• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
vay anasını basıldımmmmm:48:
gel sarılayım sana :D

demek öyle hayallerim umurlarım vardı yıktın ezdin geçtin başka ne ettin :5: neyse bu kadar drama yeter :2: aha gider ayak bidaha hapşurdum suratına kusura kalma bacım :1: haydi nysan'cım radyolog'cum öptüm sizi şapur şupurrrr by by :4:

demek öyle hayallerim umurlarım vardı yıktın ezdin geçtin başka ne ettin :5: neyse bu kadar drama yeter :2: aha gider ayak bidaha hapşurdum suratına kusura kalma bacım :1: haydi nysan'cım radyolog'cum öptüm sizi şapur şupurrrr by by :4:

hadi kızçeler görüşürüs sonra bakınayım ben biraz çeyizliklere muahhhhhhhh

arkadaslar merhaba,
sizleri tanimiyorum ama konu basligi ilgimi cekti. Ben danimarkadaryim, dugunum haziranda istanbulda olacak. cok cok heyecanliyim ve henuz hicbir hazirligim yok. mekan belli, floryada olacak. beni telaslandiran daha cok farkli telaslar. iste malum, ilg gece:18: beni begenecek mi, ona alisabilecekmiyim, kisa zamanda skilirmiyim evlilikten, hayat duzenim bozulurmu falan filan iste. Belki bu konular konusulmustur daha once ama yine de paylasmak istedim. yorumlariniz beni cok sevindirecek:75:

arkadaslar merhaba,
sizleri tanimiyorum ama konu basligi ilgimi cekti. Ben danimarkadaryim, dugunum haziranda istanbulda olacak. cok cok heyecanliyim ve henuz hicbir hazirligim yok. mekan belli, floryada olacak. beni telaslandiran daha cok farkli telaslar. iste malum, ilg gece:18: beni begenecek mi, ona alisabilecekmiyim, kisa zamanda skilirmiyim evlilikten, hayat duzenim bozulurmu falan filan iste. Belki bu konular konusulmustur daha once ama yine de paylasmak istedim. yorumlariniz beni cok sevindirecek:75:

öncelikle hoş geldin hayırlı olsun hazrlıklar konsuunda elimizden geldiğince yardımcı oluruz hepimiz kendimizden örnek paylaşım yapıyoruz kendini en ii tanıyan sensin sıkılıp sıkılmayacagını bilmen gerek aksine hayatın daha düzene girer sonucta 2 kişilik düşüneceksinz herşeyi paylaşacaksınz ilk gece konusuna gelncede yine kendine ve eşine bağlı olarak değişir haziranın kaçında düğün

arkadaslar merhaba,

merhaba şekerim hoşgeldin.şimdi bu konuda en tecrübeli benim.bikaç kelimeyle açıklama yapıcam.sal kendini gitsin işte :1: ya cidden bizim Türk milleti ne kadar sorunlu insanlar bunları düşünüp neden kuruntu yaparsınız bilmem.ben hiç düşünmüyorum nasıl olacak falan diye.tek içimden geçen belki ilk gece ondan utanabilirim o kadar :78::1: böyle şeyleri hiç düşünme sen ne alacaksın ne edeceksin gelinliktir falan onları düşün derim.bu arada benimde hiç hazırlığım yok :51:

arkadaslar merhaba,

canım hoş geldin sende aramıza ne zamandır nişanlısın severek mi nişanlandınız görücü usulü mü.

haziranin 26sinda benim dugun. Radyolog hosbulduk, evet haklisin evlilikte yukler azalacak hersey daha guzel olacak. Inan o gunleri ikimiz de sabirsizlikla bekliyoruz. Birlikte icecegimiz iki bardak cayin hayali bile o kadar guzel ki:)
Pelincim sorun yaptigim yok, sadece utanirim ve beni begenmez diye korkuyorum. Her ne kadr bana su an asik olsa da.. Ne bilim vucudumu begenmez derdi filan, aklimdan cikmiyor....

Back