2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
güüüüüüüüünnayyyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııınnnnnnnnnn kızlar:))))

bugün içimde acayip bir enerji var. hayırdır inşallah:))

günaydın hep böyle enerjik ol inşallah birazda enerjinden bana gönder cok işim var bugun çok eve gitcem bikaç parca esya bırakmam lazım işyerıne gitmem gerek bikaç imza atmam gerekıyomus ondan sonra gelınlık almaya gıtcem ve bunları bugun yapacam ve hepsi bi ucta allah bana yardım etsın

aLLAHIM RADYOLOGG BACIMA GÜÇ, KUVVET, SABIR VER. BUGÜN YAPACAĞI BÜTÜN İŞLER YOLUNDA GİTSİN HEMEN HALLETSİN.

bende kına için abiye bakıcam akşam iş çıkışı. evime gitmedim 2 gündür. akşamları parça parça eşyalarımı topluyorum evime götürürüm diye ama hiç fırsat olmadı henüz.
sen hangi şarkıları seçtin bakalım. dün okudum karar vermişsin gözün aydın:)

bu arada heyecanlandırmak gibi olmasın ama sen cumartesi gelin oluyorsun dimi:))

herkess nasıllll bakalımmm gelin hanımlarrr ?? radyoloğum allah güç kuvvet versin arkadaşımm .ssscccm ben daha hiç bakamadım kına için elbiseee malzemelerimi aldım ama

herkess nasıllll bakalımmm gelin hanımlarrr ?? radyoloğum allah güç kuvvet versin arkadaşımm .ssscccm ben daha hiç bakamadım kına için elbiseee malzemelerimi aldım ama

canım benimde aynı durum:)) kına için malzemeleri aldık ama abiyem yok. dün baktım ama istediğim gibi bulamadım bugün yine şansımı deneyeceğim:)))

kızlar bende bugün iki tane güneş kremi aldım biri bronzlaştırıcı biri de koruyucu bi tane de plaj çantası aldım geriye plaj havlularımız kaldı onları da çarşıdan alırım artıkın.

ohhh pelin hanımm güneş kremleri falann :) bende hem sevgilime hem kendime plaj havlusu terlikk aldım sadece . önümüzdeki haftaa balayı ve eve erzak alışverişine çıkıcaz inşallah .

ay evet sanırım bu hafta cmt gelin oluyorum yagmurlu bir istanbul ikindisinde evet sarkılarımı sectım giriş:kenan doğulu/gelinim dans:deep purple/soldier of fortune pasta:modern talking/brother lovie sen düşündünmü

mersi canım hallettım ilerimi cok şükür

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrr:)
yaw ben dün yine kına için abiye bulamadım.
haftasonuna artık:))))
radyologg güzel şarkılar seçmişsin canım.
giriş müziği bizimde gelinim ya da klasik düğün marşı.
dans elvis castello she, zaten bizim şarkımız:))))
pasta için henüz karar veremedik ama nişanlım Türkçe parçalardan seçelim dedi.
bir de yeni balayı programımız için otel araştırıyorum. ayvlık taraflarında falan güzel oteller var bu hafta onuda netleştireceğiz inşallah.

cunda adası cok güzel cok kazık yemıstık ama yınede güseldi

muhtemelen uzunca bir süre olamıcam yarın kınam var cmt nasip olursa düğünüm var bütün gelinlere mutluluklar diliyorum hep mutlu olun hep yüzünüz gülsün benden bu kadar malum hazırlık yapmam gerekiyor gelin olmus gidiyorummm :123::123::123::123:

ayyy radyologgcuğum son mesajını okuyunca bir tuhaf oldum nedense( hüzünlendim yani.
onca zaman hazırlan uğraş herşeyi yap zaman ne çabuk geçti ya, yarın kına gecen var:)))
inşallah herşey istediğinden de güzel geçer, çok eğlenir, çok mutlu olursun.
şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim canım.
döndüğün zaman mutlaka topiğe gel. öpüyorummmmmmmmmmmm

ohhh pelin hanımm güneş kremleri falann :) bende hem sevgilime hem kendime plaj havlusu terlikk aldım sadece . önümüzdeki haftaa balayı ve eve erzak alışverişine çıkıcaz inşallah .

bende plaj havlusu alamadım daha en iyisi kremler benden havlular da senden paylaşalım dün akşam davetiyeler dağıtılmaya başlandı yalnız küçük hediyeler aldı annem bazılarına sırf davetiye veriyoruz bazılarına hediyeyle birlikte veriyoruz.kuaförümle konuştum saat 12de gel dedi.düğünüm akşam 8'de size saat kaçı verdiler akşam düğünü olanlar kimler bi cvp verin kızlar bana.ay bide Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki dün regl oldum ayın 12sinde falan olmam gerekiyodu öncesinde oldum iyiki de oldum yoksa düğüne denk geliyodu.zaten ne zaman heyecan yapsam erkenden oluyorum radyologcum sana da mutluluklar dilerim.bi yastıkta kocayın emi

günaydın kızlarrrrrrr:))))

birçok arkadaşımızın evlenip, kalanlarımızın düğün hazırlıklarını hızlandırmasıyla topiğimiz iyice sessizleşti.

bugün radyologgun kına gecesi var. şimdiden kendisine sonsuz mutluluklar.

haftaya bugün de benim kınam var:)))))

ayy evet çok garip oldum şimdii .radyoloğum çok mutlu olasın inşallahh arkadaşımm .haftaya bugünde benim düğünüm varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…