2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
ay canım 1 sene önce eşya aldık deyince ben seni evli sandım o zaman senn hazırlıklar ne durumda?

yok anacım annemlerle oturduğum eve yani.ooo benim bütün hazırlıklar hazır nişanlık dışında hiçbişi almadım daha.nişandan sonra gidip hepsini tek bi yerden alıcaz şuan biraz taksit ödüyoruz onun için beklemede benim çeyizcikler

Allah hepimize kolaylık versin canım...daha baslamadan ne taksidi onlar?

önce geçmiş olsun.şuana kadar aldıklarımından hiç pişman olmadım.ben kararsızlığı alan kadar yaşarım aldıktan sonra tekrar bakmam o yuzden hiç pişman olmam ama karar verirken çok yoruluyorum.

Allah hepimize kolaylık versin canım...daha baslamadan ne taksidi onlar?

taşınırken biz Antalyaya eşyalarımız çok harap oldular mobilyaları değiştirdik.aksi gibi üst üste gelir derler ya tv,buzdolabı,klima ne varsa bozuldu onları aldık işte ödüyoruz.Allahın izniyle nisanda bitiriyoruz borcumuzu.

sağol şekerim.valla ben öyle onu mu alsam bunu mu alsam gibi tiplerle hayatta alışverişe gitmem.elimin tersiyle çarpıveriririm o ne beyaa al işte bi tane onu mu alsam bunu mu alsam tam klasik türk kadını nişanlın kızmıyomu?

selam kızlarrr
yav birden fazla haziran gelini topiği açılmış bu sitede karman çorman olmuş yarı kişiler burda yarı kişiler dier konuda:)

tam düğüne yakın bitmesi cok iyi...

evet Allahtan bitcek.Alınacaklar kolay bir günde hallederm bir günde olmadı bikaç güne sarkar basit işler.annem müdahale etmese çok daha basit ama bi ona bakıyo bi buna bakıyo bi o mağaza bi bu mağaza fitil oluyorum

ben bugün balayı için otel rez yaptırdım indirimden yararlanın yaptırmadıysanız 31 ocağa kadar aklınızda bulunsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…