2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
selam kızlar yeni gelinlerden biri olarak geri döndüm:)))
nasılsınız bakalım ne var ne yok ben yokken neler yaptınız:)
kınam ve düğünüm çok güzel geçti sıkıntı ve sorunlar yaşandı tabi ama sonuçta herşey tam istediğim gibi oldu.
özellikle gelinliğimi çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk beğenerek içime sinerek giydim.
tatilimizde kısa ama güzeldi birkaç günde evimizde vakit geçirdik.
şimdilik herşey yolunda şükür inşallah hepimizin evliliği ömür boyu çok güzel olur.

Hoşgeldin canım :))) ne güzel geçmiş gitmiş valla herşey ne kadar hızlı geçiyor deme hiçbirşey anlamadım ben :))))

hoşgeldin canım
alahha uzun ömür versin mutluluğunuza:)

Hoşgeldin canım :))) ne güzel geçmiş gitmiş valla herşey ne kadar hızlı geçiyor deme hiçbirşey anlamadım ben :))))

hoşbulduk canım. walla kına ve düğünde çok eğlendim ama kınadan hiçbirşey anlamadım desem yeridir sanki çok çabuk bitti gibi geldi bana:)

hoşgeldin canım
alahha uzun ömür versin mutluluğunuza:)

amin canım Rabbim hepimizin mutluluğunu daim etsin.

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

demekki hepimiz aynı fikirdeyizzzzz :)))) o kadar didin uğraş gelinlik al sen çıkar 3 saatte gerçi benim nikah+düğündü en çok ben giydim sanıyorum heralde sabaha kadar sürse devam ederdim o şekilde :)))))) nasıl alıştım gelinliğe kuyrunu attıra atııra oynuodum rüzgard da duvak uçuşuyo hehehe :)

hahahaaaayyyyyyyyyyyy:)
benimde nikah ve düğün bir aradaydı düğün 12de bitti ama biz ordan arkadaşlarla eğlenmeye bi mekana gittik
gecenin 5ine kadar üstümdeydi gelinlik ama geberm,şim ama çok zevkliydi sabaha karşı 5.30 du eve geldik bi duş aldık üstümüzü değiştirdik tekrardan yollara koyulduk havaalanına gittik sabah 7dede uçağımız kalktı zaten bi oturduk uçağa uyuşumuz hostesler uyandırdı bizi geldik die:):):):) otele bi vardık akşam yemeğine kadar uyuduk çok yorulmuşuz çoook:)

bende gelinliğimi tekrar tekrar tekrar giymek istiyorum.
salonda nikah başladığı andan itibaren resmen gelinliğimle ve özellikle kuyruğumla gurur duydum ya:)))))))))))))))))
çabuk bitti sanki çok güzeldi ama gerçekten çok çabuk geçti.
evimize geldiğimizde eşimle de konuştuk bu kadar sıkıntı stres koşuşturmaca artık herşey geride kaldı:)))

evet şükür tüm yorgunluklar geride kaldı sonunda:)

sanırım 3 gündür evde hiç bişey yapmıyorum.
aksilikler üstüste geldi hiç evde yokuz hatta 2 gündür sabah uyanıp yatağımı kapatamıyorum. gece 4'te yatıyoruz
dünden beri devamlı baş ağrısı bu akşamda yemeğimizi yeriz sonra eve geçip uyuruz inşallah

bugün erkenden uyu sen yoksa hasta olucaksın yorgunluktan yemeğini ye duşunu al bi güsel uyu dinlenmen gerekiyor çünkü

speedy bu kadar tempo yorar herkesi seni de tabiki:)) dikkat et kendine.
zaten düğün hazırlıkları süresince yeterince koşuşuturmaca ve yorgunluk yaşadık artık dinlenme ve keyif yapma zamanı. evinin tadını çıkar ve kendine dinlenmek için zaman ayır bence.
dörtte yatıp sabah uyanmaya iyi dayanıyor yine bünyen bence.
bende 2 gündür sabahları evde keyif yapmaktan işe geç kalıyorum alışamadım hala çalışıyor olmaya. evimi özlüyorum resmen ya

bugün erkenden uyu sen yoksa hasta olucaksın yorgunluktan yemeğini ye duşunu al bi güsel uyu dinlenmen gerekiyor çünkü

bu akşam banyo yapıp direk dalıcam yatağa

aynen canım normaldede erken yatan birisi değilim ama bi kaç gündür hiç kaldıramıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…