- 16 Aralık 2010
- 1.826
- 223
- 163
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.441
ilk göz ağrısı bebısım burası kız sen nerelerdesın görunmuyosun hıç facedede göremedım zaten bende fazla takılamıyorum işe basladın ben hala baslayamadım devlet baba sağolsun ya ceylın devlet memuruydun dımı sende gecen hafta evlenme cuzdanını istedıler personelden aile yardımı alcakmısız öyle bişiyden haberın varmı senınde kac yere dılekce yazdım soyad degısıklıgı ıcın en son dunde bankalara gıttım pöööf evlililik bu kadar koplike bi kurum olamaz yanı :d
aaaaaaaaaaa valla kuru ıftıra ben daha bıkaç gundur gelıyom hem orda yabancılarda var atın onları dısarı
tatlım sorma ya,fiber internetin kablolarının döşenmesini bekliyorum ,çatlıcam internetsizlikten,,:)))bu pazartesi başladım işe evet ,,ama aile yardımı eşi çalışmayanlar için oluyor biz faydalanamıyoruz,,,daha soyadı değişikliğim için bi halt yapmadım ilgilenicem inşallah,kimliğimi değiştirdim,adres beyanı yaptım,sakın unutmayın 400 lira cezası varmış 1 aydan fazla adres beyanı yapmazsanız halletmediyseniz halledin,böyle işte yemek yapmak çok zor işten eve gidince...kapkarışık durumlar alışamadım((
ya bizde bi tek kimliği değiştirdik o kadar.
ssk gitmem lazım bide ikametgahımı halletmem lazım yaaa
pofff bide bankalar var öyle çok işim yok aslında ama maaş yatırılan bankayı gitmem lazım :80:
yaaa benim linkimi aboneliklerinize ekleyin bi küsersem görürsünüz.ne hayallerle açtım ben o topiciiiiiiiiiiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...11-gelinleri-artik-burda-toplaniyoruz-10.html
canım sskdan bı degısıklık olmasına gerek yok otomatık olarak soyadın sısteme dusuyo maas kartını degısrıt ama kredı kartları ıcın degısıklıge gerek yokmus ben dun sordum haftaya kartım cıkacak ıs yerındede degısıklık yapman gerek personelden soyadı ve adres degısıklıgı ıle ılgılı dılekce yazmana lazım bıze öyle yaptırdılar valla
OHHHHH keyfe bakkk bizde işteyiz işte napalım çalışıyoruz seçenek yokgünaydın kızlar bugun nasılsınz bakalım off istanbul cok sıcak bugun yaaaaaaaa havuzamı gıtsem napsam evın işini bugunluk askıya alayım
bizim evde baya serin güneş almasına rağmen gece püfür püfür bazı geceler uyurken üşüdüğümü hissedip uyanıyorum:):)
kızlar hepınıze slmmmmmmmmmm
25 hazıranda evlendım Allah a şükür her şey problemsiz ve cok guzeldı cok eglendım dugunumde bır ara salonda cıkan sanatcının elınden mıkrofonu kapıp hem soyledım hem oynadım hem oynattım ne kına gecemde ne dugunumde bır damla gozyaşı dökmedım hep güldüm çünkü çokkkkkk mutluydum inşallah hiç bozulmaz bugun itibarıyle 10 günlük bır gelinim günler nasıl gectı anlamadım siz nasılsınız evlılık nasıl gıdıyor bakalım bıde kayısdagında oturucak olan bır arkadas vardı kımdı o hatırlatırmısını lütfennnn
sevındım canım allah mutlu etsın kayısdagına yakın ben oturuyorum yanı baska yoksa kucukbakkal köydeyımssende oralardaydın dımı
Hepimizi inşallah tatlım sizi mutlu ederken benı benı mutlu ederken sızı ayırmasın Allah inşallah
evet iyi hatırlamışım evet canım bende yakınım o yuzden sordum sosyalleşmeye çalışıyorum
evet bende alısmaya calısıyorum yenı mekanıma ama sevdım oturdugum yer heryere yakın market ulasım park vs hersey yakın tam olarak nerdesın ben tac spora yakınm hatta evden göruyorum sahalarını
bu arada sssccc ve yasemın1987 profıllerınzde hala bekar yazıyo artık sız evlısınz dımı duzeltın bakım
canım ilçe olarak farklı olmamıza ragmen aramızda 10 dakkalık mesafe var ben bu turkiş bloklarının ust tarafında yım ataşehir dıye gecıyor
evet atasehır cok buyukmus ya ilce aynı semtlerımz farklı ama adını duydum hatta sanırım modokaya gıderken turkısn ödunden gectık otobusunuzu hep göruyorum 19t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?