- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.961
canım benimyaa kıyamam ben sana arkadaşımmm. bendede bikaç gündür mide bulantısı peydahlandıı arada tutuyooo herkes stresten diyorr ama bende zerre stres yokk başka bişey buuu .artık bitsede gitsek modundayımm :) pazar günü çeyizim gidicek inşallah .eve gelen gidenin haddi hesabı yokk meğer bütün komşular annemin arkadaşları benimm çeyizi bekliyorlarmışşherşey çok güzel gidiyor şükürr inşallah hayatımızın sonuna kadar böyle devam ederrr kızlarr .öpüyorum siziii
yarın düğünüm var,ve ben gittim anneme sarıldım ,istediğim biraz şefkatti,"anne yarın kızın gidio kurtuluosun dedim sevdim onu o naptı bana"artık bağırcak kimseyi bulamıcaksın allah sana senin yaptıklarının 100 katını yapan bi evlat versin sana "diip saçmalamya başladı,bütün herşeyim gtiit,ne hevesim var ne bişi,ben bunu haketmedim,son gecemde bunu yapmıcaktı bana,yılan gibi soktu
benimki de her gün benzer şeyler söylüyor.2 gündür konuşmuyor.kandilde elini öptürmedi ama benimki stres yada heyecandan değil her zaman yaptığı şey senin anneni bilemiycem üzülme yarın gelin oluyosun buna odaklan sen
yarın düğünüm var,ve ben gittim anneme sarıldım ,istediğim biraz şefkatti,"anne yarın kızın gidio kurtuluosun dedim sevdim onu o naptı bana"artık bağırcak kimseyi bulamıcaksın allah sana senin yaptıklarının 100 katını yapan bi evlat versin sana "diip saçmalamya başladı,bütün herşeyim gtiit,ne hevesim var ne bişi,ben bunu haketmedim,son gecemde bunu yapmıcaktı bana,yılan gibi soktu
kızlarrrrrrrrrrrr
dün nikah cüzdanını aldım elime. herşey çok güzeldi. ama benden tavsiye! herkes sürekli bişey soruyo. gerilmemek için ya bilmiyorum diyin ya da duymamazlıktan gelin.
ben atlattım darısı sizlerin başına!!!!!!!
kızlarrrrrrrrrrrr
dün nikah cüzdanını aldım elime. herşey çok güzeldi. ama benden tavsiye! herkes sürekli bişey soruyo. gerilmemek için ya bilmiyorum diyin ya da duymamazlıktan gelin.
ben atlattım darısı sizlerin başına!!!!!!!
bugun ceyızım gitti yerlestirdik ama öldük resmen ne yorucu iş ufak tefek tatszlıklar oldu ama neyse gectı gitti istedıklerı gibi döşediler dugunden sonra degıstırcem kesınlıkle ama cok hoş oldu ya en son burası benım evımmı dedim darısı diğer gelınlerın basına
Allah güle güle oturmayı nasip etsin cnm.amin inşallah darısı başımıza.ne gibi tatsızlıklar oldu? benimde başıma gelir mi acep?:44:
ne soruyolar bi sürü onu da anlat da bileyim tecrübe olur
hayırlısı olsun canım dün nikahın oldu yani ne güsel ama takviminde bugün yazıyor bugün olan nedir?
kızlar düğün stresti yaşıyosunuz, azcık sabredin güzel günlerinize çok az kaldı, ağlayıp güzel gözlerinizi şişirmeyin
bu arada bugün speedtoşun düğünü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?