2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
günaydın bayanlar iyi sabahlarrr iyi haftalar haftamız güzel geçsin haziran bitiyor bakalım son gelinler kimler yavaş yavaş toplanırlar sanırım evlenen arkadaşlar :)))

günaydın canım nasılsın ? bugün hava burada çk kötü hiç keyfimde yok

iyi diyelim iyi olalım gece sürekli uyandım iyi bir uyku uyuyamadım gözler hala yarı açık herşeye rağmen iyiyim demeye çalışıom işte :))))
burda da hava güneşli ama çok rüzgarlı insan ne giyceğini şaşırıyor yaaa :)
keyfin neden yok?

haftasonum berbat geçti çünkü c.tesi gece 4'te uyduk işte ertesi gün öğlen 3Te kalktık
gece de uyuamadım gece 3 falandı artık baş ağrısı başladı çıldırdım resmen hala da öyleyim havalar da bi garip zaten

oy oy oyyy bende cmrt geç yattım sabah 9da kalktık kabus gibiydi dün gecede kötü bir uyku bugünde yarı ıuykulu takılıyorum.çok iyi anlıyorum seni iyi uyuyamayınca dinlenemeyince patlamaya hazır bomba gibi oluyorum bende baş ağrısı için bol su iç belki suyu az içmişindir o da yapıyor birde temiz havaya çık bir hava al oda olmazsa kahve içicen sade :)) ya da ağrı kesici içicen yoksa bütün günü mahvedersin bu ağrıyla bu akşam gidip erkenden yatmaya çalışki dinlen biraz yoksa yarında buna benzer geçer ((((

henüz kahve içmedim alıştım her sabah kahve içömeye yapıcam şimdi :18:
çok kötü oldum yaa akşamda kuzenime gidicem kolunu kırmış ona da moralim bozuldu dünden beri oda olabilir :26:

henüz kahve içmedim alıştım her sabah kahve içömeye yapıcam şimdi :18:
çok kötü oldum yaa akşamda kuzenime gidicem kolunu kırmış ona da moralim bozuldu dünden beri oda olabilir :26:
Geçmiş olsun canım sıkma canını olur böyle şeyler allah beterinden saklamış iç kahveni kendine gel iyi şeyler düşün güzel şarkılar aç dinle :))))
günaydın günaydın günaydın kızlarrrrrrrrr hayırlı işler mutlu huzurlu haftalarrrr

günaydın nisancım moral motivasyon süper bakıyorumm :)))

hoşgeldin nysan canım
aynen ancak akşam görünce rahatlıycam sanırım kahvemi yaptım içiyorum başımın ağrısını geçirse bari :26:

hoşbuldum speedy
buarada çok geçmiş olsun ama ağrı kesici almadan baş ağrısı hafiflemez mutlaka bi ağrı kesici içmelisin

oooo ilaç önerileride yapılmış bende öyle bir bünye var kiiiii ne içersem içeyim hiç bir ağrıyı kesmiyor bende dayanılmaz oluncaya kadar içmiyorum hiçbr ağrım ilaca karşı önyargılıyım çoookk zor durumda kalmadan kullanmam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…