- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.241
değişmemiş ama
nisancım bişi sorcam etikedeti değiştircem ama olmadı sanırım sen nerden yaptın ticker 7910dan mı neleri seçicem sneinki gibi olmadıyazısı :)
günaydın bayanlar iyi sabahlarrr iyi haftalar haftamız güzel geçsin haziran bitiyor bakalım son gelinler kimler yavaş yavaş toplanırlar sanırım evlenen arkadaşlar :)))
günaydın canım nasılsın ? bugün hava burada çk kötü hiç keyfimde yok
iyi diyelim iyi olalım gece sürekli uyandım iyi bir uyku uyuyamadım gözler hala yarı açık herşeye rağmen iyiyim demeye çalışıom işte :))))
burda da hava güneşli ama çok rüzgarlı insan ne giyceğini şaşırıyor yaaa :)
keyfin neden yok?
haftasonum berbat geçti çünkü c.tesi gece 4'te uyduk işte ertesi gün öğlen 3Te kalktık
gece de uyuamadım gece 3 falandı artık baş ağrısı başladı çıldırdım resmenhala da öyleyim havalar da bi garip zaten
oy oy oyyy bende cmrt geç yattım sabah 9da kalktık kabus gibiydidün gecede kötü bir uyku bugünde yarı ıuykulu takılıyorum.çok iyi anlıyorum seni iyi uyuyamayınca dinlenemeyince patlamaya hazır bomba gibi oluyorum bende baş ağrısı için bol su iç belki suyu az içmişindir o da yapıyor birde temiz havaya çık bir hava al oda olmazsa kahve içicen sade :)) ya da ağrı kesici içicen yoksa bütün günü mahvedersin bu ağrıyla bu akşam gidip erkenden yatmaya çalışki dinlen biraz yoksa yarında buna benzer geçer ((((
Geçmiş olsun canım sıkma canını olur böyle şeyler allah beterinden saklamış iç kahveni kendine gel iyi şeyler düşün güzel şarkılar aç dinle :))))henüz kahve içmedim alıştım her sabah kahve içömeye yapıcam şimdi :18:
çok kötü oldum yaa akşamda kuzenime gidicem kolunu kırmış ona da moralim bozuldu dünden beri oda olabilir :26:
günaydın günaydın günaydın kızlarrrrrrrrr hayırlı işler mutlu huzurlu haftalarrrr
hoşgeldin nysan canım
aynen ancak akşam görünce rahatlıycam sanırımkahvemi yaptım içiyorum başımın ağrısını geçirse bari :26:
hoşbuldum speedy
buarada çok geçmiş olsun ama ağrı kesici almadan baş ağrısı hafiflemez mutlaka bi ağrı kesici içmelisin
sağol canım içtim sabahama hala geçmedi dün geceden kalma yaaaa
aklında bulunsun bi ilaç önereyim aprol fort ağrı kesici
içersen 10 dkya kadar tüm ağrılarını keser çok etkili
oooo ilaç önerileride yapılmış bende öyle bir bünye var kiiiii ne içersem içeyim hiç bir ağrıyı kesmiyor bende dayanılmaz oluncaya kadar içmiyorum hiçbr ağrım ilaca karşı önyargılıyım çoookk zor durumda kalmadan kullanmam :))))[/QUOTE
bende bugüne kadar ne ilaçlar kullandım fayda etmedi
ama bu aprol fort çok etkili geldi 500mg adet sancılarımı bile kesio
deneyin valla
oooo ilaç önerileride yapılmış bende öyle bir bünye var kiiiii ne içersem içeyim hiç bir ağrıyı kesmiyor bende dayanılmaz oluncaya kadar içmiyorum hiçbr ağrım ilaca karşı önyargılıyım çoookk zor durumda kalmadan kullanmam :))))[/QUOTE
bende bugüne kadar ne ilaçlar kullandım fayda etmedi
ama bu aprol fort çok etkili geldi 500mg adet sancılarımı bile kesio
deneyin valla
aklımda bulunsun canım bazen benimde baş ve regl sancım tutuyor rezalet apranax fort banamısın demiyor o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?