- Konu Sahibi Queen of the North
iyi akşamlar şekerimmmm
ohhhhh pelin gidiyo çok üzüldümmmmmmm![]()
ahandaaaa yakaladım seni
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar şekerimmmm
iyi akşamlar şekerimmmm
vay anasını basıldımmmmm
gel sarılayım sana![]()
demek öyle hayallerim umurlarım vardı yıktın ezdin geçtin başka ne ettinneyse bu kadar drama yeter :2: aha gider ayak bidaha hapşurdum suratına kusura kalma bacım
haydi nysan'cım radyolog'cum öptüm sizi şapur şupurrrr by by
![]()
arkadaslar merhaba,
sizleri tanimiyorum ama konu basligi ilgimi cekti. Ben danimarkadaryim, dugunum haziranda istanbulda olacak. cok cok heyecanliyim ve henuz hicbir hazirligim yok. mekan belli, floryada olacak. beni telaslandiran daha cok farkli telaslar. iste malum, ilg gece:18: beni begenecek mi, ona alisabilecekmiyim, kisa zamanda skilirmiyim evlilikten, hayat duzenim bozulurmu falan filan iste. Belki bu konular konusulmustur daha once ama yine de paylasmak istedim. yorumlariniz beni cok sevindirecek![]()
canım bunu konu sahibinin yapması gerekiyor demi?akşamları uğruyor herzman ozman söyleriz bi listde o yapar belkii.
arkadaslar merhaba,
sizleri tanimiyorum ama konu basligi ilgimi cekti. Ben danimarkadaryim, dugunum haziranda istanbulda olacak. cok cok heyecanliyim ve henuz hicbir hazirligim yok. mekan belli, floryada olacak. beni telaslandiran daha cok farkli telaslar. iste malum, ilg gece:18: beni begenecek mi, ona alisabilecekmiyim, kisa zamanda skilirmiyim evlilikten, hayat duzenim bozulurmu falan filan iste. Belki bu konular konusulmustur daha once ama yine de paylasmak istedim. yorumlariniz beni cok sevindirecek![]()
vayy takvim yapmışız hayırlı olsun güzel olmus![]()
iyi geceler şekerler![]()
arkadaslar merhaba,
canımcım ben geldim nber