çok şükür düğünümüz güzel geçti ama ben insanlara çaktırmamaya çalıştım ama bi tane güzel resmim yok hepsinde süzülmüşüm sanki zoraki oturtmuşlar gibi bi de eşim nikah esnasında kabul ediyo musunuz sorusuna eşim evet evet evetttt diye cevap verdi sevindi ardından kendi kendini alkışladı o an mide bulantısından anlamadım ama cd izlerken gördüm koptuk gülmekten resmen orkestra varya bir koli bahşiş aldı paraları görünce şok oldum bana takı falan öle çok bişi takılmadı hatta yakın akrabaları bile bişi takmadı ama orkestra bizden zengin çıktılar salondan ay anlat anlat bitmiyo düğün bitti eve gidicez imam nikahı için kayınvalidem,kayınpederim,teyzesi,eniştesi geldi nikah kıyılcak eşimin arkadaşları yumurta alıp geldiler yumurta yemeden gitmeyiz dediler bende dedim o yumurtaları çiğ çiğ tıkarım ağzınızına bi gidin dedim sonra nikah kıyılırken kovmuş teyzesi çocukları nikah sonrasını da biliyosunuz zaten bi odada bi yastıkta başbaşa ayrıca merdivenden yukarı da eşimin kucağında çıktım ohhhh

günaydın kızlarrrr. mutlu ve tabiki çabuk geçen bir hafta diliyorum:)))))))

Pelin7 tebrik ederim, bizde seni merak ediyorduk. Şaka gibi ya anlattıkların. Allahtan kazasız belasız nikahınız kıyılmış. Görümcene de takma boşver herkes kendi kumaşını belli ediyor.

sağol cnm teşekkür ederim olaylı gelindim resmen ya görümcemi de takmıyorum ne de olsa herkezz benim haklı olduğumu biliyor intihar etmesinden korkuyolar yoksa güzel bi dayak yiycekti bu arada evlendikten sonra eksikleriniz çıktı mı kızlar ben bi bardak askılığı aldım bi de tuvalete ayna takılmıştı banyomuzda yoktu o eksik çıktı o kadar herşeyimiz tam hatta mutfak malzemeleri çok çok fazla geldi evlendiğimden beri toplam 3 kere yemek yaptım yaptığım yemekler şahane eşim zehirlenmekten korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…