2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177

Aynı yer zor olur evet ama beraber gidip gelmek güzel olurdu :))))
romantik değilse biraz sen romantik ol bakalım nasıl tepki vericek
güzel bir sofra kur mumlar romantik bir müzik onun için giyin süslen küçük notlar hazırla elbet buna bir karışılık vericektir:)

bende bazen çok romantik oluyor diye sıkılıyorum

şanslısın yinede:):)
ama belki benimkide romantik olsaydı belki çok romantik die şikayet ederdim:):)
küçük şeyleri kafama takarsam çok bozulur aramız zaten bakma şikayet ediyorum onu ama
zaten onu ben bu haliyle kabul etmişim 4 yıldır:):)

aman işte uğraşıcak bişey arıyoruz bende takmıyorum herşeyi kafama çok kzıdrısa bile beni sarılıyorum unutuyorum herşeyi yoksa olmaz :)))

kızlar bişey sorucam sağlık ocağından kaydımızı bulunduğumuz yere aldırmamız lazımmış bu konuda bilgisi olan var mııı?Yengem aradı doktor söylemiş kaydını aldırsın die ğpoffff

canım bildiğim kadarıyla sağlık ocağına kayıt için öncelikle oturduğun yerin muhtarına kayıt yaptırman gerekiyor sonra sağlık ocağına kayıt yaptırabiliyosun

aynen canım hepsi geçecek inanıyorum

günaydın kızlar.
speedy geçmiş olsun canım

sağol canım hoşgeldin sende teşekkür ederim

canım bildiğim kadarıyla sağlık ocağına kayıt için öncelikle oturduğun yerin muhtarına kayıt yaptırman gerekiyor sonra sağlık ocağına kayıt yaptırabiliyosun
hımmmmm anladım canım evlenmek için başvurulduğunda bence yapılacakların listesini vermeliler nernde bilelim biz bunları yahuu
aynen canım hepsi geçecek inanıyorum

sağol canım hoşgeldin sende teşekkür ederim

bencede canım geçer giderrr :)

netten okudum şimdi kimliği 1 ay içinde yenilemezsek 365 tl cezası varmış doğrumudur acaba.
ikametgah alınacak bir sürü resmi evrakta değişiklik yapılacak
evlendik ama bir rahat nefes alamayacakmıyız ya

selam kızlar evlı oldugum ancak 20 gun sonra sisteme düşmüş nufus kagıdımda artık evlı yazıyo ıkametımıde tasıdım hallettım o işleri şükürler olsun fazla takılamıyorum netım hala yok işede baslamadım daha sıkıldım iice 45 gun ızın yapmıs oluyorum ıse basladıgım zaman

netten okudum şimdi kimliği 1 ay içinde yenilemezsek 365 tl cezası varmış doğrumudur acaba.
kimliktede mi süre varmış o süre ikametgahta değilmiydi? aman yaa ne karışık poff 2 tane resim alıp gidin nüfusu değiştirmeye bide 5 tl alıolar

ooo konu sahibi gelmiş hoşgelmiş 45 gün iizn ne yahuuu ben 15 gün alsam işe gitmem birdaha allah yardımcın olsun işe döndüğünde (((
bu arada 20 gün çok uzun bir süre yaaa yavaş memurlar nolcaakkk
evdeylken işlerini hallet bari işe başlyınca uğraşmazsın

evet onun yasal bi süreci var allaha şükür hallettik biz
sizde vakit kaybetmeden biran önce başlayın işlemlere

gel artık sıkıldımmmm sensiz:):)

günaydın arkadaşlar.
bu haftasonu ile ilgili çok güzel planlarım vardı kk buluşması vardı ona katılıcaktım. hala da çok istiyorum...
ama dün gece yine evime gitmedim artık evimde yapacak çok işimiz var umarım bu akşam bari gidebilirim

günaydın canım si zbu haftayı dışarda geçirdiniz vallaha bir an evvel evinize gidin dinlenin hem yapcak işleriniz çoğaldı hem de siz yoruldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…