- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi Queen of the North
- #6.081
günaydın kızlarrrrrr. bugün salı:)))
magrenta canım sen iyi sakin kalmayı başarmışsın bu kadar şeyi ben yaşasam kesin birini parçalardım. en çok fotolarının gitmesine üzüldüm ben. inşallah valizini de geri getirirler.
pelin7 bizim düğünümüz gündüz. sabah 7de kuaförde olacağım. 10gibi foto çekim yerinde olmamız lazım.
pelinns seni çok iyi anlıyorum emin ol. aynı durum bende de var. hem iş hem ev koşuşturmacası artık bu bedene fazla geliyor diyorum hep kendime. ama geçecek az kaldı tatlı telaşlar bunlar:))))) diyenlere de ayrıca sinir olduğumu belirtmek isterim.
yaw bende haftasonundan beridir var o hüzün hali. çeyiz gittiğinde falan gayet sakindim ama şimdi günler azaldıkça sanırım insan farklı oluyor. hele pazar günü gelinliğimi giydiğimde ağlamamak için zor tuttum kendimi çok duygulandım kınada, düğünde artık nasıl olurum ne yaparım bilmiyorum.
bugün öğlenden sonra solaryuma gideceğim. bikini alacağım. birde gelinlikli bebek araba için:)))
akşamda evimizi son kez temizleyip halıları sermeyi düşünüyoruz.
bir de saçlarımı boyatmam lazım ama bugün yetişmez sanırım.
walla çok işim var benim...
günaydın canım
neyseki fotolar duruyor kablolarım yok sadece onuda alıcaz artık valiz gitti bu saatten sonra gelmez alandan fazlasıyla çıkar inşallah
foto çekimini araya sıkıştırmak yerine sonraya bıraksanıza kızlar ben öle yaptım önce nikah sonra foto çekimi akşamada yemek :)))
bu arada şimdi size zor geliyor herşey ama emin olun evlenince daha zor her akşam 12-1 gibi yatıp 6,30da kalkıyorum evi topla ütü yap evden getirdiğiklerimi ütüleyip kaldırıyorum hala bitmedi üstüne yenilerini yıkıyorum bugün daha salı ben çok yoruldum bileee