2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
selam kızlarrrr
bugün işler yoğundu uğrayamadım
bu akşamda benm misafirlerim var daha işten çıkamadım offf offf
yarında kayınvalideme gidices yemeğe bu zamanlar pek yorucu:) ama güzellllllllllll
bu günler gerçekten yorucu öğleye kadar ayılamıyorummm ben de ((((
maşallah misafir ağırlayan ağırlayana :))))
ooooo sipaydicim maşallah pire gibi çalışmışsın dün akşam bugün az işin kalmış maşallah :)))

4 haziranda evlendim harika bir dugun balayi .. tabi arkasindan isbasi yapmak felaketti=)

oooooo benden 1 gün önce hayırlısı olsun :))))) canım kabus hala sürüyor işe gelmek hala felaket

günaydın bayanlar gerçi öğlen oldu anca fırsat bulabildim :)))bende dün 2 makina çamaşır baya bir ütü yaptım azalttım ütülerimi ama 2 makina çamaşırdan yeni ütüler çıktı poffff bitmio işler bitmiooo çok yorgunum hala uykum var yarında işe gelcem akşamda temizlik yapcam ne zaman dinlenicem bilmiyorum ((

4 haziranda evlendim harika bir dugun balayi .. tabi arkasindan isbasi yapmak felaketti=)

HOŞGELDİN canım aynen öyle oluyr alışmak zor geliyor

ooooo sipaydicim maşallah pire gibi çalışmışsın dün akşam bugün az işin kalmış maşallah :)))

vallahi çok şükür bitti. pazara gidip bişeyler almam lazım meyve falan

HOŞGELDİN canım aynen öyle oluyr alışmak zor geliyor

vallahi çok şükür bitti. pazara gidip bişeyler almam lazım meyve falan
pazar kaldı bir tek haaa oda olur bizim pazarımız bugün eve meyve falan almıcam aldık hepsi çürüdü bundan sonra 2-3 tane alcam :)))
hosbulduk tatlim sagolun kizlar Allah hepimizin yuvasina mutluluk saglik huzur vrrsin insallahhh

aminnnn :))))))

slm kızlar... bednde düşünüp duruyodum işleri sadece bnmi yetişremiyorum acaba die... demek yalnıoz değilim :)) walla çalışarak zor oluyo allah yardımcmz olsun

yok yok yalnız değilsin hepimiz aynıyıs burda:):)

Hepimiz aynıyızzzz işler yetişmiyor gün hemen bitiyor alışana kadar böyle gidecek bence kendimizi kasmayalım elbet bizimde zamanla düzenimiz yerine oturacak sonra işler kolaylıcak bir süre koştur koştur :))))))

bizim koşturmacalar bitmezzzzzzzzzz çalışan bayanların hep bir telaşı olucak herzaman:):)

bizim koşturmacalar bitmezzzzzzzzzz çalışan bayanların hep bir telaşı olucak herzaman:):)
malesef şöyle bir keyif yaptığımı hatırlamıyorum butlaka yapacak bişey olmuştur :)))
walla ewe gdnce hiç bişi yapasım gelmio yatıp uyumak istıorum tw seyredip keyf yapmak istıorum ama herzamn olmuo rutine bağliinca yoluna grer yaa hem kendi ewinin işini yapmak ble ayrı zewk:)

kendi evim diyosun ister yapıyosun ister yapmıyosun ben haftada bir yapıyorum ama gene her yer toz içinde hele banyo aşkım lavaboyu camın üzierne koydurttu o camda su lekeleri tozlar saçlar hergün silsen gene kirli durur gördükçe anıyorum bende :)))))
bu arada bende eve gidip sadece mayışmak istiom eve git yemek ye yat tv karşısında ohhhh mazide kaldı o günler :)

nisancım bişi sorcam etikedeti değiştircem ama olmadı sanırım sen nerden yaptın ticker 7910dan mı neleri seçicem sneinki gibi olmadı yazısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…