- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.461
ewet fakrettım bıraz ugrasıyım duzeltebılırım inşallah 10 günlük evlı yasemın
canım bankalar tarafına yakın mısın küçük bakkal köyde bu petrol ofısı falan var pazar günü kurulan pazarı falan
evet pazar pazarının bir bası bizim ordan başlıyo sonuna kadar gıdemedım ama baya buyuk bankalar yurume mesafesınde cok yakın sayılmaz caffefour expres var pazar ıcınde kurulan hep ordan yapıyoruz alısverısı yurume mesafesınde hepsi
anladım yakınız o zaman bana caya gelebılırsın
aaa tabıkı sende gel canım balkonum yok ama olsun cardagımz var püfür püfürya bi görüşme ayarlasak aslında guzel olur ya dugun bıttı nasılsa
selam kızlar. ben yokken iyi kaynatmışsınız:)))
ceylinn senin topiğede uğruyorum arada ama ne yalan söyleyeyim buradaki tadı bulamadım orada(
yaw biz daha kimlik adres olayına giremedik bu hafta halletsek iyi olacak.
soyadı için ssk ya gitmenize gerek yok kızlar artık online olduğu için kimliği değiştirince tüm resmi kayıtlarda değişiyor. güvenli bilgi:))))
günaydın kızlar...
kimsecikler gelmemiş topik 2.sayfaya düşmüş!!!!!!!!!!!
ya artık bu hafta bitsin lütfen.
çok yorgunum evimde kalıp uyumaya dinlenmeye çok ihtiyacım var artık.
evlendiğimiz günden beridir geçen zamanı telafi edercesine gezip eğlenip birlikte bolca vakit geçiriyoruz ama sanırım artık vücudum sinyal verip durmamı istiyor.
dün yine 2 de yattık ve 7de uyandığımızda ben hala yastığımdan ayrılmak istemez moddaydım(((
şu aile gezmeleri bitse de rahat bir nefes alsak ama
günaydın kızlar...
kesın karar verdım bız uyuduktan sonra evde baska bırılerı yasıyo heralde dün bi guzel temızlık yaptım camlara kadar sıldm ama sabah uyandım hıc temızlenmemıs gıbı takıntı halıne getırdım ben bu temızlık ısını ya ben galıp gelecem ya tozlar
bu saat oldu hala kendime gelemedim resmen ayakta uyuyorum, gözlerim kayıyor akşam olsun lütfen ya!!!!!!!!
zaten gezmelere bir başladık hızımızı alamadık o kadar çok gidilecek yer varki hepsi de alakasız yerlerde(((
bir de sonra onlar bize gelecek. kabus gibi walla((((
radyologg sen ev hanımı olmaya çok kaptırdın kendini sanırım. ama şu var yeni ev daha çok kirleniyor. hele o halıların tüylerinden fenalık geldi bana. ilk başlarda her fırsatta elimde şarjlı süpürge toplamaya çalışıyordum ama artık yoruldum ve akışına bıraktım:)))
kocacığımda sabah diyorki balayımız kısa sürdü birkaç gün kaçamak mı yapsak ama bu aralar işlerimi ayarlamam mümkün değil ramazan öncesi diğer iş arkadaşlarımda izin kullanacak daha((
sonra kendince çözüm bulmuş aradı diyorki o zaman haftasonuna ayarlayalım. inşallah gidilmesi gerken bir yer çıkmaz bir aksilik olmazsa haftasonu mini bir tatil yapacağız. bu haberi de aldım ya artık bana haftasonu hiç gelmezzzz((((
kendimi gördüm sankı bu yazıda
tatil istemeyen var mııııııııııı? ben de istiyorum hatta böle aylar sürsüngünaydın kızlar
bende tatil istiyorum valla yorgunummm daha parazarada çok varrrrr çoook
günaydın kızlar...
kesın karar verdım bız uyuduktan sonra evde baska bırılerı yasıyo heralde dün bi guzel temızlık yaptım camlara kadar sıldm ama sabah uyandım hıc temızlenmemıs gıbı takıntı halıne getırdım ben bu temızlık ısını ya ben galıp gelecem ya tozlar
HEHEHakşam olsada yatsak eve gitsek diyen biri daha :))))) bence işe gitmeyelim hiççç ama kim para vericek bize o zaman :))))bu saat oldu hala kendime gelemedim resmen ayakta uyuyorum, gözlerim kayıyor akşam olsun lütfen ya!!!!!!!!
zaten gezmelere bir başladık hızımızı alamadık o kadar çok gidilecek yer varki hepsi de alakasız yerlerde(((
bir de sonra onlar bize gelecek. kabus gibi walla((((
radyologg sen ev hanımı olmaya çok kaptırdın kendini sanırım. ama şu var yeni ev daha çok kirleniyor. hele o halıların tüylerinden fenalık geldi bana. ilk başlarda her fırsatta elimde şarjlı süpürge toplamaya çalışıyordum ama artık yoruldum ve akışına bıraktım:)))
kocacığımda sabah diyorki balayımız kısa sürdü birkaç gün kaçamak mı yapsak ama bu aralar işlerimi ayarlamam mümkün değil ramazan öncesi diğer iş arkadaşlarımda izin kullanacak daha((
sonra kendince çözüm bulmuş aradı diyorki o zaman haftasonuna ayarlayalım. inşallah gidilmesi gerken bir yer çıkmaz bir aksilik olmazsa haftasonu mini bir tatil yapacağız. bu haberi de aldım ya artık bana haftasonu hiç gelmezzzz((((
gezmeler bitti sayılır bızım zaten akrabalar hep bır arada oldugu ıcın sorun olmuyo bı kocamın tarafı avrupa yakasında bı orası kaldı orayada gıdınce 3 amca aynı yerde hepsini aradan cıkarırızbiz eylulde 2.balayı yapacaz bi aksılık olmazsa bayram sonrası bakalım
ne guzel derdınıze tercuman oluyorum ama kararlıyım gallıp gelen ben olacam
bgun kayınvalıdemler yemege gelecek ıse baslayınca zor olur hafta sonum hep nbt bu ay aradan cıkarayım dedım
menude süzme mercimek corbası tavuk sote zeytınyaglı barbunya pilav salata ve mozaik pasta yaptım içecekte var birde meyve yatermi sizce daha birşeyler eklesemmı ki?
HEHEHakşam olsada yatsak eve gitsek diyen biri daha :))))) bence işe gitmeyelim hiççç ama kim para vericek bize o zaman :))))
şu temizli işini boşvermekle en iyisini yapmışın o halının tüyleri uzunca bir süre devam ediyor döküleye allah yardımcın olsun neyseki benim öyle bir problemin yok abimlerden biliyorum antrede falan kuzu öldürmüşsün gibi oluyodu hehehe
ohhhhh biz daha annemlere gidebildik sadece siz gezmeleri bitirmişiniz vallaha :))))
bu arada menü süper hiç fazladan bişeye gerek yok bence kalıyor sonra belki salatanın yaında rus salatası falan yapabilirsin çeşit olsun die bundan iyisi şamda kayısı :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?