- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #6.041
4 günlük evlisin ne işin var senin netlerde yaaa
güüüüüüüüünnayyyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııınnnnnnnnnn kızlar:))))
bugün içimde acayip bir enerji var. hayırdır inşallah:))
günaydın hep böyle enerjik ol inşallah birazda enerjinden bana gönder cok işim var bugun çok eve gitcem bikaç parca esya bırakmam lazım işyerıne gitmem gerek bikaç imza atmam gerekıyomus ondan sonra gelınlık almaya gıtcem ve bunları bugun yapacam ve hepsi bi ucta allah bana yardım etsın
heç valla kocişimin dizinin dibinden ayrılmam
herkess nasıllll bakalımmm gelin hanımlarrr ?? radyoloğum allah güç kuvvet versin arkadaşımm .ssscccm ben daha hiç bakamadım kına için elbiseeemalzemelerimi aldım ama
aLLAHIM RADYOLOGG BACIMA GÜÇ, KUVVET, SABIR VER. BUGÜN YAPACAĞI BÜTÜN İŞLER YOLUNDA GİTSİN HEMEN HALLETSİN.
bende kına için abiye bakıcam akşam iş çıkışı. evime gitmedim 2 gündür. akşamları parça parça eşyalarımı topluyorum evime götürürüm diye ama hiç fırsat olmadı henüz.
sen hangi şarkıları seçtin bakalım. dün okudum karar vermişsin gözün aydın:)
bu arada heyecanlandırmak gibi olmasın ama sen cumartesi gelin oluyorsun dimi:))
herkess nasıllll bakalımmm gelin hanımlarrr ?? radyoloğum allah güç kuvvet versin arkadaşımm .ssscccm ben daha hiç bakamadım kına için elbiseeemalzemelerimi aldım ama
günaydın kızlarrrrr:)
yaw ben dün yine kına için abiye bulamadım.
haftasonuna artık:))))
radyologg güzel şarkılar seçmişsin canım.
giriş müziği bizimde gelinim ya da klasik düğün marşı.
dans elvis castello she, zaten bizim şarkımız:))))
pasta için henüz karar veremedikama nişanlım Türkçe parçalardan seçelim dedi.
bir de yeni balayı programımız için otel araştırıyorum. ayvlık taraflarında falan güzel oteller var bu hafta onuda netleştireceğiz inşallah.
ohhh pelin hanımm güneş kremleri falann :) bende hem sevgilime hem kendime plaj havlusu terlikk aldım sadece . önümüzdeki haftaa balayı ve eve erzak alışverişine çıkıcaz inşallah .
günaydın kızlarrrrrrr:))))
birçok arkadaşımızın evlenip, kalanlarımızın düğün hazırlıklarını hızlandırmasıyla topiğimiz iyice sessizleşti.
bugün radyologgun kına gecesi var. şimdiden kendisine sonsuz mutluluklar.
haftaya bugün de benim kınam var:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?