2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
karışanın yoksa istediğin gibi yap herşeyi ben herşeyi annemin istediği şekilde yaptım çünkü ona göre bizim düşüncemiz hayatımız diye bişi yok.

benim de annem çok karışıyor bize. herşeye yorum yapıp sormasam bile fikrini söylüyor ama en sonunda benim istediğm oluyor:)
çok görmüyorum ama ilk kızı evleniyor hevesli, bir de kendi yaşayamadığı çok şey olmuş içinde kalan ben aynı durumu yaşamayayım istiyor ondan herşey mükemmel olsun istiyor. bazen çok sinir bozucu şeyler yaşıyoruz ama artık alıştım ve az zaman kaldı.

Allahhıımm haziran gelinleri birbiryle konuşuyolar, şakalaşıyorlar, alışverişe gidiyolar
bizim de br evimiz olsa bizim de bir marketimiz olsa, çikolatalar püskevitler alsak
bizim niye düğün tarihimiz bir türlü gelmedi

aynen bendede yani duvarda nereye ne asıcaz annem belırlıyo ama tabı ben yapmıyorum en buyuk korkum cmt gunu ceyızde bi gergınlık cıkmasın gereklı gereksız herseyı koydu kullanmam calısıyom ben dıyorum yok dolap cok bı yere sıgar dıyo bakalım bende ceyız serıldıkten sonra balayı dönusu toplayıp gerı getırcem anneme neden bu kadar cok karısırlar bize fikir soran yok

zaman cabuk gecıyo canım merak etme bız burda 4-5 aydan düşürdük günlerimizi herseyımızı paylastık

senınde bişiy kalmadı ev olsun püskevit çikolata stogu yap malum güç kuvvet lazım

heves ediyolar işte
benim annem değil ama abllam çok karışıyo, nişanlım bu yüzden ona "müdür" diyo :)
hatta gecen gün bize mobilya bakmaya gitmiş, "onu alcaz, ben çok begendim" diyo
"alalım" ya da "alırız" demiyo yani direkt "alcaz"
ama ben kırılmıyorum kırmıyorum da
nişanlım da anlayış gösteriyo, sonunda herkesin istediği şekilde sonuçlanıyo

zaman cabuk gecıyo canım merak etme bız burda 4-5 aydan düşürdük günlerimizi herseyımızı paylastık

senınde bişiy kalmadı ev olsun püskevit çikolata stogu yap malum güç kuvvet lazım

ben şimdiden yapmaya başladım zaten
biz de uzun süredir gün sayıyoruz ama ne bileyim kolay geçmiyo ya
hele belirsizlikler atlatıılmadıkça herşey daha zor :97:

benimde perdelerimi seçtik eve geldik o perdeler olmaz diye tutundu gittik sonra değiştirdik perdeleri

hahaha müdür güzelmiş valla kızım olursa karısmıcam hiç ne yapıyosa yapsın kendı zevkıne göre gecen gece yarısı ceyız topluyoz arkadasım da yardım edıyo anneme fazla koyma dedıkce doldurdu seccadelerı neyse annem odadan cıktı gtti aldım attım kanepenın içine ceyızler gıtmeden görürse papara yicem allah annemın gazabından korusun benı

benimde perdelerimi seçtik eve geldik o perdeler olmaz diye tutundu gittik sonra değiştirdik perdeleri

bende ocak ayından beri buralardayım önce söz için gün saydım sonra nişan için şimdi de düğüne geldi sıra.sıra sana da gelecek merak etme.

neden olmaz dedi neresını begenmemıs kı bu arada perdelerı nasıl yaptırdın

oturma odası kırmızı siyah,perdeler de kırmızı siyah.salon siyah beyaz krem,perdeler siyah beyaz.yatak oda mor beyaz,perdeler mor,lila.ceylinin evi nasıl hatırlıyo musun aynı öle bişi oldu evim.

oturma odası kırmızı siyah,perdeler de kırmızı siyah.salon siyah beyaz krem,perdeler siyah beyaz.yatak oda mor beyaz,perdeler mor,lila.ceylinin evi nasıl hatırlıyo musun aynı öle bişi oldu evim.

hee iimiş ceylininki de siyah beyaz kırmızı agırlıktaydı kokos ya ooo aman duymasın kokoş dedıgımı :d

modelleri nasıl oldu peki senınkılerın normal düz perdemi

ayy benim annem de tutturdu "şu kadar havlu bu kadar patik şu kadar bilmem ne"
ben de dedim ki "anne bana o kadr şeyi boşuna yaptırma kullanmicam. Yok illa vercem diye ısrar edersen ver ama 3-4 ay sonra kermeslerin birinde vitrinde bulursun".
o da "aman ne halin varsa gör "dedi

bende ocak ayından beri buralardayım önce söz için gün saydım sonra nişan için şimdi de düğüne geldi sıra.sıra sana da gelecek merak etme.

hepsi ayrı bir heyecan...
ilerde de bebişlerimizi paylaşırız artık

çok tontiş olmuştur eminim
ben de o tonlarda düşünüyorum
bakalım

evet ceyızlerımzdekı fazlalıktan toplaşıp bi kermes acalım iyi fikir geliriylede oturup bir güzel gezeriz

evet ceyızlerımzdekı fazlalıktan toplaşıp bi kermes acalım iyi fikir geliriylede oturup bir güzel gezeriz

gezeriz valla
bi de bizde adetmiş eve gelenlere küçük bir bohça yapılıp içine seccade, havlu, patk falan konuluyormuş
ayy hiç uğraşamam valla bana göre değil
hem ne saçma yeni evlilerden hediye beklenir mi ayol

bu arada ceylin, senin evinden bahsettiler bi bakayım deidm
salon koltukların çok şık ya çok begendim nerden aldın öğrenebilir miyim?

ay sorma aksıne onlar bıze versın ne verecekse kuru kuru eve gıdıyoruz kolaymı heheyt üzerimize gelmeyin üleyyyn

ben çeyizlerimin yarısını hatıra olarak saklayıp kalanları geri kızkardeşime getirmeyi düşünüyorum o kadar lif patik dantelli havlu ömrüm yetmez kullanmaya. anneme söyleyincede bulunsun bir kızın çeyizi bunlar olmadan olmaz diyor.
gerçi kermes yapıp satma fikri daha mantıklı:))) o elişlerine dünyanın parasını verecek annelerimiz gibi birileri mutlaka vardır.
benim annemde koltuk takımımızı beğenmedi. değiştirin diye birşey söylemedi ama beğenmediğini her fırsatta vurguluyor. gerçi evede görünce diğer mobilyalarla uyumlu oldu ama daha iyi olabilirdi diyor şimdi de.

bizde de el öpmeye gidince erkek tarafına götürülür öyle lif patik falan bohça yapılıp. walla bende hiç düşünmüyorum. düğünde hasılata göre fikrim değişirmi bilmiyorum ama kaynanam ve görümcem dışında kimseye gerek yok bence.

kızlar birşey sormak istiyorum size
malum zaman azaldı. siz de bazen sanki bi terslik olacakmış, kötü bişrey olacakmış vs. gibi kuruntulara kapılıyor musunuz? yoksa sadece ben miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…