- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.321
günaydın kızlar.
speedy geçmiş olsun canım
aynı yerde çalışmak aslında hiçte kolay olmuyor biliyomusun diyorum ya akşama konuşacak bişi bulamıyuorus:):)
ama güsel yanı beraber evden çıkıp beraber giriyorus en güsel yanı bu
işte yoruldumu gördüğü için bana herşeyde yardımcı oluyor eşim saolsun:)
tek bi sıkıntım var 4 yıldır hiç romantik bi erkek olamadı:):):
Aynı yer zor olur evet ama beraber gidip gelmek güzel olurdu :))))
romantik değilse biraz sen romantik ol bakalım nasıl tepki vericek
güzel bir sofra kur mumlar romantik bir müzik onun için giyin süslen küçük notlar hazırla elbet buna bir karışılık vericektir:)
bende bazen çok romantik oluyor diye sıkılıyorum
şanslısın yinede:):)
ama belki benimkide romantik olsaydı belki çok romantik die şikayet ederdim:):)
küçük şeyleri kafama takarsam çok bozulur aramız zaten bakma şikayet ediyorum onu ama
zaten onu ben bu haliyle kabul etmişim 4 yıldır:):)
aman işte uğraşıcak bişey arıyoruz bende takmıyorum herşeyi kafama çok kzıdrısa bile beni sarılıyorum unutuyorum herşeyi yoksa olmaz :)))
kızlar bişey sorucam sağlık ocağından kaydımızı bulunduğumuz yere aldırmamız lazımmış bu konuda bilgisi olan var mııı?Yengem aradı doktor söylemiş kaydını aldırsın die ğpoffff
iyiyiz bizde ne olun koşturmaya devam iş ev arası mekik dokuyoruz evin eksiklerini tamamlamaya çalışıyoruz borçları ödemeye çalışıyoruz başımızdaki aksilikler bitecek umarım bir an evvel :))) düğün öncesi sürekli sorun çıkmıştı arabamız çok sorun yaratmıştı bugün satıyoruz herşey yoluna girecek inşallah
günaydın kızlar.
speedy geçmiş olsun canım
hımmmmm anladım canım evlenmek için başvurulduğunda bence yapılacakların listesini vermeliler nernde bilelim biz bunları yahuucanım bildiğim kadarıyla sağlık ocağına kayıt için öncelikle oturduğun yerin muhtarına kayıt yaptırman gerekiyor sonra sağlık ocağına kayıt yaptırabiliyosun
aynen canım hepsi geçecek inanıyorum
sağol canım hoşgeldin sende teşekkür ederim
kimliktede mi süre varmış o süre ikametgahta değilmiydi? aman yaa ne karışık poff 2 tane resim alıp gidin nüfusu değiştirmeye bide 5 tl alıolarnetten okudum şimdi kimliği 1 ay içinde yenilemezsek 365 tl cezası varmış doğrumudur acaba.
ikametgah alınacak bir sürü resmi evrakta değişiklik yapılacak
evlendik ama bir rahat nefes alamayacakmıyız ya
selam kızlar evlı oldugum ancak 20 gun sonra sisteme düşmüş nufus kagıdımda artık evlı yazıyoıkametımıde tasıdım hallettım o işleri şükürler olsun fazla takılamıyorum netım hala yok işede baslamadım daha sıkıldım iice 45 gun ızın yapmıs oluyorum ıse basladıgım zaman
netten okudum şimdi kimliği 1 ay içinde yenilemezsek 365 tl cezası varmış doğrumudur acaba.
ikametgah alınacak bir sürü resmi evrakta değişiklik yapılacak
evlendik ama bir rahat nefes alamayacakmıyız ya
selam kızlar evlı oldugum ancak 20 gun sonra sisteme düşmüş nufus kagıdımda artık evlı yazıyoıkametımıde tasıdım hallettım o işleri şükürler olsun fazla takılamıyorum netım hala yok işede baslamadım daha sıkıldım iice 45 gun ızın yapmıs oluyorum ıse basladıgım zaman
günaydın arkadaşlar.
bu haftasonu ile ilgili çok güzel planlarım vardı kk buluşması vardı ona katılıcaktım. hala da çok istiyorum...
ama dün gece yine evime gitmedim artık evimde yapacak çok işimiz varumarım bu akşam bari gidebilirim
günaydın canım si zbu haftayı dışarda geçirdiniz vallaha bir an evvel evinize gidin dinlenin hem yapcak işleriniz çoğaldı hem de siz yoruldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?