- Konu Sahibi Queen of the North
ay canım 1 sene önce eşya aldık deyince ben seni evli sandımo zaman senn hazırlıklar ne durumda?
yok anacım annemlerle oturduğum eve yani.ooo benim bütün hazırlıklar hazır
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım 1 sene önce eşya aldık deyince ben seni evli sandımo zaman senn hazırlıklar ne durumda?
yok anacım annemlerle oturduğum eve yani.ooo benim bütün hazırlıklar hazırnişanlık dışında hiçbişi almadım daha.nişandan sonra gidip hepsini tek bi yerden alıcaz şuan biraz taksit ödüyoruz onun için beklemede benim çeyizcikler
imaj danışmanıyım ama şuan çalışmıyorum sağlık sorunlarından dolayı.sen elli kere karar değiştirdiğin için alışverişte her zaman pişman olursun.bi aldığını eve gelince beğenmezsin.
Allah hepimize kolaylık versin canım...daha baslamadan ne taksidi onlar?
önce geçmiş olsun.şuana kadar aldıklarımından hiç pişman olmadım.ben kararsızlığı alan kadar yaşarım aldıktan sonra tekrar bakmam o yuzden hiç pişman olmam ama karar verirken çok yoruluyorum.![]()
taşınırken biz Antalyaya eşyalarımız çok harap oldular mobilyaları değiştirdik.aksi gibi üst üste gelir derler ya tv,buzdolabı,klima ne varsa bozuldu onları aldık işte ödüyoruz.Allahın izniyle nisanda bitiriyoruz borcumuzu.
tam düğüne yakın bitmesi cok iyi...
selam kızlarrr
yav birden fazla haziran gelini topiği açılmış bu sitede karman çorman olmuş yarı kişiler burda yarı kişiler dier konuda:)
slm şekerim hoşgeldin.ben başka topiğe gitmem radyologcuuumun açtığı topicten başka![]()
![]()
evet Allahtan bitcek.Alınacaklar kolay bir günde hallederm bir günde olmadı bikaç güne sarkar basit işler.annem müdahale etmese çok daha basit ama bi ona bakıyo bi buna bakıyo bi o mağaza bi bu mağaza fitil oluyorum![]()
selam kızlarrr
yav birden fazla haziran gelini topiği açılmış bu sitede karman çorman olmuş yarı kişiler burda yarı kişiler dier konuda:)
tatlım ama cok model var ya...gercekten cok zor
hoşgeldiiin:) diğer topicten haberim yok benim biz hep burdayız![]()
bende bu topik sandımda yazdım ana bi baktım başkaları :):)
hoşbuldum şekerim özledinmi beni![]()
:)) ii yapmışsın buraya gelmekle.nerelisin?kac yasındasın?
84lüyüm canım sen kaçlısın?
bu arada hala işteyim kafam kazan gibi oldu![]()
![]()
![]()
çok özledim baksana nasıl yüz ifadeleri yolluyorum.bak ben suscaktım neden konuşturuyosun beni
![]()