- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi Queen of the North
-
- #5.641
evet prşden pztye kadar 1 posta diğeride diğer perşembeden 13üne kadar işlerimi anca hallederim
hımmmm ne güzell. yaaa erkenden çıkmış oldun..epey iş biter. darısı başıma artık
inşallah canım biraz işleri bitiricem birazda dinlenicem bakalım nasıl olucak.Seninde az kaldı işte bunca zaman ben kullanmadım izin hep 1 gün aldım ona saysınlar artık
vallahi öyle çok ihtiyacım varki dinlenmeye keyifle 1 hazir. bekliyorum son 6 günüm işte
az kaldıııı sabrettttt :))))))) 6 gün dediğin nedir kiiiiii
gelinliğim yarın alıyoruz bizim beyefendinin işi varmış akşanma
günaydın kızlar?
ceylin dün akşam 22:30 gibi falan geldi yatsı ezanından sonra 10 dk falan sürmüştür tanıdıktı zaten.
işte önce imam nikahını anlattı. el bağlama kafa eğme diyenlere bunlar hurafedir dedi
ondan sonra bana mehir olarak ne istiyorsun dedibende 100 gram dedim.
soru soruyor kabul ettim diye cevap veriyorsun. 3 kez bana 3 kez nişanlıma öyle işte uzun sürmüyor basitmiş
Hayırlı olsun tatlım, Allah ömür boyu huzur, mutluluk nasip etsin
Kızzz imamıdamı tanıosun allah seni kahretmesin...günaydın kızlar?
ceylin dün akşam 22:30 gibi falan geldi yatsı ezanından sonra 10 dk falan sürmüştür tanıdıktı zaten.
işte önce imam nikahını anlattı. el bağlama kafa eğme diyenlere bunlar hurafedir dedi
ondan sonra bana mehir olarak ne istiyorsun dedibende 100 gram dedim.
soru soruyor kabul ettim diye cevap veriyorsun. 3 kez bana 3 kez nişanlıma öyle işte uzun sürmüyor basitmiş
ayyy benimki kavanoz içinde bi sürü bitki karışımı civanperçemli çay diyodu 1 tatlı kaşığı koy iç dio,bi yudum almamla öğürmem bir oldu,içmem artık tek ümidim hap:26:günaydın kızlar.
hayırlı olsun speedyciğim:)
ceylin söktürücü hap 3.gün falaln etki eder.
civan perçemidi nasıl aldın. poşet çay ise eğer suda 2dk dan fazla beklerme, bitkisini aldıysan onu da küçük bir çiçek şeklinde sıcak suya koy ve çok soğumasına izin vermeden hemen iç.
bir kaç bardaktan sonra alışırsın, ben her ay reglimden önce 1 hafta içiyorum gerçekten çok faydalı ve ağrıyı da kesiyor.
herkese günaydın kızlar epeydir ugramadım ..konular epey ilerlemiş gecen hafta temızlık yapıldı dun perdeler ve dolap içi örtüleri takıldı kına için elbise ayakkabı aksesuarlar aldım kışlık esyalarımı topladım ayakkabılarımı kutulara koydum eve yerleştirilmeyi beklıyolar 24 ünde gelınlık provam vardı ayakkabılarla giyince pek begendım kendımı yedek bir ayakkabı daha aldımannemlerin takacağı bilezikleri aldık nişanlıma cok güzel bir saat aldık o işler halledildi allahtan ..
düğünümde deli gibi kolbastı oynıcam karadenızlı olup hemde karadenızlılere gelın gidince oynamamak olmaz dimi
üniversitedede modern dans dersleri almıstık ne işe yarıcak derken şimdi yarıcak heralde sizlerde ne var ne yok bkalım
Kızzz imamıdamı tanıosun allah seni kahretmesin...100 gr m ne kadar bide senin şahidin bide onun şahidi kimdi
ayyy benimki kavanoz içinde bi sürü bitki karışımı civanperçemli çay diyodu 1 tatlı kaşığı koy iç dio,bi yudum almamla öğürmem bir oldu,içmem artık tek ümidim hap:26:
neyseki benim o işler bitti,sen o platformla kol bastımı oynarsın valsmi yaparsın bilemem
Ceylin aynen onu da tanıyoruz. bizim eski komşu
o anda etrafında kim olursa o şahit işte benim dedem onun eniştem oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?