- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.661
mahallenın muhtarı spaydi tanımadıgın meslek grubu varmı acaba cidden merak ettım
hayırlı olsun speedtoşumm, artık bir kocişin var
eee babamın kızıyım 55 yıldır aynı mahallede oturuyorduk gerçi artık orada değiliz.
ama yine de birbirimize desteğiz. tanımadıkta yok sanırım düğün esnasında hiç olmadı şunu kimden alsak dediğimiz
tabi ben kaçırdım hepsını okuyamadıgım ıcın demek evlendın hee....bir ömür boyu mutluluklar canım allah kaza bela göstermesın 1 yastıkta kocayın gidin 80 yasınada gelsenız ellerinz birbirinden ayrılmasın
tüm gelinler için aydı dilekleri diliyorum ...
Dün Allah katında evlendik ama daha düğünümüz olmadı 5 haziran da
güzel dileklerin için Teşekkür ederim cümlemize inşallah..
benım imam nikahım 1 ay önce olmustu resmı nıkah 11inde olcak ta imam nikahından sonra bi garip hissettım kendımı kavga yaparken bile ölçülü yapmaya calısıyorum ee nede olsa kocam artık
nikahtan önce olsaydı off offf seviye yerlerde geziyodu bazen
bizde dün ilk kavgamızı ettik canım
stresim ve sinirim tavan yapmış durumda
ayyy radyologgg bacım gelmiş. hoşgeldin tatlım ya walla çok özledim seni
bitmiş işlerin ne güzel maşallah:)
bizim imam nikahı çeyiz almaya geldiklerinde olacak 5 haziran günü.
yarında izinliyim kına hazırlıklarımı tamalayacağım. elbise kaftan sepek falan hepsi çıksın aradan.
haftaya da bir gün gidip gelinliği almam lazım artık.
walla daha yapacak çok şey var.
Speeddy hayırlı olsun.. Dün nişanlımın ailesi geldi bizde hafta sonu yapcaktık ama olmuyomuş.. resmi nikahtan sonra dini nikah yapılırmış.. Yoksa kabul olmazmış.. yapsan bile resmi nikahtan sonra tazelemen gerekirmiş..
Hatta kınada bile kabul etmediler.. :44:
qaraqiz beyaz olan masaya bayıldım nerden bulabiliriz. bizimde hala mutfak masa ve sandalyelerimiz yok baktıklarımız hep kaynananın aldıkları gibi. bizim evde öyle birşey kullanıyoruz görüntü olarak sevmesemde kullanış olarak çok pratik sandalyeleri falan katlayıp masanın altına koyup yerden tasarruf ediyorsun. bence şimdilik kullan birkaç ay sonra değiştiririsin.
pelinns derz pisliği için cifin mavi spreyli bir temizleyicisi var ondan kullan. bir de bimde porçöz diye bir ürün var mavi yine. o da bayağı işe yarıyor. biz bütün koridor ve banyoyu onunla temizledik. kokusu biraz ağır ama pırıl pırıl oluyor.
pelin7 sende bayağı birşeyi hallettn artık ama nikah başvurusu için biraz acele etseniz artık günlerimiz azalıyor.
düğün dansı için bana 3-4 saat sürecek eğitime 500 tl dediler. ve sonrası içinde istediğin bir dans için 1 aylık ücretsiz eğitim.
Speeddy hayırlı olsun.. Dün nişanlımın ailesi geldi bizde hafta sonu yapcaktık ama olmuyomuş.. resmi nikahtan sonra dini nikah yapılırmış.. Yoksa kabul olmazmış.. yapsan bile resmi nikahtan sonra tazelemen gerekirmiş..
hayır hayatım öyle bişey yok
Resmi nikah ve dini nikah birbirinden bagımsız. Biri devlet nazarında evli olduğunuzu kanıtlar dğeri Allah katında sizi evli kılar
Allah katında evli olmanız için devletin onayına gerek yok tabiki de
hem ona bakarsan bazı ülkelerde dini nikah devlet kontrolunde oluyor ve onun dışında bir nikah olmuyor
Türkiye'deki kanuna göre resmi nikahtan önce dini nikah kıydırılamaz. Gerekçesi de:istismar ihtimali
ama biz de kıydırdık, sonuçta işin ciddiyetinde olan insanlarız çok şükür
İşin garibi yasak olduğu için değil. Dinen olmazmış.. Bende anlamadım.. Bende zor olur diye o gün istemiyorum .. off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?