- Konu Sahibi Queen of the North
-
yürü be başkanım kim tutar seniya kızlar bu arada evlendikten sonra internet kullanmaya devam edecekler kimler?
selammmm orta doğu ve balkanların en asabi hemşiresi geldiiii valla bugun çileden çıkmış durumdayımm.... muhabbet baya ilerlemiş hemen hızlıca ayak uydurayım ben mobılyalarımı sürgülü aldım ve de farklı renklerde aldım herseyı hatta portmanto su yeşili oldu farklı alın boğmasın pelincim benim nişanlım zaten balayını sımdılık konu etmıyo senle gidelim bari gusel yerler buldum ayarlayalım gezip tozarız
canım sen nerden aldın mobilyalarını.
beeeeennnnnnn
beeeeennnnnnn
ben ben bende varım (inşallah tabi)
bu topic hainini atın başkanımbizim de evimizde internet olmıycak ama tükkanda var ben gidip gidip bağlanırım.gerçi o zaman bu topicte olmıycaz.başka bi topic açarsın başkanım
o zmanda haziranda evlenenler geçim sıkıntısı cekenler kaynanam geldı grumcem geldı dertlıyım dıyenler herkeşi toplıcaz
hemen bebek isteyenler kimler peki?
2011 haziranda evlenenler olsun topic adıbaşkanım sende bizim kesin düğün tarihlerimizi ilk sayfaya yazsanaaaa
evet ya inşallah her şey çok güzel olur.evlendikten sonra mutlulularımızı paylaşırız burda.
2011 haziranda evlenenler olsun topic adıbaşkanım sende bizim kesin düğün tarihlerimizi ilk sayfaya yazsanaaaa
bende 2 sene dusunmuyorum hele bi evliliğmi oturtalım dimi
evet ya inşallah her şey çok güzel olur.evlendikten sonra mutlulularımızı paylaşırız burda.
inşallah canıımm...kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama cıkmam lazımileriki saatlerde gelicem yine inşallah burada olursunuz öpüorum hepinizi
gülü gülü cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?