• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ya bugün midemde inanılmaz bir ağrı var sanırım stresten. hayatımda ilk kez böyle oluyorum yaw:(
heyecan değil onu biliyorum ama gerginlik geçsin artık yarın ya!!!

canım benimyaa kıyamam ben sana arkadaşımmm. bendede bikaç gündür mide bulantısı peydahlandıı arada tutuyooo herkes stresten diyorr ama bende zerre stres yokk başka bişey buuu .artık bitsede gitsek modundayımm :) pazar günü çeyizim gidicek inşallah .eve gelen gidenin haddi hesabı yokk meğer bütün komşular annemin arkadaşları benimm çeyizi bekliyorlarmışş :1: herşey çok güzel gidiyor şükürr inşallah hayatımızın sonuna kadar böyle devam ederrr kızlarr .öpüyorum siziii

canım benimyaa kıyamam ben sana arkadaşımmm. bendede bikaç gündür mide bulantısı peydahlandıı arada tutuyooo herkes stresten diyorr ama bende zerre stres yokk başka bişey buuu .artık bitsede gitsek modundayımm :) pazar günü çeyizim gidicek inşallah .eve gelen gidenin haddi hesabı yokk meğer bütün komşular annemin arkadaşları benimm çeyizi bekliyorlarmışş :1: herşey çok güzel gidiyor şükürr inşallah hayatımızın sonuna kadar böyle devam ederrr kızlarr .öpüyorum siziii

o mide bulantısı ve mide ağrısı stresten dolayı oluyor. sen farkında değilsindir belki:)))
benim yıllardır var bu ne zaman üzülsem, sıkıntı yapsam anında midem ağrıyor.
ve uzun zaman geçmiyor. ilaç falan da fayde etmiyor.
sorma ya o komşular arkadaşlar pek meraklı oluyor zaten gelip çeyiz görüp yorum yapmaya, geçen pazardan çarşambaya kadar bizim evde ismek sergisi gibiydi herkes gelip bir yorum yaptı:)) herkes çok beğendi ama benim için pek hoş bir durum değil herşey öyle ortada herkes bakıyor belki alışık olmadığım için garip geldi bana.
bizim aileler biraz farklı olduğu için onlar her biraya geldiğinde ben böyle panik yapıyorum. inşallah yarını sorunsuz atlatırım da sıkıntım biter ya duaa et:)
inşallah hepimiz sorunsuz sıkıntısız su gibi atlatırız herşeyi.

kızlar bende ne zaman anneme yalan söyleyip bi yere gitsem o gün kus Allah kus ne hale geliyorum :1: bana da yalan söylemek,stres,üzüntü yaramıyor :1: yarın düğün salonuyla görüşcem düzenlemeler falan.aklıma durmadan fikirler geliyor ama uygulamaya geçiremiyorum bi türlü.yarın şu düğün salonu işini hallederim,masamıza şık güzel bi çiçek alırım.ardından masaya güzel bişi diktirmeyi düşünüyorum bakalım.yarın da ben koşturayım yeter oturduğum :1:

yarın düğünüm var,ve ben gittim anneme sarıldım ,istediğim biraz şefkatti,"anne yarın kızın gidio kurtuluosun dedim sevdim onu o naptı bana"artık bağırcak kimseyi bulamıcaksın allah sana senin yaptıklarının 100 katını yapan bi evlat versin sana "diip saçmalamya başladı,bütün herşeyim gtiit,ne hevesim var ne bişi,ben bunu haketmedim,son gecemde bunu yapmıcaktı bana,yılan gibi soktu

yarın düğünüm var,ve ben gittim anneme sarıldım ,istediğim biraz şefkatti,"anne yarın kızın gidio kurtuluosun dedim sevdim onu o naptı bana"artık bağırcak kimseyi bulamıcaksın allah sana senin yaptıklarının 100 katını yapan bi evlat versin sana "diip saçmalamya başladı,bütün herşeyim gtiit,ne hevesim var ne bişi,ben bunu haketmedim,son gecemde bunu yapmıcaktı bana,yılan gibi soktu

benimki de her gün benzer şeyler söylüyor.2 gündür konuşmuyor.kandilde elini öptürmedi ama benimki stres yada heyecandan değil her zaman yaptığı şey senin anneni bilemiycem üzülme yarın gelin oluyosun buna odaklan sen

benimki de her gün benzer şeyler söylüyor.2 gündür konuşmuyor.kandilde elini öptürmedi ama benimki stres yada heyecandan değil her zaman yaptığı şey senin anneni bilemiycem üzülme yarın gelin oluyosun buna odaklan sen

benim bildiğim gelin stresli olur anne ona ilgi sevgi gösterir,annemin bu yaptıklarını unutmıcam,bu son gecemde beni böle mutsuz etti ya....bilmiyorum artık

hay allah üzüldüm yaa neyse canım gergındır bosver kafana takma son gecen yarın bambaska bi hayata adım atıcaksın allahın izniyle yarın yeni bir gün ve senın günün ne olur karartma kımsenınde karartmasına ızın verme lütfen annen bile olsa

kızlar bugün nihayet evime gittimmm perdelerimi,salonumu gördümmmm :62: perdelerim şahane olmuş.evim temizlenmiş,koltuklarım yerleştirilmiş.halılar bi köşede bekliyor çeyiz geldikten sonra yerleştirilcek.nişanlım hadi eve bakalım dedi kayınvalidemle,görümcem bizde gelelim dediler.gelelim mi dediler ardından bende farketmez dedim hani gelin demedim anlasınlar diye yine de geldiler aşkitomla kapıyı açıp kendi evimize başbaşa girmek istedik ama nasip olmadı.neyse geldikleri bi yandan iyi oldu hem akıllarına bişi gelmesin evde başbaşalar diye :1: sonracıma gelin masasına koymak için çiçek baktık.bana takacakları saati seçtim,bileziği seçtim.düğün salonuna masa düzeniyle ilgili konuşmaya gittik o da kapalıymış işe bak evlenen yok bu gün.demekki pek tercih edilmiyo 4 haziran.oturma odası koltuklarımda çok küçük minicik yırtık var üç tane onları da değiştirin demişler minik ama sonuçta o kadar para verildi o minik delik büyür iyice açılır.bizdeki davetiyelerden 20 tane onlara götürdüm 400 tane davetiye bastırdılar onlarda yetmemiş biraz daha basılcakmış.salon garanti almayacak :1: salı günü de televizyonum ve ankastre setim gelcek öyle işte kızlar çok güzel bi duyguymuş gerçi hepiniz benden önce taddınız ama şimdi sizi daha iyi anlıyorum evim evim güzelllll evim :1: :nazar:

kızlarrrrrrrrrrrr
dün nikah cüzdanını aldım elime. herşey çok güzeldi. ama benden tavsiye! herkes sürekli bişey soruyo. gerilmemek için ya bilmiyorum diyin ya da duymamazlıktan gelin.
ben atlattım darısı sizlerin başına!!!!!!!:66::66::66::66::66::66::66:

kızlarrrrrrrrrrrr
dün nikah cüzdanını aldım elime. herşey çok güzeldi. ama benden tavsiye! herkes sürekli bişey soruyo. gerilmemek için ya bilmiyorum diyin ya da duymamazlıktan gelin.

hayırlısı olsun canım dün nikahın oldu yani ne güsel ama takviminde bugün yazıyor bugün olan nedir?

kızlarrrrrrrrrrrr

ne soruyolar bi sürü onu da anlat da bileyim tecrübe olur :1:

bugun ceyızım gitti yerlestirdik ama öldük resmen ne yorucu iş ufak tefek tatszlıklar oldu ama neyse gectı gitti istedıklerı gibi döşediler dugunden sonra degıstırcem kesınlıkle ama cok hoş oldu ya en son burası benım evımmı dedim darısı diğer gelınlerın basına

Son düzenleme:
bugun ceyızım gitti yerlestirdik ama öldük resmen ne yorucu iş ufak tefek tatszlıklar oldu ama neyse gectı gitti istedıklerı gibi döşediler dugunden sonra degıstırcem kesınlıkle ama cok hoş oldu ya en son burası benım evımmı dedim darısı diğer gelınlerın basına

Allah güle güle oturmayı nasip etsin cnm.amin inşallah darısı başımıza.ne gibi tatsızlıklar oldu? benimde başıma gelir mi acep?:44:

bugun evlenen
atheye brc88 ceylin2011 dsh emayn fatmavn ferii forest gereksizce hafize3557 madamtusot mahmure87 mrscalamity nlgnygc trabzonlu89

arkadaşlarımıza mutluluklar diliyorum.darısı başımıza :1::1::1:

Allah güle güle oturmayı nasip etsin cnm.amin inşallah darısı başımıza.ne gibi tatsızlıklar oldu? benimde başıma gelir mi acep?:44:

şahsen annemın benımle teyzemle yengemle kayınvalıdemle ılgılı sorunları oldu mutfakta 5 cm bosluk dahı kalmadı doldurduda doldrdu o örtüleri serme dedım ınadına serdı ya sevmıyorum dıyorum anlamıyo neyse ben zaten gergınm ağladım tabi annem tek basına iktidar sankı hep onun dedıgı oldu bende hıç keyıf almadım ev yerleştirirken cunku hep annem ne der diye düşündüm ama eve gecınce hepsini atacam örtüleride kaldırcam kendı düzenımı kuracam ama hoş olmadı o kadar ınsan arasında annemle benım atışmalarım ki senın de annen benımkı gibi mutlka sorun cıkabılr diye düşünüyorum ama umarım cıkmaz

ne soruyolar bi sürü onu da anlat da bileyim tecrübe olur :1:

herşeyi ya!
kuaföre giderken bi başlıyo. düğün salonuna kadar. o nasıl olsun bu nereye konsun, filanca da gelicek mi, fotoğraf çekimi kaçtaydı, bilinen herşeyi soruyolar işte. bi ara o kadar sinirlendim ki kuaförde başladım ağlamaya. bağırdım çağırdım herkesi kaçırttım :1::1::1:

kızlar düğün stresti yaşıyosunuz, azcık sabredin güzel günlerinize çok az kaldı, ağlayıp güzel gözlerinizi şişirmeyin :70:

bu arada bugün speedtoşun düğünü var

kızlar düğün stresti yaşıyosunuz, azcık sabredin güzel günlerinize çok az kaldı, ağlayıp güzel gözlerinizi şişirmeyin :70:

bu arada bugün speedtoşun düğünü var

evet bende haftaya bugun balayında olacam allahın izniyle ya ocwmays ceyız yerleştirirken bi cam tencere kapagı bir cay bardagı (cok severek aldıgım özel seri) bir yemek takımı tuzlugu birde bardak amma nazar varmıs dedım ama olan benım takımlara oldu kımın gözü varsa artık :D

Back