- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
- 598
- Konu Sahibi Queen of the North
- #6.001
arac birtutambaharat ea10mys figen4807 kelebek29 secanda _PuppE_
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrrrrrr son 4 gün:):):)
kızlar hepinize Allah kolaylık versinnnnn. herşey gönlünüzce olur inşallah.
ben rahatladım artık
her defasında gelip gidip burdan kurtuldum yırttım diyorum çünkü rahat olun istiyorum. kasmanın bi anlamı yokmuş.
düğünde kimseyi görmüyosun zaten
herşey olup bitiyo.
Merhaba kızlar, benim nişanım Haziranda olacak, düğünüm Eylülde..
Herkese şimdiden, bu uzun, güzel ve yorucu yolda, mutluluklar diliyorum
mobilya secerken bu kadar zorlanmadım ya ne zormus düğün şarkılarını secmek makyajın ve sacın hangı tonlarda olmasına karar vermek pöff çöktüm bu hafta resmen
hoşgeldin nişana kadar burda takılırsın nişandan sonra eylül gelinlerine kayarsın
Merhaba kızlar, benim nişanım Haziranda olacak, düğünüm Eylülde..
Herkese şimdiden, bu uzun, güzel ve yorucu yolda, mutluluklar diliyorum
hayırlı olsun canımmm ...
seçtinmi bari kuzumm .benim az çok belliii giriş şarkısını melih kibardan mesajj , ilk dansta klişe ama sezen aksuu hoşgeldinn ,pasta müziğinide şu norveçin eurovizyon şarkısı vardıya fairtyle mi ne onu istiyorumm ..daha pasta ve masa seçmek bide son prova için salona gitmem gerekiyorr .
Hoşbulduk:80: tamam tatlım benimkinin babaannesi yoğun bakımdaymış, inşallah ölmez ya, tamda nışan zamanı:44:
slm kızlar nasılsınız ? dünya evine giren arkadaşlara mutluluklar dilerimm .dün çeyizim gitti yerleştirdik herşeyii çok güzel oldu maşallah diyimde bol bol video çektimm bahçede erkekkler yemek yedi sağolsun kayınvalidem bi yemek şirketiyle anlaşmışş herşey hazır geldi bize sadece servis etmesi kaldı .baya bi kalabalıktıkk allaha şükür buda geçtii . dün gece itibariyle davetiyelerim dağıtılmaya başlandıı ilk kez bu gün 11 e kadar uyudumm ve bu saate kadar yattım kitap okudum dondurma yedimm tam bi keyiff oldu benim içinn .pelincim bencede makyajın modası geçmez dediğin gibi herkese giden ton ve stil farklıdırr ama her sene illaki başka bişeyler çıkıyooo ..bende siyahh gri sedefli olsun istiyorumm .hadi bakalım hepimize kolay gelsinnn .