• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
günaydın kızlarrrrrr. bugün salı:)))
magrenta canım sen iyi sakin kalmayı başarmışsın bu kadar şeyi ben yaşasam kesin birini parçalardım. en çok fotolarının gitmesine üzüldüm ben. inşallah valizini de geri getirirler.

pelin7 bizim düğünümüz gündüz. sabah 7de kuaförde olacağım. 10gibi foto çekim yerinde olmamız lazım.

pelinns seni çok iyi anlıyorum emin ol. aynı durum bende de var. hem iş hem ev koşuşturmacası artık bu bedene fazla geliyor diyorum hep kendime. ama geçecek az kaldı tatlı telaşlar bunlar:))))) diyenlere de ayrıca sinir olduğumu belirtmek isterim.
yaw bende haftasonundan beridir var o hüzün hali. çeyiz gittiğinde falan gayet sakindim ama şimdi günler azaldıkça sanırım insan farklı oluyor. hele pazar günü gelinliğimi giydiğimde ağlamamak için zor tuttum kendimi çok duygulandım kınada, düğünde artık nasıl olurum ne yaparım bilmiyorum.

bugün öğlenden sonra solaryuma gideceğim. bikini alacağım. birde gelinlikli bebek araba için:)))
akşamda evimizi son kez temizleyip halıları sermeyi düşünüyoruz.
bir de saçlarımı boyatmam lazım ama bugün yetişmez sanırım.
walla çok işim var benim...

günaydın canım
neyseki fotolar duruyor kablolarım yok sadece onuda alıcaz artık valiz gitti bu saatten sonra gelmez alandan fazlasıyla çıkar inşallah
foto çekimini araya sıkıştırmak yerine sonraya bıraksanıza kızlar ben öle yaptım önce nikah sonra foto çekimi akşamada yemek :)))

bu arada şimdi size zor geliyor herşey ama emin olun evlenince daha zor her akşam 12-1 gibi yatıp 6,30da kalkıyorum evi topla ütü yap evden getirdiğiklerimi ütüleyip kaldırıyorum hala bitmedi üstüne yenilerini yıkıyorum bugün daha salı ben çok yoruldum bileee

günaydın canım
neyseki fotolar duruyor kablolarım yok sadece onuda alıcaz artık valiz gitti bu saatten sonra gelmez alandan fazlasıyla çıkar inşallah
foto çekimini araya sıkıştırmak yerine sonraya bıraksanıza kızlar ben öle yaptım önce nikah sonra foto çekimi akşamada yemek :)))

bu arada şimdi size zor geliyor herşey ama emin olun evlenince daha zor her akşam 12-1 gibi yatıp 6,30da kalkıyorum evi topla ütü yap evden getirdiğiklerimi ütüleyip kaldırıyorum hala bitmedi üstüne yenilerini yıkıyorum bugün daha salı ben çok yoruldum bileee

ben yanlış anlamışım neyse fotolar gitmesinde:))

bizim düğün olacak ama. sonrasında saç makyaj bayağı bir dağılmış olur diye düşünüyorum. nikah sonra eğlence olsa senin yaptığın mantıklı ama bizim öyle bir imkanımız olmayacak malesef:(

yaw şimdiden korkutmasana kızları. bekarlık sultanlık diyenlerin bir bildiği var dmekki:)))
canım eşinle iş paylaşımı yapsan daha kolay olmaz mı senin için. elinden geldiğince eniştede sana yardımcı olsun. hayat müşterek sonuçta.
gerçi ilk başlarda yeni ev yeni düzen kurmak biraz yorucu olacak ama bazı şeyler oturduktan sonra eve alışınca daha rahat olacağına eminim.

ben yanlış anlamışım neyse fotolar gitmesinde:))

bizim düğün olacak ama. sonrasında saç makyaj bayağı bir dağılmış olur diye düşünüyorum. nikah sonra eğlence olsa senin yaptığın mantıklı ama bizim öyle bir imkanımız olmayacak malesef:(

yaw şimdiden korkutmasana kızları. bekarlık sultanlık diyenlerin bir bildiği var dmekki:)))
canım eşinle iş paylaşımı yapsan daha kolay olmaz mı senin için. elinden geldiğince eniştede sana yardımcı olsun. hayat müşterek sonuçta.
gerçi ilk başlarda yeni ev yeni düzen kurmak biraz yorucu olacak ama bazı şeyler oturduktan sonra eve alışınca daha rahat olacağına eminim.

iş paylaşımı var olmazmı ama evi henüz yerleştiremedik eksiklerimiz var dolap düzenini ben yapmak istiyorum ütüyüde ben yapıyorum çamaşırıda ben yıkayıp asıyorum ona kirlilerini sepete atmasını giydiğini katlayıp kaldırmasını öğretiyorum :)))) ah şu anneler neden oğullarına paşa gibi davranır bilmem kiii :P aa birde temizliği beraber yapıyoruz ben toz alıp süpürüyorum o da siliyor balkonu yıkıyor cam silincekse camlar da ona ait birde panjurları yıkıyor bende siliyorum.Nasıl yaptığına gelince yardım etmezsen sen yanlız oturursun ben de işleri yaparım diyorum sen bilirsin :)))))))

eğer evlenmeden herşeyinizi derler toparlarsanız benim kadar zorlanmazsınız ben eşya yerleşimindeyim hala düğün sopnrası balayı sonrası iş olunca olmuyor ne yazıkki :)

makyaja gelince benim sabah 10-11 arası makyajım oldu ve hava süper sıcaktı ne saçımda ne makyajımda sorun oldu akşam 12de eğlence bitene kadar makyajda sorun yoktu hatta kirpik elletmiştim zorla yoldum kesinlikle kirpik ekletin süper duruyor

günaydın kızlarrrrrr. bugün salı:)))
magrenta canım sen iyi sakin kalmayı başarmışsın bu kadar şeyi ben yaşasam kesin birini parçalardım. en çok fotolarının gitmesine üzüldüm ben. inşallah valizini de geri getirirler.

pelin7 bizim düğünümüz gündüz. sabah 7de kuaförde olacağım. 10gibi foto çekim yerinde olmamız lazım.

pelinns seni çok iyi anlıyorum emin ol. aynı durum bende de var. hem iş hem ev koşuşturmacası artık bu bedene fazla geliyor diyorum hep kendime. ama geçecek az kaldı tatlı telaşlar bunlar:))))) diyenlere de ayrıca sinir olduğumu belirtmek isterim.
yaw bende haftasonundan beridir var o hüzün hali. çeyiz gittiğinde falan gayet sakindim ama şimdi günler azaldıkça sanırım insan farklı oluyor. hele pazar günü gelinliğimi giydiğimde ağlamamak için zor tuttum kendimi çok duygulandım kınada, düğünde artık nasıl olurum ne yaparım bilmiyorum.

bugün öğlenden sonra solaryuma gideceğim. bikini alacağım. birde gelinlikli bebek araba için:)))
akşamda evimizi son kez temizleyip halıları sermeyi düşünüyoruz.
bir de saçlarımı boyatmam lazım ama bugün yetişmez sanırım.
walla çok işim var benim...

ok bebişim benim saç inşallah kalır sabahtan geceye kadar :1: bugün annemle arabalara bağlamak için havlu aldık.yatağa alez aldık perşembe günü gidip götürücem bide annem devamlı bişilere kusur buluyo az evvel içerde sinirimi bozdu bende pc aldım balkona çıktım of 5 gün kaldı geçse de günler evlensem ayol :1:

kızlar nerdesiniz ya boşlamayın topiği.ben bugün iki tane plaj havlusu aldım.kına gecesi için malzemeleri aldım.baca girişlerini kapatmak için kapaklardan aldık.yarın gidip evime koyucam tabii annemlerin haberi yok gizlice gidicem :1: bide yarın banyoya askı alıcam çok heyecanlıyım 4 gün kaldı :32:

ooo düğünü olanlar terk-i diyar eylediler buraları.kıskandım valla biz halen stres içindeyiz cuma kınam var inşallah sorunsuz bir şekilde hallederiz...

ooo düğünü olanlar terk-i diyar eylediler buraları.kıskandım valla biz halen stres içindeyiz cuma kınam var inşallah sorunsuz bir şekilde hallederiz...

bizde evlensek bakalım uğruyo muyuz topiğe :) inşallah dediğin gibi sorunsuz güzel geçer herşey.benim kına da c.tesi günü.bu arada Antalya p.tesiye kadar yağmurlu yani benim düğünde yağmur var :(

bizde evlensek bakalım uğruyo muyuz topiğe :) inşallah dediğin gibi sorunsuz güzel geçer herşey.benim kına da c.tesi günü.bu arada Antalya p.tesiye kadar yağmurlu yani benim düğünde yağmur var :(

benim kına cuma düğün pazar Allahın izniyle.erzurumda pazar yağışlı görünüyo inşallah ben salona girmeden önce yağmaz da gelinliğim kirlenmez.kirlenirse çok üzülürüm:(:(

benim kına cuma düğün pazar Allahın izniyle.erzurumda pazar yağışlı görünüyo inşallah ben salona girmeden önce yağmaz da gelinliğim kirlenmez.kirlenirse çok üzülürüm:(:(

hafta sonuna doğru yağış türkiyeden ayrılacak sıcaklar gelmeye başlıycakmış detaylı hava durumuna bakarsan belki yağışsız olarak görürsün.inşallah yağmaz yağarsa da kısmetten deriz napalım.bende bugün evime gittim alezimi,çamaşırlarımı,yorganları yerleştirmeden bıraktım geldim sonra nikah başvurusu yaptık düşün yani daha başvuruyu bugün yaptık :1: sonra da kayınvalidemle yemek yerken kayınvalidem bi laf etti sonradan dank etti.ben dedim ki nişanlımın yazlıklarını bi şeye koyun eve götürün dedim o da bana pazartesi getiririz dedi ben öyle diyince bi şaştım p.tesi mi dedim o da p.tesi olmazsa salı getiriririz dedi işe bak bir günlük geline gelecekler ne kadar ayıp sinir oldum.bir günlük gelin bile değil 12 saat falan geçecek aradan.nişanlımı aradım söyledim ne kadar ayıp şey dedim söyle kimse 1 hafta gelmeyi düşünmesin dedim uyuz oldum. :20: ben biliyorum ama p.tesi günü bunlar benim kapıma dayancaklar malum merak ettikleri şeyler vardır çarşaf meselesi çok sinirliyim çook :20:

ayın 8inde regl oldum hala devam ediyor yarın gelinliğimi aldıktan sonra ağdaya gidicem inşallah yarına biter amma uzun sürdü :44:

hafta sonuna doğru yağış türkiyeden ayrılacak sıcaklar gelmeye başlıycakmış detaylı hava durumuna bakarsan belki yağışsız olarak görürsün.inşallah yağmaz yağarsa da kısmetten deriz napalım.bende bugün evime gittim alezimi,çamaşırlarımı,yorganları yerleştirmeden bıraktım geldim sonra nikah başvurusu yaptık düşün yani daha başvuruyu bugün yaptık :1: sonra da kayınvalidemle yemek yerken kayınvalidem bi laf etti sonradan dank etti.ben dedim ki nişanlımın yazlıklarını bi şeye koyun eve götürün dedim o da bana pazartesi getiririz dedi ben öyle diyince bi şaştım p.tesi mi dedim o da p.tesi olmazsa salı getiriririz dedi işe bak bir günlük geline gelecekler ne kadar ayıp sinir oldum.bir günlük gelin bile değil 12 saat falan geçecek aradan.nişanlımı aradım söyledim ne kadar ayıp şey dedim söyle kimse 1 hafta gelmeyi düşünmesin dedim uyuz oldum. :20: ben biliyorum ama p.tesi günü bunlar benim kapıma dayancaklar malum merak ettikleri şeyler vardır çarşaf meselesi çok sinirliyim çook :20:

pellin yağmur falan yağmayacak rahat ol sen. bacaklarımın ağrısı geçti ondan biliyorumm :33:
pazar evlenmiş insanın evine pazartesi salı mı gidilirmiş yaaa :20: bizim de ikinci hafta sonumuzda yatılı misafir gelmişti manisadan, eşimin arkadaşşları. sinir oldum sinirrrrrr :47: başlıccam yeni gelinlerine,, rahat bırakın rahaaattt :84:

pellin yağmur falan yağmayacak rahat ol sen. bacaklarımın ağrısı geçti ondan biliyorumm :33:
pazar evlenmiş insanın evine pazartesi salı mı gidilirmiş yaaa :20: bizim de ikinci hafta sonumuzda yatılı misafir gelmişti manisadan, eşimin arkadaşşları. sinir oldum sinirrrrrr :47: başlıccam yeni gelinlerine,, rahat bırakın rahaaattt :84:

evet cnm devamlı takip ediyorum bende pazarı yağışsız gösteriyo ama yakın illerde yaağmur olursa mutlaka bize de vuruyor.valla düğünden bi gün sonra gelme işine bi taktım aradım kayınvalidemi dedim sizde düğünden sonra gelme gibi bi adet varmı ben duydum birilerinden dedim eğer varsa bu namus sorgulamasıdır çok alınırım bana güvenmiyosanız gelin görün oğlunuza sorun ama tavrım değişir dedim o da sen elin lafına bakma onlar eskide kaldı artık öyle adetler yok dedi yani gelmeyecekler oh rahatladım. :33: bugün gelinliğimi aldım,plaj terliği aldım bi tane twiggy'den sonracıma c.tesi günü olan kınamızı bugün yaptık az evvel gitti misafirler ellerim mis gibi kına kokuyor.bu akşam gecikmeliyimin de kınası vardı sanırım biz erken başladığımız için saat 10da bitirdik Allahın izniyle yarın da nişanlımın ailesi tarafında mevlüt var ama biz misafirlerden dolayı katılamayacağız uzak çünkü evleri bize.ayrıca bugün kuaföre gitmişken ağdayayı da hallettim yarına bi tek konfetileri alıcam.nişanlım bugün çok sinirliydi terslendi biraz bana durmadan masraf çıkıyo bu ne ya falan dedi söylendi bende annesini şikayet edince hepten kızdı oo şimdiden başladın dedi öyle işte hayırlısıyla çok şeyi hallettik 2 gün sonra evleniyorum.Allahım hayırlar versin,güzel bir düğün olsun.

yarın bu saatte Allahın izniyle düğünümde göbek atıyor olucam.evlenen ve evlenecek olan tüm arkadaşlarıma mutluluklar dilerim.

Akşam saat 20.30da düğünüm var hala internette olan benim :) saat 12de kuaföre gidicez evde tek başımayım herkez bi yerlerde koşturuyor birazdan ablamlar gelecek ev cümbüş olacak :) çok heyecanlıyım karnım aç hala.survivor katılsaymışım iyi olurmuş açlığa dayanabiliyorum pisliğe de :)) bugün topikteki son günüm hatta son dakikalarım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah çok mutlu oluruz.

2011 haziran gelinleri neler yapıyoruz hazırlıklarımız nasıl gidiyor hadi paylaşalım

18.05.2011 burakgul :123:

03.06.2011 ozlemalban :123:

04.06.2011 atheye :123:

04.06.2011 ceylin2011 :123:

05.06.2011 speddy-gonzales :123:

11.06.2011 radyologg :123:

11.06.2011 nysan :123:

11.06.2011 lilyum21 :123:

17.06.2011 esradmts :123:

19.06.2011 pelin07 :123:

19.06.2011 gecikmeliyim :123:

19.06.2011 sssccc :123: