2011 haziran gelinleri buyrun muhabbete

Haziran ayında düğün için en fazla hangi tarih tercih edilmiş?

• Ankete Katılan
    177
o renk vanilya mı acaba beyaza kaçan görmüştüm vanilya ama pantolon çorabı gördüm pentide uzunuda vardı sanırım :)

öyle bişey sanırım beyaz gibi durmuyor çünkü çok güzel gözüküyor pentide varmış gelin çorabı diye :3::3::3::3:

$penti2-6520.jpg

öyle bişey sanırım beyaz gibi durmuyor çünkü çok güzel gözüküyor pentide varmış gelin çorabı diye :3::3::3::3:

Eki Görüntüle 199256

1 haziranda da kuaföre gidiyorum ve artık bakıma giriyorum.

boya,manikür,pedikür,ağda,kaş ne varsa artık :23::23::23:

evet güzel duruyor direkt beyazdan daha iyi bencede :))))
bende haftaya kuaföre gidicem saç provası için ama dip boyam geldi onu ne zaman yaptırcam pofffffffff iyi oldu söylediğin bunuda ayarlamam lazım :)

evet güzel duruyor direkt beyazdan daha iyi bencede :))))
bende haftaya kuaföre gidicem saç provası için ama dip boyam geldi onu ne zaman yaptırcam pofffffffff iyi oldu söylediğin bunuda ayarlamam lazım :)

evet bulursam böyle istiyorum. jartiyer falan giymem zaten normal iç çamaşırı giyerim.
bende dün konuştum izine çıkıyorum o gün hallederim onları da biter :82::82:
2 haziranda da güzelce dinlenirim falan işte :4::4::4:

evet bulursam böyle istiyorum. jartiyer falan giymem zaten normal iç çamaşırı giyerim.
bende dün konuştum izine çıkıyorum o gün hallederim onları da biter :82::82:
2 haziranda da güzelce dinlenirim falan işte :4::4::4:

bende normal bir çamaşır ile külotlu çorap giyicem rahat etmem lazım :))) bir tek büstiyer var :)) onuda çok beğendim :) bende bu prş ve haftaya prş izinli olucam sorun çıkmazsa biraz dinleneyim yarın ev yerleştiricem :)

bende normal bir çamaşır ile külotlu çorap giyicem rahat etmem lazım :))) bir tek büstiyer var :)) onuda çok beğendim :) bende bu prş ve haftaya prş izinli olucam sorun çıkmazsa biraz dinleneyim yarın ev yerleştiricem :)

aynen ya 1-2 gün dinlenmeye zaman ayırmak lazım.
senin kınan 4 haziranda mı?

inşallah dinlenmeye zaman ayırabiliriz ben kına yapmıyorum canım bi nikah olucak nikah sonrasıda aile arasında yemekli düğün yapıcaz çok kalabalık olmayan :)

anladım canım eğlence nikah sonrası diyorsun :60: bizimde 3 haziranda onun için bile yapılacak bi sürü şey var.
ses sistemi kurulacak sandalyeler düzenlenecek falan :68:

anladım canım eğlence nikah sonrası diyorsun :60: bizimde 3 haziranda onun için bile yapılacak bi sürü şey var.
ses sistemi kurulacak sandalyeler düzenlenecek falan :68:

aynen öle canım yapılmayacaktı oda ama ailem isteyince sonradan ekledik gene başımıza iş çıktı anlıyacağın bitsinde kurtulalım vallahı çok gerildim artık herşey tamam hazır diyene kadar rahat nefes alamıcam sanırım:52:

aynen öle canım yapılmayacaktı oda ama ailem isteyince sonradan ekledik gene başımıza iş çıktı anlıyacağın bitsinde kurtulalım vallahı çok gerildim artık herşey tamam hazır diyene kadar rahat nefes alamıcam sanırım:52:

aynen en kötüsü de bu kadar stres yapıyoruz öyle olsun böyle olsun diyoruz hemen bitecek. :97:

naber arkadaşlar ,strestenmidir ned,r 5 gün önce regl olmam gerekiyordu hala olamadım,napıcam ben ya,cumaya kdr olmazsa ilaç falanmı alsamm:84:

naber arkadaşlar ,strestenmidir ned,r 5 gün önce regl olmam gerekiyordu hala olamadım,napıcam ben ya,cumaya kdr olmazsa ilaç falanmı alsamm:84:

benimde gecikti sonunda dün oldum canım adetin 5. günü yine hapa başlamam lazım :34:

aynen ya yaptığımız stresla kalıcam hiçbişeyden bişi anlamıcaz aaaaa bitmişşşş :52::52::52::43:

evet yaa :41::41::41: artık iyice anlamamız lazım

sıkma canını bugün yarın gelir daha fazla geçmez bence
benimde gecikti sonunda dün oldum canım adetin 5. günü yine hapa başlamam lazım :34:

evet yaa :41::41::41: artık iyice anlamamız lazım

nasıl anlıcaksak gergin bir davul gibi oldum dokunana patlıom hehehe:52:

Back